تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 284 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ممنون از راهنماییت Gilopa عزیز،
    راستش پس از اصلاح با تیغهایی مثل ژیلت Match3 Turbo و یا انواع بکبار مصرف همین برند و برند دورکو، ورم و التهاب و قرمزشدگی پوست به صورت نقاط ریز اما تعداد زیاد حدود ناحیه دهان و گلو هم باعث سوزش و هم به ظاهر صورت، صدمه میزد. اگر 6 تیغه میکردم که باعث بریده شدن پوست و در غیر این صورت پس از گذشت چند ساعت به دلیل وجود موهای بسیار ریز، سوزش در صورت (ناحیه دهان) شروع و نهایتا به ورم و التهاب ریز اما گسترده ذکر شده منجر میشد. جالب بود که اگر با شش تیغه کردن، موهای ریز را میگرفتم مشکل تا حدودی حل ولی احتمال زخم شدن وجود داشت. با ماشین فیلیپس (قدیمی) و AEG (قدیمی) فویلی نیز اصلاح کردم که هرجند نوع فویلی بسیار بهتر بود اما نهایتا نتیجه در همین حدود میگرفتم که برخی احتمال میدادند به دلیل کندی تیغه ماشین باشد.
    با تیغ بیک و ژل اصلاح پوست حساس و یا حتی نرمال هیچ خبری از التهاب، ورم و نقاط قرمز رنگ نیست و یک روز در میان 6 تیغه میکنم حتی اگر موهای ریزی هم به دلیل عدم دقت باقی بماند نیز هیج عارضه ای مشاهده نمیگردد به شرطی که اصلاح در محیطی مرطوب مانند حمام انجام شود. در غیر اینصورت مجددا عوارض فوق ظاهر میگردد. در برخی تالارهای گفتگو، به نظر برخی لازم است قبل از اصلاح در محیطی خارج از حمام به مدت 10 تا 15 دقیقه حوله مرطوب گرم را بر روی صورت گذاشته تا پوست آماده اصلاح شود. به نظر منطقی میآید هرچند من این کار را انجام ندادم.
    پرسش آنکه آیا با اصلاح خشک با ST25 و یا GA20 هم میتواند به نتیجه نامطلوب منجر شود؟ و اینکه گزینه شما در همین رنج قیمت (حداکثر 500) چیست؟
    Last edited by oregon; 05-06-2015 at 08:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان سلام
    من نزدیک به چهار سال پیش شروع به ریش زدن کردم!
    اون اوایل از ماشین دو بار استفاده کردم و پوستمو به شدت ملتهب میکرد یعنی تا سه روز قشنگ قرمز بود! (مارکشم norelco بود و سرشم سه تا دایره ای شکل)
    با این تفاسیر رو اوردم به تیغ اصلاح که تا الان ملتهب نشده پوستم ولی بعضی جاهای صورتمو چون خوب نمیزنه بیشتر میکشم و قرمز میشه یا حتی جزیی خون میاد و واقعا اعصابمو خرد کرده طوری که خیلی تیغ عوض کردم ولی باز نمیشه!
    کلا الان نمیدونم به خاطر پوست حساسمه که ماشین اینقد ملتهب میکرد؟ جوری هست که میترسم دیگه سمت ماشین برم از طرفی تیغم که اصلا منو راضی نکرده تا الان!
    دوستان راهی به نظرشون میرسه؟
    ممنون
    واقعا

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

پدرام جان، گمان کنم وضعیت ما یه خورده شبیه همه، من چون بایست مرطوب اصلاح کنم، ترجیح میدهم اصلاح خشک با پاناسونیک سری لمدش انجام شود.(خودم هنوز نگرفتم) بنظرم این سری احتمالا مناسب تو هم خواهد بود.
    ضمنا از دوستان کسی اطلاع دارد دلیل رشد موهای زیر پوستی پس از اصلاح با ماشین و با تیغ چیست؟

4. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون از راهنماییت Gilopa عزیز،
    راستش پس از اصلاح با تیغهایی مثل ژیلت Match3 Turbo و یا انواع بکبار مصرف همین برند و برند دورکو، ورم و التهاب و قرمزشدگی پوست به صورت نقاط ریز اما تعداد زیاد حدود ناحیه دهان و گلو هم باعث سوزش و هم به ظاهر صورت، صدمه میزد. اگر 6 تیغه میکردم که باعث بریده شدن پوست و در غیر این صورت پس از گذشت چند ساعت به دلیل وجود موهای بسیار ریز، سوزش در صورت (ناحیه دهان) شروع و نهایتا به ورم و التهاب ریز اما گسترده ذکر شده منجر میشد. جالب بود که اگر با شش تیغه کردن، موهای ریز را میگرفتم مشکل تا حدودی حل ولی احتمال زخم شدن وجود داشت. با ماشین فیلیپس (قدیمی) و AEG (قدیمی) فویلی نیز اصلاح کردم که هرجند نوع فویلی بسیار بهتر بود اما نهایتا نتیجه در همین حدود میگرفتم که برخی احتمال میدادند به دلیل کندی تیغه ماشین باشد.
    با تیغ بیک و ژل اصلاح پوست حساس و یا حتی نرمال هیچ خبری از التهاب، ورم و نقاط قرمز رنگ نیست و یک روز در میان 6 تیغه میکنم حتی اگر موهای ریزی هم به دلیل عدم دقت باقی بماند نیز هیج عارضه ای مشاهده نمیگردد به شرطی که اصلاح در محیطی مرطوب مانند حمام انجام شود. در غیر اینصورت مجددا عوارض فوق ظاهر میگردد. در برخی تالارهای گفتگو، به نظر برخی لازم است قبل از اصلاح در محیطی خارج از حمام به مدت 10 تا 15 دقیقه حوله مرطوب گرم را بر روی صورت گذاشته تا پوست آماده اصلاح شود. به نظر منطقی میآید هرچند من این کار را انجام ندادم.
    پرسش آنکه آیا با اصلاح خشک با ST25 و یا GA20 هم میتواند به نتیجه نامطلوب منجر شود؟ و اینکه گزینه شما در همین رنج قیمت (حداکثر 500) چیست؟
    در مورد اصلاح با ژیلت خدمتتون عرض کنم که کلا ژیلتها استاد ایجاد حساسیت بر روی پوستهای حساس هستند و اصلا به افراد دارای زیش زبر و زیر پوستی پیشنهاد نمیشه ... بر عکس دسته تیغ اصلاح و استفاده از تیغهای آرایشگری کاملا برای این نوع پوستها مناسبه و خبری از حساسیت نخواهد بود به احتمال خیلی بالا ..

در مورد St25 با توجه به توضیحات شما در مورد پوستتون شخص بنده پیشنهاد نمیکنم . تعاریف شما من رو به این نتیجه رسونده که خیلی پوست و ریش شبیهی بهم داریم .. روی شخص من که ماشین اصلاح lt50 با قیمت 580 تومان فعلا جواب نداده .. چرا ؟؟ چون تیغه این ماشین اصلاح ها برای ریش های نرم سازماندهی شده و تا بخواد به پوست صورتتون عادت کنه مثل من پیر میشید . ژاپنیها و اروپاییها که هدف بازار پاناسونیک هستند ریش نرم و مناسبی دارند بر عکس ما ایرانیها که ریش پرپشت و تقریبا ذخیمی داریم ..باز هم میگم شده چند ماه صبر کنید پول جمع کنید یا اگر مشکل مالی ندارید یهو ماشین اصلاح های قوی سری 7 یا 9 بران یا lv61 و یا lv95 رو بگیرید . مثل من ریسک نکنید که الان پشیمونم چرا lv95 5 تیغه بازمان اصلاح پایین رو نخریدم . البته اینها نظر شخصی بندست و باز هم برید تحقیق کنید

+

در رابطه با اصلاح خشک میگند بهتر از اصلاح مرطوبه ولی واسه من فرقی نداشته
    Last edited by Gilopa; 05-06-2015 at 20:35.

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ممنونم gilopa عزیز، راستش ریش من نه پرپشت است و نه ضخیم، به همین خاطر ماشین st25 رو پیشنهاد دادم. بهر حال مرسی از توضیحاتت. چند وقته با پاناسونیک اصلاح میکنی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنونم gilopa عزیز، راستش ریش من نه پرپشت است و نه ضخیم، به همین خاطر ماشین st25 رو پیشنهاد دادم. بهر حال مرسی از توضیحاتت. چند وقته با پاناسونیک اصلاح میکنی؟
    من با پاناسونیک 4 بار اصلاح کردم اما متاسفانه درسته 4 بار فرصت کمیه اما خیلی اصلاحم زمان بره و بیش از حد صورتم میریزه بیرون . فکر میکردم ژل نیوآ وضع رو بهتر کنه و جالبیش اینه واقعا وضع بهتر شده بود و بعد از اصلاح خیلی راحت بودم اما فاجعه زمانی رخ میده که ریش بنده میخواد بیرون بزنه .. در این لحظه در یک اقدام انتحاری تمام صورتم مثل دراکولا میشه دوستان میگند باید زمان بدم به صورتم تا به ماشین عادت کنه اما هرجور حساب میکنم اصلاح با ریش تراش برای شخص بنده خیلی زمان بر و حوصله سر بره

9. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو با AEG (فویلی)داشتم، جوشهای سرسفید، و التهاب صورت به ویژه ناحیه دور دهان و گلو. اما من ۲ یا ۳ بار بیشتر استفاده نکردم و بیخیالش شدم. بعد انواع تیغ ژیلت رو امتحان کردم و پس از چند هفته متوجه رویش موهای زیر پوستی (در ناحیه دور دهان) شدم. تو هم الان این مشکل رو داری؟ ضمن اینکه shave کردن رو در جهت رویش مو انجام دادی؟
    Last edited by oregon; 05-06-2015 at 21:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

امروز پنجمین اصلاحم رو با lt50 انجام دادم .. دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید مطلب زیر به کمک شما هم بیاد .
    یکی از دوستان تو اینترنت شدیداٌ تاکید کرده بود ریش تراشهای فوبلی تخصصشون در تراشیدن ریشهای خیلی کوتاهه . یعنی هر روز یا یه روز در میون باید اصلاح کنید . منم گفتم ضرر نداره این حرف دوستمون رو تست کنم .. امروز ژل نیوآ سنسیتیو رو بر روی صورتم حسابی مالیدم تا ریشم نرم شه بعدش شروع به اصلاح کردم . نتیجه فوق العاده بود ! به جرات میتونم بگم بر خلاف دفعات قبل در عرض 5 دقیقه اصلاح کامل انجام دادم و جالبتر اینکه با اینکه صورتم به خاطر اصلاح قبلی وضعیت مناسبی نداشت حتی یک مورد خونریزی و التهاب مشاهده نشد .. این دفعه بر طبق گفته دکتر داروخونه از ژل اصلاح سی گل که حاوی آلوورا هستش به عنوان افتر شیو استفاده کردم اتصافاٌ حس خیلی خوبی به صورتم داده .
    بهرحال فعلاٌ حرف دوستمون مبنی برا اصلاح یک روز در میون با ریش تراشهای فویلی نتیجه خیلی بهتری رو صورت بنده داشته ...

+

خیلی از دوستان در نت و همینطور دکتر داروخونه ای که رفتم پماد هیدروکورتیزون رو برای صورتهای حساس و جوش زا پیشنهاد کردند که بنده به دلیل عوارض این نوع پمادها استفاده نکردم و توصیه هم نمیکنم

پ.ن:
    هدف از نوشتن این پستها کمک به دوستان عزیز و خود شخص بنده است و بس .

12. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

از دوستان کسی هست که اگه صورتشو با تیغ یا ماشین بزنه، احساس سوزش به خاطر موهای بسیار ریز (حتی با چشم دیده نمیشه) رو صورت حس کنه؟ (حسی پلید شبیه فرو رفتن سوزن یا خار در پوست)
    با فیلیپس هم همین مشکل رو دارم (تنها با یک تیغ خاص میتونم اصلاح کنم).
    برای رفع سوزش مجبورم با تیغ, مجدد صورت رو در خلاف جهت رویش مو اصلاح کنم تا موهای بسیار ریز باقیمانده کاملا از بین بروند!
    بین انتخاب یه ریش تراش (st25) و یا تریمر(که ترجیحا اصلاحی نزدیک به صفر داشته باشه مثل Remington 4555) دو به شک هستم. ممنون میشم اگه تجربه مشابه دارین، در میان بگذارین.
    Last edited by oregon; 07-06-2015 at 21:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    1_ من بعد از چند روز تحقیق درباره تریمرهای پاناسونیک، از بین مدل های ER217، GB37، GB40، GB50 نظرم خودم به نسبت قیمت، بیشتر روی مدل GB40 هست که دارای عنوان بهترین ماشین اصلاح در سال 2013 نیز میباشد. اما چون GB40 قابلیت اصلاح با سیم رو نداره یعنی فقط پس از شارژ دستگاه میشه از اون استفاده کرد (بقیه مدل ها قابلیت اصلاح با سیم و بدون سیم را دارند) برای خرید دچار تردید شدم چون در جایی خواندم که «از خرید ماشینی که فقط با باطری کار میکنند صرف نظر کنبد.در بلند مدت عمر باطری ها کم و کیفیت اصلاح به شدت کم میشود»
    ** کلا اگه متن قرمز رنگ بالا درباره GB40 صحت داشته باشه، به احتمال زیاد مدل GB37 را انتخاب میکنم.

2_ دلیل دیگه برای تردید در خرید که فکر نکنم خیلی مهم باشه اینه که GB40 ساخت ژاپن نیست. در صورتی که مدل های ER217 و GB50 ساخت ژاپن هستند.

3_ ضمنا داشتن استند شارژ برای دستگاه چه مزیتی داره؟ داشته باشه بهتره یا نداشته باشه؟ (از مدل های بالا فقط GB40,GB37 استند شارژ دارند).

خوشحال میشم نظر شما را برای موارد بالا بدانم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •