به به
دل فعال شده
به به
دل فعال شده
برادر گلم داداش علی اینم نصب کردم و آپدیت کردم بایوسو ولی....بازم مشکل پابرجاست
من فقط تو این موندم چه جوریه که قبلا کامل و درست کار میکرد ولی حالا اینجوری شده!!!
در هر صورت
بازم ممنون
این لپ تاپ رو واقعا پولی که میدی پشیمون نمیشی و کارایی عالی بهت میده.
من می خواستم SONY با همین مشخصات بگیرم دیدم باید 400000 تومان الکی پول مارک بدم.
N5010 رو خریدم و خیلی راضیم و از تمام امکاناتشم استفاده میکنم بدون کوچکترین مشکل.
کیفیت خیلی خوبی داره تو این رنج قیمت.![]()
با سلام
من دو هفته ای هست 5010 را با کانفیگ i5 خریدم.به نظر من که خیلی لپ تاپ خوبیه فقط نمیدونم چرا موقع بازی های سنگین داغ می کنه که به نظرم اینم طبیعی باشه. قیمتشم با گارانتی پویش 825 تومن شد.
-
فقط یه سوال کسی میدونه چطوری میشه لپ تاپ را به تلوزیون های قدیمی وصل کرد (تبدیلی چیزی) من به LCD با پورت HDMI بدون مشکل وصل میشم ولی نمیشه به تلوزیون هایی که نه ورودی HDMI دارن نه VGA و فقط ورودی AV دارن (زرد) وصل کرد آیا شما تبدیلی چیزی براش سراغ دارید. مثلاً تبدیل HDMI به AV یا VGA به AV
با تشکر
[QUOTE=rasaaam;5813205]ممنون ولی داداش سینا من درایورو از سایت دل با تگ سیستم خودم دانلود کردم چه طور ممکنه که مشکل داشته باشه!!!در برا راحت شدن خیالم هر دوتا درایوری که گفتیو نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد در ضمن برا من همون 1501 هستش!!!
عزیز یه بار دیگه درایور وایرلس رو دانلود کن.ممکنه فایلت آسیب دیده باشه.
اگه با ویندوز عوض کردن مشکلی نداری،ویندوزتو عوض کن خودتو راحت کن و درایورارو نصب کن دیگه هم آپدیتشون نکن
Last edited by sina.belyad; 30-01-2011 at 02:07.
ممکنه ویروسی شده باشه.یا ممکنه از آپدیتت باشه.آخه دوستان گفتن اگه ویندوزت اصل نباشه با آپدیت ازین مشکلا به وجود می یاد.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
HDMI رو نمی دونم.اما پورت VGA رو می دونم که تبدیلش هست.چون خودم تو یه مغازه دیدم.به این مغازه های لوازم جانبیه کامپیوتر برو بگو همچین تبدیلیو می خوای ، خودشون بهت می دن.چون یه مشتری جلو من همچین پورتیو از فروشنده خرید.قیمتشم فکر کنم 12000 تومن بود.
Last edited by sina.belyad; 30-01-2011 at 02:05.
کاملا درست می فرمایید.منم کاملا از پولی که واسش دادم راضیم.SONY کانفیگش نصفه اینم نیست با این قیمت.
اگه کیفیت SONY رو بگیم بهتره باید در جواب گفت که درسته در کل SONY از DELL سر تره اما تو این یه مورد همچین چیزیم صادق نبوده.چون هیچ خریداری از 5010 ناراضی نبوده.یعنی این لپ تاپ امتحانشو پس داده نتیجه می گیریم کیفیت SONY رو داره اما با قیمت DELL.این همون چیزیه که همه دنبالشن.
سلام منم مي خوام لپ تاپ بخرم
لپ تاپ قبلي ام دل اينسپرون 6400 بود ازش راضي هم بودم منتها ديگه 4 ساله دارم ديگه به خرج افتاد حالا مي خوام يه دل بگيرم تا يک تومن
بين 3500 و 5010 موندم البته 3500 با گرافيک جي فورس 512 داره مي ده 989 تومن
منتها 5010 رو با کانفيگ زير ديدم 9200
cori5
2.66
3 مگ کش
رم 4
هارد 500
کارت گرافيک ati 5670 و 1 real
با قي چيزاش رو هم مي دونيد ديگه
براي کارهاي برنامه نويسي و اينا مي خوام يعني اسکيوال و ويژوال 2010 روش جواب بده
مدت زيادي هم روشنه شايد يه صبح تا شب
ولي اهل بازي اونم به اين سنگيني که دوستان که تا صفحه 27 گفتن خوندم انجام نمي دم
خلاف سنگينم سيمزه
اولا چندتا سوال دارم
1.آيا با اين کافيگ و اين کارايي که باهاش دارم خوبه اين رو بخرم يا 3500 خوبه
2. مي گن هاردش زياد مي سوزه درسته؟
3.مي گن تو کارهاي سنگين هي داغ مي کنه درسته؟
فروشگاه های اصفهان را زیر پا گذاشتم اما میگن چنین چیزی نیست.
اگه کسی می دونه تو اصفهان کجا هست به ما هم بگه.
من بعد از کلی که گشتم یه تبدیل پیدا کردم که VGA را به RGB (سه فیش قرمز و سبز و آبی) تبدیل کی کرد که اونم برا بیشتر تلوزیونا کاربرد نداره.
عزیز من تو نمایندگی لپ تاپ توشیبا تو رشت دیدم.فقط می دونم هست اون چیزی که شما می خوای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)