همون بهتر که نمی تونی
اگه بیایی 2 تا 4 استراحت کنی و بخوابی بعد 4 تا 10-11 حدود 6 ساعت خوب بخونی (4-5 ساعت مفید) به مراتب بهتره از اینه که 9 شب تا 6 صبح 9 ساعت (کمتر از 3 ساعت مفید!) بخونی
به نظر من هیچی تازه اگه تونستی یه چیزیم ازش کم کن!!!![]()
مخصوصا اگه تو ذهنت این احتمالو بدی که ممکنه سال بعد بخوایی تو دانشگاه آزاد درس بخونی! این طوری در نظر بگیر که اگه واقعا قراه تا آخر سال پیشرفت کنی خب سراسری یه جای خوب قبول می شی اصلا دیگه نیازی به آزاد نیست ولی اگه پیشرفت نکنی خوبه که آزادو کمی معقول انتخاب رشته کرده باشی تا یه فرصتی برات محسوب بشه اون موقع
مثلا من خودم هیچی به ترازم اضافه نکرده بودم موقع انتخاب رشته ولی آخر سال اونقد افت کرده بودم که نتونستم از انتخاب اولم قبول شم حالا ببین اگه یه چیزیم به ترازم اضافه کرده بودم چی می شد
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
بعد از کتاب درسی برای زبان و دینی و عربی کم حجم و مقوی خیلی سبز خوبه...ادبیات من تا حالا کتاب جامع کم حجم ندیدم ولی همون کتاب درسی به نظرم کافیه + کتاب قرابت معنایی هامون سبطی اگه وقتشو داشتی...
ریاضیم به نظرم قسمتای سنگینشو کلا بی خیال شی بهتره (مث حسابان و دیف و گسسته و حتی شاید تحلیلی و هندسه پایه) ریاضی و پایه و جبر و آمار خوب کار کنی خودش 30 درصد سوالای ریاضی کنکوره -البته بستگی به هدفتم داره ولی چون دیر شروع کردی این طوری می گم- البته دیف اینا مباحث آسونم دارن که می شه یاد بگیری کلا من فک نمی کنم کلاس زیاد مفید باشه واسه بعد عید مگر اینکه بخوایی با یه دبیر کاربلد خصوصی کار کنی...کتابم اگه کم حجم می خوایی 8 کتاب گاج
برای فیزیک و شیمی برنامه ای نداری؟![]()