دوستان ریز مصرف من با کیلوبایت مصرفی اصلا هم خونی نداره
ریز مصرف ها رو که جمع میزنم میبینم کم تر از حجم مصرفی میشه...!!!
میشه اعتراض کرد..؟؟
دوستان ریز مصرف من با کیلوبایت مصرفی اصلا هم خونی نداره
ریز مصرف ها رو که جمع میزنم میبینم کم تر از حجم مصرفی میشه...!!!
میشه اعتراض کرد..؟؟
امروز رفتم دفتر خدمات مشترکین
گفتم الان از صبانت اشتراک دارم. حتماً باید صبانت از رانژه دربیاره؟ گفتند نخیر! شما امر کنید ما اجرا. فرم تخلیه رو داد پر کنم. گفتم الان صبانت مشکلی نداره؟ گفتند نه. ما هم مشکلی واسه تخلیه کردن نداریم.شما مشکلی داری؟گفتم نه
گفتند تا 72 ساعت دیگه پورت تخلیه و مخابرات وصل میشه. بعد از تخلیه هم چند ساعت شایدم یکی دو روز طول بکشه تا مخابرات وصل بشه.خلاصه مرکز ما که اینجوری عمل کرد.
مشکل از خود صبانته ، البته من دیروز شارژ کردم ، درست شده بود
چه مشکلی؟
نه نیازی نیست حضوری بری یه چند روز جواب تلفناشون رو نده شارژ هم نکن خودشون از رانژه در میارن
راستی به خاطر این میگن بیا که 2000 تومن ازت بگیرن از من دفعه اول گرفتن ولی دفعه دوم اصلا نرفتم خودشون بعد یک هفته از رانژه دراوردن
به منم گفتن حضوری باید برم واسه تخلیه پورت چون هنوز مدت زمانی شارژ تموم نشده ، چند روز صبر کردم که مدت زمانی شارژ تمام شد.
بعد که زنگ زدم (صبح) گفتن که خالی میکنن و جالب اینجاست که همون شب خالی کرده بودن پورتم رو ، فردا صبحش هم رفتم مخابرات ثبت نام کردم ، عصرش وصل کرده بودن.
سرعت عملشون خوب بود.
من 128 دارم و خطم روی 1 مگ بود ولی از دیشب سرویسم 655 شده باید برم تو فکر شهراد سرعت دانلودش زیر 200 نمیاد
این سایت صبانت چرا اینجوریه؟ ریز مصرف رو باید از کجا نگاه کنیم؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب شهرتون از گوشه سمت چپ و بقیه موارد
بعضی مواقع اینطوری میشه صبانت ولی خودش درست میشه ، البته فکر نکنم تو سرعت دانلود تاثیری داشته باشه
شهراد هم بدک نیست ولی هم گرون تره هم این که سرعت دانلودش 200kb نیست
دوست عزیز شما سرعت 128 بود بعد با یک مگ دانلود می کردی سرعت دانلودتون یک مگ کدوم تعرفه رو زدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)