سلام دوست عزیز ، میشه بیشتر توضیح بدین ؟ تو برگ سفید من هیچ کد و جای محلی زده نشده ، فقط نوشتن نیروی زمینی ارتش نزاجا(پاسداران) این پاسداران یعنی همون پاسداران تهران یا 06 که شما میگی ؟
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی ؟
سلام دوست عزیز ، میشه بیشتر توضیح بدین ؟ تو برگ سفید من هیچ کد و جای محلی زده نشده ، فقط نوشتن نیروی زمینی ارتش نزاجا(پاسداران) این پاسداران یعنی همون پاسداران تهران یا 06 که شما میگی ؟
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی ؟
برای من هم داستان همین هست ! فکر کنم اصلا asemuna جان واسه من پرسیدناصلا برای من کدی زده نشده فقط همون تو پرانتز نوشته پاسداران ، دیگه هیچ چیزی نوشته نشده ، حالا این همون جایی هست که شما میگی ؟
سلامماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟
این بانک سپهی که دوستمون گفت من نمیدونم مال ارتش هست یا ...
توی سپاه حساب انصار براتون باز میکنند میریزند به کارتتون
ماهی 52800 که البته فکر کنم به درجه هم یکمی ربط داشته باشه من پولی که خودم دریافت میکنم نوشتم
من چند روز پیشا دفترچه رو گرفتم و طرف بهم گفت تو بانک سپه حساب باز کنم .. نمیدونم چرا قبل از تقسیم و کلا اعزام ازم خواستند تو بانک سپه حساب باز کنم در حالی که هنوز مشخص نشده ارتشم یا سپاه یا نیروی انتظامی
کلا این لازمه
موقعی که می خوای بری پلیس +10 دفترچه رو برات ارسال کنه حتما اونو می خواد و بدون اون قبول نمی کنه
+
در مورد حقوق شنیدم توی سپاه خیلی بیشتر از این حرفا میدن!
ظاهرا اونایی که پارتی دارن توی سپاه می افتن خیلی بهشون خوش می گذره : دی
خیلی بیشتر در کار نیست برا ما که تو نیرو انتظامی بودیم 36 تومن برا فوق دیپلم ها بود برا لیسانس هم مطمئن هستم زیر 50 تومن بود ظاهرا سپاه یه 7 یا 8 تومن بیشتر میده
درجه شما چی هست؟
میشه جواب این رفیق ما رو هم بدید ؟ پاسداران اخر تهرانه یا 06 یا اصلا پاسداران همون 06 هتسمن که دیگه قاطی کردم
دم همه اونایی که جواب می دن گرم تقدیم به اقا احسان![]()
در مورد 01 نزاجا ( مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا )
روز اولی که به طور رسمی وارد میشین ، یه احساس عجیبی بهتون دست میده . افراد مختلف از شهر های مختلف با زبان . لهجه . فرهنگ . مذهب و شخصیت های مختلف .
معمولا شما رو به خط میکنن و کسایی که کارشناسی ارشد دارن یا دکتری ، به عنوان سرگروه انتخاب میکنن . بعد میگن افرادی که از شهر های مشابه هستن ، پشت سر هم به خط بایستن . بعد توی گروه های مختلف ( از 10 تا 15 گروه 9 نفره . معمولا ) افراد رو جوری چینش میکنن که از هر شهری توی یه گروه باشه .
بعد بهتون استحقاقی هاتون رو میدن .
2تا پتو ، 2تا ملحفه ، 2تا رو بالشی ، مسواک ، خمیر دندون ، شامپو ، صابون ، ... .( بعدا در موردش حرف میزنم )
خلاصه ، آنکادر تخت و کمد رو بهتون یاد میدن و باید تختتون رو آنکادر کنید .
بعد از اینکه چینش شدید ، آموزش ها شروع میشه . معمولا هفته اول بیشتر صف جمع و رژه دارین . ( از الان روی پاهاتون کار کنید . بدون اینکه زانو خم بشه بیارینش بالا . 90 درجه )
هفته اول ، مسئولین بخشهای مختلف میان توی مسجد براتون صحبت میکنن . وقت مناسبی برای چرت زدنه .
دوتا کتاب بهتون میدن که کلاسهای تئوری از اونهاست و ازشون هم امتحان میگیرن . فرمانده گروهان ها برای اینکه رنکینگ گروهان خودشون بره بالا ، روی امتحانا سخت گیرن . برای سرباز اثری نداره .
کنار کلاسهای تئوری ، تمرین عملی هم دارین .
از هفته پنجم به بعد ، رزه و صف جمع خیلی کم میشه ( شاید هفته ای یکی دوبار . به غیر از صبحگاه و شامگاه که شنبه و چهارشنبه انجام میشه . معمولا )
اگه بتونید منشی بشید ، خیلی خوبه . منشی هم از کسایی انتخاب میشه که خطش خوب باشه .
فعلا همینا به ذهنم میرسه .
سوالی باشه در خدمتم .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
پاسداران همون 06 هست که توی خیابون پاسدارانه .
میگن سخت گیری میکنن
سلام
بله همونجا هست
چون قبلا برای آموزش گروهبان های کادر ارتش بوده امکانات خوبی داره ولی خوب یک میدون بسیار بزرگ داره که توی تابستون اذیت میشه آدم ولی موقع برپائی کلاس صفا میکنید چون کلاسهای خوبی داره
خیلی با صفا هست من یک شب نگهبان اسلخه خونه بودم گروهان قرارگاه بودیم ضلع شمال همون میدون رژه میشه
آقا این آب رو میگرفتن پای این درختا ما هم گفتیم بزار مسیرش رو جوری کنیم که از جلوی خودمون رد بشه نصف شبی خواب که نداریم حداقل صفا کنیمصبح چشمام داشت میرفت رو هم که فرمانده گروهان اومد دید اتاقش شده استخر
حالا کی بود کی بود من نبودم راه افتاده بود
ببخشید خاطره تعریف کردم ولی خدمت همش خاطره هست
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)