دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
ممنون از شما
دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
ممنون از شما
سلام
برنامه چون در لیست سفید کمودو نیست میره تو سندباکس و بعضی هاشون دچار مشکل میشن....شما باید برنامه را به لیست سفید اضافه بکنی:
شما همین 3 - 4 صفحه آخر رو با دقت بخونی یه چیزهایی دستگیرت میشه.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هنگام نصب کومودو عبارتی تحت عنوان Secure DNS بود که هنگام نصب بطور پیش فرض تیک دار نیست
کار این گزینه چیه ؟
اگر بر طبق گفته کومودو خیلی مفیده پس چرا بطور پیش فرض فعال نیست ؟ آیا تداخلی داره؟
سلام
این سرویس برای وبگردی سریعتر و امنتره؛ یعنی اگه خواستید وارد سایت خطرناکی بشید مثل سایتهای فیشینگ یا سایتهای حاوی مخرب و بدافزار و ...بشید میبینید که کمودو اونها را بلاک کرده و اجازه نمیده.
دلیل اینکه بطور پیش فرض فعال نیست احتمالاً اینه که کمودو خواسته تا دست کاربر برای انتخاب باز باشه تا اگه خواست از یک DNS دیگه استفاده بکنه حق انتخاب داشته باشه.
با سلام ،
دوستان یک سایت بود مثل ویروس تونال با این تفاوت که ویروس توتال اون
اسکن میکنه اون سایت اجرا میکرد و تعییرات رو و جاهاس که انجام میده
رو نشون میداد .
اگر کسی میدونه چیه ، من بهش نیاز دارم به یک کرک خیلی مشکوک
برخودم به کرکش هم خیلی نیاز دارم.
منظورت سایت زیر هستش که با اجرای فایل ، تغییرات اعمالی روی سیستم عامل و رجیستری بهمراه تصویر برنامه نشون میده
http://anubis.iseclab.org
سلام
طبق نظر جناب TIGER یکی از بهترین سایتها همونی که ایشون نام بردند....
البته میتونید از سرویس کمودو(camas) هم استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
با سلام
دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟
سلام
در مورد trusted باید بگم وقتی فایلی را به Trusted Files اضافه کنید کمودو دیگه کاری به کارش نداره و اجازه میده راحت و بدون مشکل اجرا بشه.
ولی در مورد اینکه میفرمایید کمودو باز میپرسه، { یعنی در مورد سوال}، اگر تیک Remember my answer را بزنید جواب شما در +D ثبت میشه و دیگه اون سوال تکرار نمیشه.
یک نکته: در مواردی معدود؛ برخی برنامه ها> فایل اصلی را وارد لیست سفید میکنیم و مثلاً فایل دیگری از برنامه هم قصد اجرا شدن داره که کمودو دوباره در مورد اون فایل سوال میپرسه که اون فایل از برنامه را هم باید وارد لیست سفید کنیم.{یا اگه کمودو سوالی پرسید باید Allow کنیم؛ تیک Remember هم خورده باشه}
در کل هر فایلی که کمودو میبره تو سندباکس> میبینی که در لیست سفید نیست... میتونید فایل را به لیست سفید اضافه کنید. و هر سوالی که کمودو میپرسه هم > در بخش +D برای اون فایل رولی ساخته نشده.و کمودو چون جواب شما را نمیدونه، بنابراین میپرسه و راهش رو هم که گفتم چیکار کنید.
این گزینه remember my answer که شما میگی نیست تو گزینه ها.always trust this file هم میزنم باز میپرسه.تو قسمت +D هم این برنامه تو لیست tusted هست.ولی باز میپرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)