تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 449 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    safa city

پيش فرض

دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
    در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
    ممنون از شما

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
    در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
    ممنون از شما
    سلام

برنامه چون در لیست سفید کمودو نیست میره تو سندباکس و بعضی هاشون دچار مشکل میشن....شما باید برنامه را به لیست سفید اضافه بکنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما همین 3 - 4 صفحه آخر رو با دقت بخونی یه چیزهایی دستگیرت میشه.....

3. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان هنگام نصب کومودو عبارتی تحت عنوان Secure DNS بود که هنگام نصب بطور پیش فرض تیک دار نیست

کار این گزینه چیه ؟

اگر بر طبق گفته کومودو خیلی مفیده پس چرا بطور پیش فرض فعال نیست ؟ آیا تداخلی داره؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان هنگام نصب کومودو عبارتی تحت عنوان Secure DNS بود که هنگام نصب بطور پیش فرض تیک دار نیست

کار این گزینه چیه ؟

اگر بر طبق گفته کومودو خیلی مفیده پس چرا بطور پیش فرض فعال نیست ؟ آیا تداخلی داره؟
    سلام

این سرویس برای وبگردی سریعتر و امنتره؛ یعنی اگه خواستید وارد سایت خطرناکی بشید مثل سایتهای فیشینگ یا سایتهای حاوی مخرب و بدافزار و ...بشید میبینید که کمودو اونها را بلاک کرده و اجازه نمیده.

دلیل اینکه بطور پیش فرض فعال نیست احتمالاً اینه که کمودو خواسته تا دست کاربر برای انتخاب باز باشه تا اگه خواست از یک DNS دیگه استفاده بکنه حق انتخاب داشته باشه.

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام ،
    دوستان یک سایت بود مثل ویروس تونال با این تفاوت که ویروس توتال اون
    اسکن میکنه اون سایت اجرا میکرد و تعییرات رو و جاهاس که انجام میده
    رو نشون میداد .

اگر کسی میدونه چیه ، من بهش نیاز دارم به یک کرک خیلی مشکوک
    برخودم به کرکش هم خیلی نیاز دارم.

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام ،
    دوستان یک سایت بود مثل ویروس تونال با این تفاوت که ویروس توتال اون
    اسکن میکنه اون سایت اجرا میکرد و تعییرات رو و جاهاس که انجام میده
    رو نشون میداد .

اگر کسی میدونه چیه ، من بهش نیاز دارم به یک کرک خیلی مشکوک
    برخودم به کرکش هم خیلی نیاز دارم.
    منظورت سایت زیر هستش که با اجرای فایل ، تغییرات اعمالی روی سیستم عامل و رجیستری بهمراه تصویر برنامه نشون میده

http://anubis.iseclab.org

9. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

منظورت سایت زیر هستش که با اجرای فایل ، تغییرات اعمالی روی سیستم عامل و رجیستری بهمراه تصویر برنامه نشون میده

http://anubis.iseclab.org
    سلام

طبق نظر جناب TIGER یکی از بهترین سایتها همونی که ایشون نام بردند....

کد:
    البته میتونید از سرویس کمودو(camas) هم استفاده کنید:

کد:

11. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

با سلام
    دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    سلام

در مورد trusted باید بگم وقتی فایلی را به Trusted Files اضافه کنید کمودو دیگه کاری به کارش نداره و اجازه میده راحت و بدون مشکل اجرا بشه.
    ولی در مورد اینکه میفرمایید کمودو باز میپرسه، { یعنی در مورد سوال}، اگر تیک Remember my answer را بزنید جواب شما در +D ثبت میشه و دیگه اون سوال تکرار نمیشه.

یک نکته: در مواردی معدود؛ برخی برنامه ها> فایل اصلی را وارد لیست سفید میکنیم و مثلاً فایل دیگری از برنامه هم قصد اجرا شدن داره که کمودو دوباره در مورد اون فایل سوال میپرسه که اون فایل از برنامه را هم باید وارد لیست سفید کنیم.{یا اگه کمودو سوالی پرسید باید Allow کنیم؛ تیک Remember هم خورده باشه}

در کل هر فایلی که کمودو میبره تو سندباکس> میبینی که در لیست سفید نیست... میتونید فایل را به لیست سفید اضافه کنید. و هر سوالی که کمودو میپرسه هم > در بخش +D برای اون فایل رولی ساخته نشده.و کمودو چون جواب شما را نمیدونه، بنابراین میپرسه و راهش رو هم که گفتم چیکار کنید.

14. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

در مورد trusted باید بگم وقتی فایلی را به Trusted Files اضافه کنید کمودو دیگه کاری به کارش نداره و اجازه میده راحت و بدون مشکل اجرا بشه.
    ولی در مورد اینکه میفرمایید کمودو باز میپرسه، { یعنی در مورد سوال}، اگر تیک Remember my answer را بزنید جواب شما در +D ثبت میشه و دیگه اون سوال تکرار نمیشه.

یک نکته: در مواردی معدود؛ برخی برنامه ها> فایل اصلی را وارد لیست سفید میکنیم و مثلاً فایل دیگری از برنامه هم قصد اجرا شدن داره که کمودو دوباره در مورد اون فایل سوال میپرسه که اون فایل از برنامه را هم باید وارد لیست سفید کنیم.{یا اگه کمودو سوالی پرسید باید Allow کنیم؛ تیک Remember هم خورده باشه}

در کل هر فایلی که کمودو میبره تو سندباکس> میبینی که در لیست سفید نیست... میتونید فایل را به لیست سفید اضافه کنید. و هر سوالی که کمودو میپرسه هم > در بخش +D برای اون فایل رولی ساخته نشده.و کمودو چون جواب شما را نمیدونه، بنابراین میپرسه و راهش رو هم که گفتم چیکار کنید.

این گزینه remember my answer که شما میگی نیست تو گزینه ها.always trust this file هم میزنم باز میپرسه.تو قسمت +D هم این برنامه تو لیست tusted هست.ولی باز میپرسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •