تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 303 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

.........................................
    استاد گرامی
    من شاید 20 تمی تلویزیون که دیجیتالش فعال کردم ولی نمیدونم چرا دیجیتال این فعاله ولی تو سرچ دیجیتال کانالی پیدا نمیکنه یک تلویزیون دیگر به همین انتین وصل کردیم دیجیتالا گرفت در ضمن موقعی که من میخواستم فعالش کنم صاحبش گفت یک نفر دیگرا آوردم دستکاری کرد ولی نتونست فعال کنه (وقتی تو سرویس منو رفتم همه گزینها از قبل فعال بود)
    بنظر شما از چی میتونه باشه ...................ممنون
    دوست عزیز
    ببینید تیونر آن روی چه آیتمی است اگر این آیتم را دارد روی آن بگذارید SI-ATC2

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    ببینید تیونر آن روی چه آیتمی است اگر این آیتم را دارد روی آن بگذارید SI-ATC2
    ......................................
    تیونر را رو همین ایتم گزشتم کار نکرد عطا رو ایتما دیگر تست کردم جواب نداد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

......................................
    تیونر را رو همین ایتم گزشتم کار نکرد عطا رو ایتما دیگر تست کردم جواب نداد
    دوست عزیز
    آیا TYPE سیستم را عوض کردید ؟ اگر این اتفاق افتاده باشد ممکن است مشگل از آنجا باشد اگر می شود از منوهای مربوطه عکس بگیرید و برایم ارسال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
    ua46f6400

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
    ua46f6400
    دوست عزیز
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیحمی دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه من یه مشکل دارم تو منو مخفی میخواستم منوی فارسی بیارم یه دفعه خاموش که کردم دیگه روشن نشد ارم سامسونگ میاد بعد 10 ثانیه خاموش میشه باید چکار کنم
    لطفا یکی کمکم کنه
    اصلا منوی برای دیگه نمیاره که بخوام ریست فکتور کنم.....تمامه صفحه سیاه میشه بعد خاموش میشه
    مدل led هم ساامسونگ f5000 مالزی هس

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همه من یه مشکل دارم تو منو مخفی میخواستم منوی فارسی بیارم یه دفعه خاموش که کردم دیگه روشن نشد ارم سامسونگ میاد بعد 10 ثانیه خاموش میشه باید چکار کنم
    لطفا یکی کمکم کنه
    اصلا منوی برای دیگه نمیاره که بخوام ریست فکتور کنم.....تمامه صفحه سیاه میشه بعد خاموش میشه
    مدل led هم ساامسونگ f5000 مالزی هس
    دوست عزیز
    برای رفع این مشگل روی این شماره پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من وارد منوی مخفی شدم یک لحظه رفتم بیرون برگشتم دیدم تی وی خاموش شده هی روشن خاموش میشه دکمه ها هم کار نمیکنه
    مدل f6400 هست باید چه کار کنم ؟؟؟خواهش میکنم کمک کنید اصلا هیچ کاری نکردم فقط منوی مخفی اومد بعد رفتم بیرون برگشتم همین.اصلا از این منوی مخفی چجوری باید خارج شد؟عجب داستانیه چراغ رو تلویزیون چشمک میزنه ولی روشن نمی شه میاد روشن بشه دوباره خاموش میشه و دوباره چراغ رو.....

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من وارد منوی مخفی شدم یک لحظه رفتم بیرون برگشتم دیدم تی وی خاموش شده هی روشن خاموش میشه دکمه ها هم کار نمیکنه
    مدل f6400 هست باید چه کار کنم ؟؟؟خواهش میکنم کمک کنید اصلا هیچ کاری نکردم فقط منوی مخفی اومد بعد رفتم بیرون برگشتم همین.اصلا از این منوی مخفی چجوری باید خارج شد؟عجب داستانیه چراغ رو تلویزیون چشمک میزنه ولی روشن نمی شه میاد روشن بشه دوباره خاموش میشه و دوباره چراغ رو.....
    دوست عزیز
    تلویزیون شما در اصلاح برکیت شده
    برای رفع این مشگل روی این شماره پست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلیک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

امروز تی وی رو بردم نمایندگی سامسونگ گفت ممکنه عیب از برد پاورش یا از برد ورودی خروجیها هم باشه میگفت تی وی های سری F مونتاز مالزی پاور ضعیفی دارند کسی میدونه برد پاور چنده؟ اگه خیلی گرون باشه میصرفه درستش کنم ؟
    مدل :46F6400

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •