کسی نیست به ما کمک کنه؟
کسی نیست به ما کمک کنه؟
درست نشد؟
اگه نشده برو googel یک سرچ بزن بنویس مشکلات بازی Mortal Kombat Komplete Edition اونجا توضیح دادن تو بعضی از سایتها مال منم ارور D3D می داد
سلام
پچ یا آپدیت واسه مشکل فریم ریت نیومده هنوز؟؟؟؟؟
بابا این اسموک کلا تعطیله ،کومبو هاش هیچی کم نمیکنه، توی مبارزه با رپتایل و ساب گیر افتادمچقد جکس خوب بود
ضعیف ترین شخصیت ؟
من که Tower کامل رفتم
Story کامل رفتم
Ladder هم با همه کاراکترها روی Expert رفتم
ُShang Tsung از همه ضعیفتره
آقا من چند تا سوال راجب این بازی دارم.
اول اینکه این بازی چه فرقی با مورتال کمت 9 ایکس باکس و پلی استیشن داره؟ چون من اونا رو ندیدم
چرا بعضی از شخصیتا مثه کاراتوس تو این بازی نیست؟!
شخصیتی که تو مورتال کمت سه سگا بود(همون خره رو منظورمه) میشه تو این بازی اجراش کرد یا نه!
آیا این بازی انیمالیتی بروتالتی مرسی و قابلیت های دیگه ای که تو نسخه های قبل بود رو داره یا نه!
یه قسمتی تو منو بنام extras وجود داره که وارد قبرستون میشی و اون آیتم ها رو آزاد میکنی. میخوام بدونم اینا به چه دردی میخوره؟!
آیا میشه مدت زمان فنشینگ رو افزایش داد؟ منظورم جای سرگیجس. به این خاطر که زمان کافی برای اجرای فتالتی رو داشته باشیم.
و سوال آخر اینکه اینجا کسی بازی رو آنلاین بازی میکنه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.![]()
شماره زدم که راحت تر بشه جواب داد:
1- فرقی نداره. دقیقا همون نسخه هست که برای PC هم منتشر شده. فقط هر نسخه یکی دوتا شخصیت مخصوص به خودش رو داره.
2- کراتوس فقط تو نسخه PS3 هست.
3- نخیر نمیشه.
4- فقط فتالیتی و بیبالیتی رو داره.
5- بعدش از خریدن آیتم ها میری توی Necro (یه همچین چیزی بود) و روی شخصیت رو انتخاب می کنی تا آیتم هایی که براش خریدی باز بشه.
6- توی یک نفره که نمیشه. توی دو نفره شاید کد داشته باشه. نمی دونم.
7- من که نه. دوستان شاید بازی کرده باشن.
موافقم . درضمن به نظر من کینو رو هم باید اضافه کرد . هر وقت این دوتا کاراکتر میاد سریع عوض میکنم .
سلام . تا حالا کسی روی ویندوز 8 64bit این بازیو نصب کرده؟ اگه اره به ما هم بگه چه جوری اجرا کرده که ارور نداده. visual c++ همه نسخه ها net framework 4.5 و انواع کرک ها رو تست کردم بازم این ارور رو میده .![]()
میدونم ایراد از ویندوز یا یه فایل تو ویندوزه چون همینو واسه دوستم 7 64bit نصب کردم اجرا شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)