دوست عزیز
ببینید تیونر آن روی چه آیتمی است اگر این آیتم را دارد روی آن بگذارید SI-ATC2
دوست عزیز
ببینید تیونر آن روی چه آیتمی است اگر این آیتم را دارد روی آن بگذارید SI-ATC2
......................................
تیونر را رو همین ایتم گزشتم کار نکرد عطا رو ایتما دیگر تست کردم جواب نداد
دوست عزیز
آیا TYPE سیستم را عوض کردید ؟ اگر این اتفاق افتاده باشد ممکن است مشگل از آنجا باشد اگر می شود از منوهای مربوطه عکس بگیرید و برایم ارسال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
ua46f6400
دوست عزیز
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیحمی دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه من یه مشکل دارم تو منو مخفی میخواستم منوی فارسی بیارم یه دفعه خاموش که کردم دیگه روشن نشد ارم سامسونگ میاد بعد 10 ثانیه خاموش میشه باید چکار کنم
لطفا یکی کمکم کنه
اصلا منوی برای دیگه نمیاره که بخوام ریست فکتور کنم.....تمامه صفحه سیاه میشه بعد خاموش میشه
مدل led هم ساامسونگ f5000 مالزی هس
دوست عزیز
برای رفع این مشگل روی این شماره پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
سلام
من وارد منوی مخفی شدم یک لحظه رفتم بیرون برگشتم دیدم تی وی خاموش شده هی روشن خاموش میشه دکمه ها هم کار نمیکنه
مدل f6400 هست باید چه کار کنم ؟؟؟خواهش میکنم کمک کنید اصلا هیچ کاری نکردم فقط منوی مخفی اومد بعد رفتم بیرون برگشتم همین.اصلا از این منوی مخفی چجوری باید خارج شد؟عجب داستانیه چراغ رو تلویزیون چشمک میزنه ولی روشن نمی شه میاد روشن بشه دوباره خاموش میشه و دوباره چراغ رو.....
دوست عزیز
تلویزیون شما در اصلاح برکیت شدهبرای رفع این مشگل روی این شماره پست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک کنید
امروز تی وی رو بردم نمایندگی سامسونگ گفت ممکنه عیب از برد پاورش یا از برد ورودی خروجیها هم باشه میگفت تی وی های سری F مونتاز مالزی پاور ضعیفی دارند کسی میدونه برد پاور چنده؟ اگه خیلی گرون باشه میصرفه درستش کنم ؟
مدل :46F6400
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)