تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 4105 اولاول ... 1542042442502512522532542552562572582643043547541254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من چون اینجا خدمت کردم فقط همین رو جواب میدم

اینجا 06 هست برای کادریها بود حالا جدیدا انگار سرباز هم میگیره

جای با صفائی هست البته چون مربی های آموزشی برای کادر بوده سخت میگیرن

امیدوارم موفق باشید
    سلام دوست عزیز ، میشه بیشتر توضیح بدین ؟ تو برگ سفید من هیچ کد و جای محلی زده نشده ، فقط نوشتن نیروی زمینی ارتش نزاجا(پاسداران) این پاسداران یعنی همون پاسداران تهران یا 06 که شما میگی ؟
    لطف میکنی بیشتر توضیح بدی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نیرو زمینی ارتشه تو بالا شهر تهران جای راحتی افتاده عشق و حال میکنه

به فوق دیپلم که ما بودیم 36 تو من میدادن احتمالا به شما 40 یا 45 تومن بدن
    اول اموزشی یه شماره حساب بانک سپه میدی بهشون خودشون حقوق برات میریزن.
    برای من هم داستان همین هست ! فکر کنم اصلا asemuna جان واسه من پرسیدن اصلا برای من کدی زده نشده فقط همون تو پرانتز نوشته پاسداران ، دیگه هیچ چیزی نوشته نشده ، حالا این همون جایی هست که شما میگی ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟
    سلام
    این بانک سپهی که دوستمون گفت من نمیدونم مال ارتش هست یا ...
    توی سپاه حساب انصار براتون باز میکنند میریزند به کارتتون
    ماهی 52800 که البته فکر کنم به درجه هم یکمی ربط داشته باشه من پولی که خودم دریافت میکنم نوشتم

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    ماهی 52800 که البته فکر کنم به درجه هم یکمی ربط داشته باشه من پولی که خودم دریافت میکنم نوشتم
    من چند روز پیشا دفترچه رو گرفتم و طرف بهم گفت تو بانک سپه حساب باز کنم .. نمیدونم چرا قبل از تقسیم و کلا اعزام ازم خواستند تو بانک سپه حساب باز کنم در حالی که هنوز مشخص نشده ارتشم یا سپاه یا نیروی انتظامی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند روز پیشا دفترچه رو گرفتم و طرف بهم گفت تو بانک سپه حساب باز کنم .. نمیدونم چرا قبل از تقسیم و کلا اعزام ازم خواستند تو بانک سپه حساب باز کنم در حالی که هنوز مشخص نشده ارتشم یا سپاه یا نیروی انتظامی
    کلا این لازمه
    موقعی که می خوای بری پلیس +10 دفترچه رو برات ارسال کنه حتما اونو می خواد و بدون اون قبول نمی کنه

+

در مورد حقوق شنیدم توی سپاه خیلی بیشتر از این حرفا میدن!
    ظاهرا اونایی که پارتی دارن توی سپاه می افتن خیلی بهشون خوش می گذره : دی

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کلا این لازمه
    موقعی که می خوای بری پلیس +10 دفترچه رو برات ارسال کنه حتما اونو می خواد و بدون اون قبول نمی کنه

+

در مورد حقوق شنیدم توی سپاه خیلی بیشتر از این حرفا میدن!
    ظاهرا اونایی که پارتی دارن توی سپاه می افتن خیلی بهشون خوش می گذره : دی
    خیلی بیشتر در کار نیست برا ما که تو نیرو انتظامی بودیم 36 تومن برا فوق دیپلم ها بود برا لیسانس هم مطمئن هستم زیر 50 تومن بود ظاهرا سپاه یه 7 یا 8 تومن بیشتر میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    درجه شما چی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، میشه بیشتر توضیح بدین ؟ تو برگ سفید من هیچ کد و جای محلی زده نشده ، فقط نوشتن نیروی زمینی ارتش نزاجا(پاسداران) این پاسداران یعنی همون پاسداران تهران یا 06 که شما میگی ؟
    میشه جواب این رفیق ما رو هم بدید ؟ پاسداران اخر تهرانه یا 06 یا اصلا پاسداران همون 06 هتس من که دیگه قاطی کردم
    دم همه اونایی که جواب می دن گرم تقدیم به اقا احسان

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .
    01 نیرو زمینی جای خوبیه . فرمانده پادگان عوض شده و مرخصی میان دوره نداد .
    اما در کل خوبه .
    من اعزامی 2/1 هستم و این چند روز تعطیلی رو اومدم مرخصی .
    زود میگذره .
    توی ارتش مدرک تحصیلی موثره . با کمتر از لیسانس سربازی نرین
    میشه یه گزارش مختصر از روز اولی که رفتید تا امروز بدید من 1/4 باید 01 باشم . ایا روزای اول مرخصی میدن بریم
    لباس ها رو تنگ و گشاد کنیم یا نه ؟
    بسته به اینکه بچه تهران باشید یا نه شرایط یه کم فرق داره .

روز اول که اعزام میشین ، میبرنتون توی یکی از سلف ها . برگ سبز و سفیدتون رو میگیرن و یکی دوتا فرم بهتون میدن که پر کنید . قبلش دژبان میاد ازتون میپرسه موبایل دارین یا نه و اگه بیارین فلان و فلان .

بعد که فرم ها رو پر کردید ، توی یگان های مختلف چینش میشید . مرآ 01 دوتا هنگ داره . ( هنگ 1 با 5 مشخص میشه و هنگ 2 با 7 ) . هنگ 1 خیلی بهتره و کمتر سخت میگیرن .
    اگه از شهرستان برید ، معمولا 5 تا 5 تا توی یگان ها چینش میشید . بعد یه سرباز شما رو میبره به یگانتون .
    اونجا بهتون لباس و پوتین و کلاه و کمربند و جوراب میدن ( بقیه استحقاقی ها رو بعد میدن ) . یه سری آرم و علائم هم میدن .
    شما باید آرم و علائم و دوتا نوار قرمز و نارنجی رو روی لباستون بدوزید ( بهتون یاد میدن چطوری )
    بعد ازتون میپرسن میخواین برین خونه یا میخواین توی پادگان بمونید . اگه نخواین بمونید یه مرخصی دو سه روزه بهتون میدن .
    لباستون رو یه کم بزرگتر بگیرید . حتما همونجا بپوشید تا ببینید اندازه هست یا نه .
    پوتین رو از شماره 43 کوچیکتر نگیرید . چون پوتین هایی که میدن خوب نیست و شما باید یه جفت پوتین خوب بگیرید . پوتین های کوچیکتر از شماره 43 رو نظامی فروش ها بر نمیدارن .
    توی یگان که هستید حتما بُرد رو ببینید . یه سری شرایط خاص هست که اگه اون شرایط رو داشته باشید ( مثل تک پسری ، تاهل ، فوت پدر و .. ) باید مدارکش رو برای پادگان ببرید . همون روز اول شرایط رو ببینید و توی مرخصی که هستید مدارکش رو تهیه کنید .

ادامه دارد . خسته شدم
    خسته نباشی پهلوون ! مرسی بابت اطلاعات امیدورام سریالتون ادامه دار باشه . من از شهرستان می رم(حدود 110 کیلومتری تهرانم ) . البته برادرم تهرانه نمی دونم میشه از این موقعیت استفاده کرد ؟بازم ممنون ازت ایا میشه یک کاری کرد برم هنگ 1 ؟ یا خودشون تقسیم می کنند ؟
    وسایل چی می دن چی ببرم من امریه دارم ؟
    اون روز اول چه ساعتی مرخصی می دن کی باید برگردم ؟
    مثلا اگر 5 صبح باید برگردم میشه شب قبلش مراجعه کنم ؟ شرمنده دیگه دفعه اولمه می رم سربازی!
    قربانت . امروز فردا بقیه اطلاعات لازم رو هم میذارم .

شهرستانیا رو خود نظام وظیفه شهرشون با اتوبوس اعزام میکنه ( معمولا ) . توی برگ سفیدتون نوشته که 4/1 خودتون رو به پادگان معرفی کنید یا برید نظام وظیفه .
    وقتی که گروهی میرین ، 5تا 5تا توی یگان های مختلف چینش میشین . یکی در میون هنگ 1 و 2 . موقعی که اون افسره داره چینش میکنه ، خودتون تخمین بزنید که وقتی بهتون میرسه هنگ 1 میشین یا 2 . جاتون رو با یکی دیگه عوض کنید تا توی مکان مناسب قرار بگیرید
    از برادر ساکن تهران برای مرخصی های روزانه و 5 شنبه جمعه ها میشه نهایت استفاده رو ببرید . معمولا از هفته سوم مرخصی ها شروع میشه .

