نمی دونم چرا توی CM7 RC1.5 توی فیلمبرداری، فیلم خیلی بد گرفته میشه، یه جورایی کج و کوله میشه اما توی عکاسی کاملاً خوبه، توی RC1 چنین مشکلی نبود.
کسی چنین مشکلیو داره؟
لنزمم قرمزه.
نمی دونم چرا توی CM7 RC1.5 توی فیلمبرداری، فیلم خیلی بد گرفته میشه، یه جورایی کج و کوله میشه اما توی عکاسی کاملاً خوبه، توی RC1 چنین مشکلی نبود.
کسی چنین مشکلیو داره؟
لنزمم قرمزه.
اول یکبار فکتوری ریست کن . ممکنه حل بشه . نشد دوباره رام رو فلش بزن ببین چی میشه
مشکلت فک کنم از ورژن usb deriver و rsd litet هست! ورژن 5 rsdlite رونصب کن
با این کار و نصب چند باره رام بازهم جواب نداد، اما فکر می کنم مشکل از کدک پخش فیلم گوشی باشه چون وقتی MX Player رو نصب کردم و از پخش کدک نرم افزاریش استفاده کردم (SW)، فیلم خوب پخش شد، اما به صورت عادی وقتی تو گوشی پخش میشه انگار فیلم را به کناره ها می کشید
سلام دوستان یکی آدرس رام 2.2 رسمی رو بزاره من دانلود کنم چون گوشی من به 2.2 فلش نمیزنه ممنون
فكر كنم 2-3 صفحه بري عقب آدرسش رو كه مال سايت موبيلستان هست رو خودم يا دوستان ديگه گذاشته باشن .
دوستان من دیروز ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64bit). نرم افزار Rsd-Lite رو همراه با درایور موتورولا نصب کردم. الان که میخوام به رام 2.2 با نرم افزار Rsd-Lite فلش بزنم، وقتی راممو باز میکنم دکمه استارت فعال نمیشه که بخوام رامو فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم هیج مشکلی نداشتم، کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64 بیت ریختم). الان درایور موتورولا و هم نرم افزار Rsd-Lite رو نصب کردم، وقتی راممو رو انتخاب میکنم که فلش کنم دکمه استارت فعال نمیشه که فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم درست بود، لطفا راهنماییم کنید.
مشكل از همون ويندوز 7 هست .
بعضي ورژنهاي rsd-lite و موتو يو اس بي درايور با وين 7 هماهنگ هستن .
سعی کن ورژن های مختلف RSD Lite رو امتحان کنی، چون بعضی هاشون با ویندوز 64 بیتی مشکل دارن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)