تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 646 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بین Galaxy S4 I9500 و I9505 کدوم مدل رو بیشتر توصیه می‌کنید این مشکل بهینه نبودن پردازنده Exynos 5 Octa و داغ کردنش ممکنه با بروزرسانی نرم افزاری حل بشه یا نه مشکل اساساً سخت افزاریه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم جوابم رو یافتم مشکل از کرنل لینوکس هست که ایشالا با بروز شدن کرنل لینوکس و اندروید این مشکل حل خواهد شد. I9500 با این توصیف مشکلی دیگه نداره!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من بین انتخاب نوت ۲ و اس ۴ موندم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم مخصوصا که الان اختلاف قیمتشون کم شده و احتمال داره کمتر هم بشه..خب البته واضحه که اس ۴ جدیدتره و طبیعتا سخت افزار بهتری هم داره اما مساله اینجاست که نوت ۲ بزرگتره و قلم هم داره . ایا قلم نوت ۲ اینقدر کاربردی و بدرد بخور هست و کار خاصی مبیشه باهاش انجام داد که قید اس ۴ رو بخاطرش بزنم؟ و مساله دوم که مرددم میکنه اینه که ایا اندازه بزرگ نوت ۲ دردسر ساز نیست ؟( از لحاظ حمل گوشی و…)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من بین انتخاب نوت ۲ و اس ۴ موندم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم مخصوصا که الان اختلاف قیمتشون کم شده و احتمال داره کمتر هم بشه..خب البته واضحه که اس ۴ جدیدتره و طبیعتا سخت افزار بهتری هم داره اما مساله اینجاست که نوت ۲ بزرگتره و قلم هم داره . ایا قلم نوت ۲ اینقدر کاربردی و بدرد بخور هست و کار خاصی مبیشه باهاش انجام داد که قید اس ۴ رو بخاطرش بزنم؟ و مساله دوم که مرددم میکنه اینه که ایا اندازه بزرگ نوت ۲ دردسر ساز نیست ؟( از لحاظ حمل گوشی و…)

دوست عزیز من خودم نوت1 داشتم اون هم قلم داشت و همین دیروز بعد از ظهر S4 گرفتم، قلم در ابتدا ممکنه براتون جذاب باشه اما پس از یک هفته مطمئن باشید دیگه سراغش نمیرید! قلم واسه تبلت‌های 10 اینچ و بزرگتر خوبه که بشه از تبلت به عنوان دفتر استفاده کرد و در نوت‌ها (منظورم گوشی‌های سری نوت) واقعاً اونقدرها کاربردی نیست که بخواید از S4 بگذرید! جدا از سخت افزاری با دو برابر قدرت نوت2 امکانات جانبی مثل Smart Scroll، AirView و ... در S4 واقعاً جذاب هستند دوربین S4 هم تا به امروز بعد از دوربین 41 مگاپیکسلی! PureView بهترین دوربین موبایل شناخته‌شده و از Xperia Z که اون هم 13 هست خیلی بهتره (البته معیار کیفیت دوربین مگاپیکسل نیست برای روشن تر شدن این مثال رو زدم)، صفحه نمایش که نگو! حالا شما برید و از نزدیک صفحه S4 رو ببینید! نسل جدید Super AMOLEDها در حالی که نوت2 صفحه اش یه جورایی جزء نسل قبلی Super AMOLEDها حساب میشه (با توجه به ساختار ساب پیکسل‌ها) خلاصه بگم قلم نوت فقط براتون در ابتدا جذابیت خواهد داشت و قطعاً پس از یک هفته به فراموشی خواهد سپرده شد همونطوری که من بعد از یک ماه استفاده از نوت1 که داشتم اصلاً یادم رفته بود قلم داره!! اما صفحه نمایش همیشه در جلوی چشمانتان هست و همچنین دوربین و ... همیشه کارایی خود رو داره... در زمینه حمل گوشی هم نوت رو نمیشه توی جیب شلوار جین جا داد ولی S4 جا میشه البته در شلوار پارچه‌ای و کتان نوت هم جا میشه و فقط در شلوار لی مشکل‌ساز میشه.
    Last edited by Faramarz-1; 23-06-2013 at 08:54.

5. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

سلام.

دوست عزیز این 2 مدلی رو که شما فرمودید دو مقوله کاملا" سوا هستن.شما باید ببینید مورد استفاده تون چیه و کدوم بیشتر به کارتون میاد.مثلا" اگر شما بخوای بیشتر نت گردی گنید یا فیلم ببینید مسلما" نوت 2 بیشتر به کارتون میاد .اما خوب همونطوری که خودتون هم فرمودید حمل و نقلش سخت تر هست .به هر حال برای انتخاب باید مواردی از این دست رو در نظر بگیرید اگر قرار بود اینا با هم مقایسه بشن الان دیگه سامسونگ به فکر تولید نوت 3 نبود.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید گوشی با بودجه حدود 1.300 دارم. با بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که sony Xperia SP و htc one X بهترین گزینه ممکنه
    شما چی پیشنهاد میکنین؟ لطفا بدون تعصب روی برند خاص نظرتونو بگین

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید گوشی با بودجه حدود 1.300 دارم. با بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که sony Xperia SP و htc one X بهترین گزینه ممکنه
    شما چی پیشنهاد میکنین؟ لطفا بدون تعصب روی برند خاص نظرتونو بگین
    دوست عزیز هیچ کدوم از این گوشی ها خوب نیستند سونی SP به دلیل کیفیت نسبت پایین صفحه نمایش (از نظر کنتراست و زاویه دید) و One X به دلیل باتری ضعیف و همچنین مشکل وای-فای در برخی مدل‌ها، بهتون توصیه میکنم کمی صبر کنید یا اینکه 150 تومن بودجه‌تون رو افزایش بدید Samsung Galaxy S III بگیرید از برند HTC وان ایکس پلاس خوبه که حدود 1.600 هست (در One X+ مشکلات One X از جمله باتری ضعیف و وای-فای حل شدند) به علاوه کلاً برند سونی رو توصیه نمی‌کنم در اسمارت‌فون چون همه گوشی‌هاش از صفحه‌نمایش‌هایی ضعیف (همگی از نوع LCD معمولی (TFT) هستند!) برخوردارند حتی Xperia Z که پرچمدارش هست! برند سونی برند خوب و معتبریه اما نمیدونم چرا در اسمارت‌فون ها در مسائلی کلیدی مثل صفحه نمایش و مسائل نرم‌افزاری مثل رابط کاربری اینقدر ضعیف عمل کرده؟! با همین بودجه‌تون بیشتر LG Optimus 4X HD رو توصیه میکنم که صفحه نمایش IPS و باتری خوبی داره و از نظر سخت افزاری (قدرت پردازنده و گرافیک) با One X و SP تقریباً برابره. البته اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید و HTC One X Plus یا Samsung Galaxy S3 بگیرید خیلی بهتره.

11. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام با بودجه نهایت 2400-2500 یه گوشی آندرویدی بگیرم.راستش این اولبن تجربه من در گزفتن گوشی هوشمند هستش بنابراین خودم هم
    نمیدونم آندروید میخوام یا آی او اس ولی تو همین رنج قیمت چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟؟؟
    خودم نظرم رو گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان هستش الان هم مثل اینکه قیمت ها داره میاد پایین
    دیگه یه گوشی خوب معرفی کنید تا حدافل 2 یا 3 سال برام عمر مفید کنه
    ممنون از همتون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام با بودجه نهایت 2400-2500 یه گوشی آندرویدی بگیرم.راستش این اولبن تجربه من در گزفتن گوشی هوشمند هستش بنابراین خودم هم
    نمیدونم آندروید میخوام یا آی او اس ولی تو همین رنج قیمت چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟؟؟
    خودم نظرم رو گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان هستش الان هم مثل اینکه قیمت ها داره میاد پایین
    دیگه یه گوشی خوب معرفی کنید تا حدافل 2 یا 3 سال برام عمر مفید کنه
    ممنون از همتون
    من گلکسی اس4 دارم عالیه از همه نظر! حتی این‌همه به بدنه ایراد میگرفتند اونقدرها هم بد نیست و حتی از یه سری لحاظ بدنه پلی کربناتی (پلی کربنات نوعی پلاستیک با کیفیت) از بدنه های فلزی بهتره و اون در زمینه خش‌پذیری هست بدنه آلومینیومی HTC One و iPhone 5 زود خش میوفتند و باعث میشه تو سر قیمت گوشی بخوره، در مقایسه اس4 با وان از همه لحاظ به‌جز بدنه و اسپیکرها برتری مطلق با اس4 هست از جمله صفحه نمایش منحصربه‌فرد Full HD Super AMOLED Plus که در اس4 به کار رفته (یکی از مهمترین دلایل که اس4 گرفتم و وان نگرفتم، البته وان هم صفحه نمایش خوبی داره ولی اس4 کیفیتش رؤیایی هست!!) در زمنیه پردازشگر و گرافیک هم در بنچمارک‌ها اس4 دسته بالا رو داره (در تست AnTuTu اس4 نمره بالای 27000 گرفته و وان حدود 22000 شده)، در زمینه دوربین هم اگر به تست‌های عکاسی سایت‌های GSMArena و PhoneArena بروید در عکاسی برتری مطلق با اس4 هست و در فیلمبرداری تقریباً کیفیت یکسانی دارند به علاوه هدفون‌های اس4 بسیار با کیفیت هستند و پس از مقایسه با EarPodهای اپل پی بردیم رقیب جدی و شاید بهتر EarPod همین هدفون اس4 هست در مورد کیفیت هدفون وان اطلاعی ندارم ولی کیفیت هدفون اس4 بسیار بالاست، در زمینه امکانات جانبی هم سامسونگ امکاناتی همچون Smart Scroll، AirView، WatchON و... روی اس4 قرار داده اما برسیم به برتری های وان، اچ تی سی وان از نظر ظاهر و زیبایی برتری مطلق رو داره البته زیبایی سلیقه‌ای هست ولی با توجه به سلیقه عام گفتم البته از بدنه با کیفیت اون نباید چشم پوشید که البته این بدنه آلومینیومی باعث خش‌پذیری بدنه نیز شده و مورد دیگر در مورد وان برتری کیفیت اسپیکرهاست با توجه به فناوری BoomSound اچ‌تی‌سی این اسپیکر هم از بلندی و در عین بلندی از کیفیت کم نظیری برخوردارست و در این زمینه از اس4 برتر است. همونطور که در این مقایسه دید برتری وان تنها محدود به بدنه و اسپیکر میشود و برتری‌های اس4 در صفحه نمایش، دوربین، پردازنده و امکانات نرم افزاری فراوان است پس با توجه به این مقایسه و البته قیمت ارزان‌تر اس4 (اس4 حدود 300 تا 400 هزار تومن ارزان‌تره) بیشتر اس4 رو توصیه میکنم البته این از ارزش‌های گوشی لوکس و زیبای اچ‌تی‌سی یعنی وان چیزی کم نمیکنه.

14. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •