ممنون از راهنماییت Gilopa عزیز،
راستش پس از اصلاح با تیغهایی مثل ژیلت Match3 Turbo و یا انواع بکبار مصرف همین برند و برند دورکو، ورم و التهاب و قرمزشدگی پوست به صورت نقاط ریز اما تعداد زیاد حدود ناحیه دهان و گلو هم باعث سوزش و هم به ظاهر صورت، صدمه میزد. اگر 6 تیغه میکردم که باعث بریده شدن پوست و در غیر این صورت پس از گذشت چند ساعت به دلیل وجود موهای بسیار ریز، سوزش در صورت (ناحیه دهان) شروع و نهایتا به ورم و التهاب ریز اما گسترده ذکر شده منجر میشد. جالب بود که اگر با شش تیغه کردن، موهای ریز را میگرفتم مشکل تا حدودی حل ولی احتمال زخم شدن وجود داشت. با ماشین فیلیپس (قدیمی) و AEG (قدیمی) فویلی نیز اصلاح کردم که هرجند نوع فویلی بسیار بهتر بود اما نهایتا نتیجه در همین حدود میگرفتم که برخی احتمال میدادند به دلیل کندی تیغه ماشین باشد.
با تیغ بیک و ژل اصلاح پوست حساس و یا حتی نرمال هیچ خبری از التهاب، ورم و نقاط قرمز رنگ نیست و یک روز در میان 6 تیغه میکنم حتی اگر موهای ریزی هم به دلیل عدم دقت باقی بماند نیز هیج عارضه ای مشاهده نمیگردد به شرطی که اصلاح در محیطی مرطوب مانند حمام انجام شود. در غیر اینصورت مجددا عوارض فوق ظاهر میگردد. در برخی تالارهای گفتگو، به نظر برخی لازم است قبل از اصلاح در محیطی خارج از حمام به مدت 10 تا 15 دقیقه حوله مرطوب گرم را بر روی صورت گذاشته تا پوست آماده اصلاح شود. به نظر منطقی میآید هرچند من این کار را انجام ندادم.
پرسش آنکه آیا با اصلاح خشک با ST25 و یا GA20 هم میتواند به نتیجه نامطلوب منجر شود؟ و اینکه گزینه شما در همین رنج قیمت (حداکثر 500) چیست؟