اطلاعات تکمیلی در آینده نزدیک ...
    در مورد 01 نزاجا ( مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا )

روز اولی که به طور رسمی وارد میشین ، یه احساس عجیبی بهتون دست میده . افراد مختلف از شهر های مختلف با زبان . لهجه . فرهنگ . مذهب و شخصیت های مختلف .

معمولا شما رو به خط میکنن و کسایی که کارشناسی ارشد دارن یا دکتری ، به عنوان سرگروه انتخاب میکنن . بعد میگن افرادی که از شهر های مشابه هستن ، پشت سر هم به خط بایستن . بعد توی گروه های مختلف ( از 10 تا 15 گروه 9 نفره . معمولا ) افراد رو جوری چینش میکنن که از هر شهری توی یه گروه باشه .
    بعد بهتون استحقاقی هاتون رو میدن .
    2تا پتو ، 2تا ملحفه ، 2تا رو بالشی ، مسواک ، خمیر دندون ، شامپو ، صابون ، ... .( بعدا در موردش حرف میزنم )

خلاصه ، آنکادر تخت و کمد رو بهتون یاد میدن و باید تختتون رو آنکادر کنید .
    بعد از اینکه چینش شدید ، آموزش ها شروع میشه . معمولا هفته اول بیشتر صف جمع و رژه دارین . ( از الان روی پاهاتون کار کنید . بدون اینکه زانو خم بشه بیارینش بالا . 90 درجه )
    هفته اول ، مسئولین بخشهای مختلف میان توی مسجد براتون صحبت میکنن . وقت مناسبی برای چرت زدنه .

دوتا کتاب بهتون میدن که کلاسهای تئوری از اونهاست و ازشون هم امتحان میگیرن . فرمانده گروهان ها برای اینکه رنکینگ گروهان خودشون بره بالا ، روی امتحانا سخت گیرن . برای سرباز اثری نداره .
    کنار کلاسهای تئوری ، تمرین عملی هم دارین .
    از هفته پنجم به بعد ، رزه و صف جمع خیلی کم میشه ( شاید هفته ای یکی دوبار . به غیر از صبحگاه و شامگاه که شنبه و چهارشنبه انجام میشه . معمولا )

اگه بتونید منشی بشید ، خیلی خوبه . منشی هم از کسایی انتخاب میشه که خطش خوب باشه .

فعلا همینا به ذهنم میرسه .
    سوالی باشه در خدمتم .

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

میشه جواب این رفیق ما رو هم بدید ؟ پاسداران اخر تهرانه یا 06 یا اصلا پاسداران همون 06 هتس من که دیگه قاطی کردم
    دم همه اونایی که جواب می دن گرم تقدیم به اقا احسان
    پاسداران همون 06 هست که توی خیابون پاسدارانه .
    میگن سخت گیری میکنن

11. 2 کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام

بله همونجا هست

چون قبلا برای آموزش گروهبان های کادر ارتش بوده امکانات خوبی داره ولی خوب یک میدون بسیار بزرگ داره که توی تابستون اذیت میشه آدم ولی موقع برپائی کلاس صفا میکنید چون کلاسهای خوبی داره

خیلی با صفا هست من یک شب نگهبان اسلخه خونه بودم گروهان قرارگاه بودیم ضلع شمال همون میدون رژه میشه

آقا این آب رو میگرفتن پای این درختا ما هم گفتیم بزار مسیرش رو جوری کنیم که از جلوی خودمون رد بشه نصف شبی خواب که نداریم حداقل صفا کنیم صبح چشمام داشت میرفت رو هم که فرمانده گروهان اومد دید اتاقش شده استخر حالا کی بود کی بود من نبودم راه افتاده بود

ببخشید خاطره تعریف کردم ولی خدمت همش خاطره هست

13. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •