تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 311 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من درست مثل همین مشکل رو دیدم یکی باهاش کلنجار می رفت زنگ زده به من میگه یه تیم درست کردم از بس ستاره داره کاکا رو گذاشتم دفاع ولی نمیدونم چرا همش میبازم!
    خب میگفتی میزاشتش تو دروازه.خوب جواب میده
    به نظرم هی بازیکن بزرگ خریدن اصلا جالب نیست.کلا تیمت باید بالانس باشه.
    مثلا اگه 2تا هافبک نفوذی با اورال بالای 80 داری خب این دیگه کافیه و بازیکن ذخیرت برای این پست میتونه یه جوون با اورال 75 باشه یا حتی 72! مثالش هم کوتینیو بازیکن 18 ساله ی اینتر میلان که به خوبیه اشنایدر و استانکوویچ نیست اما شما با بازی دادن بهش و دیدن پیشرفتش لذت میبری...

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

بله یکی از نقات ضعف بازی ناداوریشه که کلا به ضرر هوش انسانی و به نفع AI هست. جدیدا اینطور شده نسخه های کنسولی قبلی رو نمی دونم ولی توی هیچ کدوم از نسخه های PC قبلی این مشکل به این شکل نبود. ولی خوب به اون شدت هم نیست که قبلا توی PES 2010 شاهدش بودیم
    آرمین جان باز این مشکل فیفا خیلی شدید نیست.اما همونطور که اشاره کردی PES 2010 به شدت مشکل داشت.تا جایی که اگه با تانک از روت رد میشدن داور خطا نمیگرفت

2. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چا (B.Cha) کره ای هست این بازیکن نمی دونم کیه
    آرمین جان این بازیکن پدر CHA DOORI بازیکن تیم ملی کره تو جام های جهانی 2002 و 2010 هست که سابقه ی بازی تو تیم اینتراخت فرانکفورت رو هم داره.
    اما B.CHA ی بزرگ یکی از بهترین بازیکن های آسیا تو دهه ی 80 میلادی بوده.
    راستی این تیم کلاسیک رو که گفتی واسه من هم آزاد بود تو قسمت تیم های Rest of the World بود.
    چه بازیکن هایی داره اما جای خیلی ها خالی بود.مثل پله.مارادونا.رود گلیت.دنیس برکمپ.یاپ استام.یورگن کلینزمن.فرانک رایکارد.کرایوف.ریوالدو.ببت و ...

4. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

تیم کلاسیک که از همون ابتدا هست کنار تیم منتخب جهان.
    تیم های کلاسیک دیگه ای هم هست (آنلاک شدنی)؟یا همونه؟

6. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به نظرم یکی از دلایلی که گل زدن توی این بازی سختتر شده اینه که با کمی نگه داشتن دکمه شوت زدن, شوتها یا ضربات سر خیلی پر قدرت زده میشن
    من بارها شده موقعیت گل بوجود بیارم ولی سر همین قضیه نتونستم توپ رو گل کنم
    یا شوت خیلی بالا میزنن یا ضربه سر رو زیاد محکم میزنن

8. این کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چه بازیکن هایی داره اما جای خیلی ها خالی بود.مثل پله.مارادونا.رود گلیت.دنیس برکمپ.یاپ استام.یورگن کلینزمن.فرانک رایکارد.کرایوف.ریوالدو.ببت � و ...
    آره بازیکنای دیگه هم می تونستن باشن ولی من خودم با بودن مارادونا و پله اصلا موافق نیستم.
    مثلا مسی دریبلش هست 97 یا 98 اونوقت دریبل مارادونا یا پله باید چند باشه؟

اگه مثه تیم منتخب جهان ترکیب متغیری می داشت خوب میشد اینطوری بازیکنای بیشتری رو متونستن قرار بدن.
    فکر کنم آلمان از همه بیشتر بازیکن داره تو تیم کلاسیک.. 5 یا 6 بازیکن آلمانی توش هست ...بازم ژرمنی : دی
    ولی خیلی جالبه که هیچ اشاره ای به این موضوع نشده که میشه این تیم ها رو آنلاک کرد
    آخه اونایی که دمو رو بازی کردن فکر کنم چنتا بازی کخ تو دمو ببیری این تیم ها تو نسخه اصلی برات باز میشن

10. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

5 بازیکن از برزیل
    4 بازیکن از آلمان
    4 بازیکن از ایتالیا
    3 بازیکن از فرانسه
    3 بازیکن از اسپانیا
    3 بازیکن از انگلستان
    2 بازیکن از مکزیک

بقیه کشور ها : روسیه - کره - کامرون - سوئد - غنا - رومانی - هلند - بلژیک - اتریش - نیوزلند - لهستان هر کدوم یک بازیکن دارن...

آمار الکی نده مسعود... ببین الان هم اروپا رو فتح کردیم هم قهرمان جام جهانی شدیم توی نیمه نهایی هم بردیم آلمان رو بازم از رو نمی ره این بچه... خدایا من چی کار کنم از دست این ژرمنی

ماتادورو بچسب اصلا اینو بچسب که که توی ترکیب اصلی فرناندو هیه رو و بوتراگینیو هست ولی برا آلمان فقط ماتئوس توی ترکیبه اونم به خاطر اینه که آمانسیو مصدوه وگرنه اونم می رفت تو زمین
    اصلا شما وقتی تیم ها رو مرتب کنی بر اساس ستاره خواهی دید بالاترین معدل Overal مال اسپانیاست یعنی اسپانیا توی فیفا 11 اوله چرا؟ چون ذاتا اسپانیا همه جا توی رنکینگ هم اوله اروپا رو فتح کرده جهان رو فتح کرده توی فوتبال اگه غیر از اینیستا یا ژاوی امسال بازیکن دیگه ای بهترین بازیکن جهان بشه من می رم پدر پدر سوخته فیفا رو در میارم حالا اگه الگواخه رو هم انتخاب کردن مشکلی نیست

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

5
    توی فوتبال اگه غیر از اینیستا یا ژاوی امسال بازیکن دیگه ای بهترین بازیکن جهان بشه من می رم پدر پدر سوخته فیفا رو در میارم حالا اگه الگواخه رو هم انتخاب کردن مشکلی نیست
    آرمین جان از اون حرفا زدیا برادر! من قبول دارم که Xavi و اینیستا خیلی عالی هستن اما باید قبول کرد که امسال عنوان بهترین بازیکن باید به اشنایدر هلندی میرسید که هم با اینتر میلان قهرمان اروپا شد و هم با هلند نایب قهرمان جهان.
    اما امسال مسی و Xavi و اینیستا رو نامزد کردن! که خیلی نامردی بود.عنوان های اشنایدر بهتر بود...
    حتی صدای ایراهیموویچ و خود Xavi هم درومد و گفتن اشنایدر برای این عنوان شایسته بود...

بگذریم.راستی فیفا 11 چرا جام حهانی نداره؟! یا من ندیدم.

سیستم جانشینی بازیکن های بازنشسته:
    در بازی فیفا 11 بعد از بازنشستگی یک بازیکن.یک بازیکن 17 ساله جای او رو میگیره با این مشخصات:
    1_اون بازیکن هموطن بازیکن بازنشسته هست.
    2_ بازیکن جوان تمام پست های بازیکن بازنشسته رو بازی میکند.
    3_اورال بازیکن جوان دقیقا 10 عدد از بازیکن بازنشسته به وقت خداحافظی کمتر هست.
    4_خصوصیات فیزیکی بازیکن جوان کاملا مشابه با بازیکن بازنشسته است.
    5_این مورد در قسمت Career بازی مشاهده میشه.
    6_و سن بازنشستگی بازیکن هر زمان که برسه به قرارداد اون بازیکن با باشگاه مربوط نمیشه.مثلا اگه والتر ساموئل تا سال 2015 قرارداد داشته باشه این بازیکن در سال 2013 خداحافطی خواهد کرد.
    7_سن بازنشستگی در پست های مختلف متفاوت هست.مثلا متوسط یک مهاجم تا 34 سالگی بازی میکنه و یک مدافع تا 35 سالگی.
    8_استثناهایی هم وجود داره مثل خاویر الدمار زانتی(کاپیتان اینتر میلان) که تا 40 سالگی بازی میکنه و...

14. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان برای من جای مسعود شجاعی توی اوساسونا بازیکنی با همون مشخصات ظاهر شده اسمش رو نوشتع .B فقط همین! .B
    درست Clone شده مسعود شجاعی هست. شیطونه میگه بخرم ببینم چه شکلیه چون مینی فیس ندارن بازیکنان Newcomer
    حتما باید از تیم اوساسونا بخرمش فقط یه چیز عجیب بود این بازیکن .B وقطی ظاهر شد 21 سال داشت! من چک می کنم هر فصل و توی سرچ بازیکن ملیت ایران رو سرچ می کنم تا فصل پیش فقط 3 بازیکن نکونام - شجاعی - طیبی (این نمی دونم کیه لوگوی تیمش هم نا آشناست)
    اینم بگم یه چیز مضخرفی که داره اینه که بازیکنی رو که سرچ می کنی باید از روی لوگو تشخیص بدی که مال کدوم تیمه! البته من لوگوی تیم ها رو می شناسم ولی خوب شاید یکی نشناسه یا بازیکنی که می خوای بخری توی یه تیم خیلی نا آشناست. همین طیبی من از کجا بدون توی کدوم تیم بازی می کنه یه لوگو خیلی نا آشنا داره تیمی که توشه. کلا توی بعضی موارد خیلی سهل انگاری کرده امیدوارم سال بعد بهتر بشه

یه اطلاعات عمومی هم بدم : الان که من کلا اکامپلیشمنت رو به 100 درصد رسوندم بالاترین اورال رو توی این شرایط می گیرم

قد : ماکسیمم
    وزن : ماکسیمم
    معدل توانایی ها : 94

یعنی بالاترین اورال 94 می تونه باشه اونم توی شرایط بالا فکر کنم یه درجه کمتر برای پست هافبک هجومی باشه که با متناسب کردن جثه بشه بالاترین اورال رو گرفت بعد اونم برای دروازبانی هست 92 میشم وقتی دروازبان میذارم پستم رو

کلا شدیدا توصیه می کنم این اکامپلیشمنت ها رو انجام بدید.

16. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

Andy Gray گزارشگر بازی فیفا 11:لیونل مسی به اندازه ی کافی خوب نیست!
    برترین کارشناس لیگ برتر انگلیس آقای اندی گری در مقاله ی اخیر خود گفت اگر بهترین بازیکن سال یعنی لیونل مسی از بارسلونا در تیم لیگ برتری استوک سیتی(برای مثال) بازی میکرد برای دست و پنجه نرم کردن با مسائل لیگ برتر به مشکل میخورد و نمیتوانست در لیگ برتر دوام بیارد.
    اندی گری میهمان شبکه ی Sky sport که سابقه ی بازی در استون ویلا و اورتون رو در کارنامش داره در این برنامه راجب نامزد های دریافت عنوان بهترین بازیکن بحث و گفتگو داشت.
    وقتی که هم صحبتی او یعنی ریچاردز از اندی گری راجب کریستین رونالدو و حریفش مسی و توانایی اونها در گلزنی در لیگ برتر پرسید.اندی پاسخ داد:مسی کار سختی در لیگ برتر خواهد داشت.
    و بارسلونا اگر در شرایط استوک سیتی بازی کند به مشکل خواهد خورد.
    این مرد 55 ساله(اندی گری) ادعا کرد که لالیگا در مقایسه با لیگ برتر انگلیس از کیفیت پایینتری برخوردار است. و ادعا کرد که مسی و رونالدو برای گلزنی متوالی به مشکل خواهند خورد.این حرف او در حالی است که رونالدو در سال 2007-2008 .31 گل در 34 بازی برای منچستر به ثمر رساند.
    او راجب نامزد نشدن رونالدو برای بهترین بازیکن سال به این جمله اکتفا کرد:رونالدو اگر در لیگ برتر توپ نزده بود هرگز به کیفیتی که الان دارد نمیرسید.
    صحبت های اندی گری باعث ایجاد بحث و اختلاف نظر در سایت های مختلف ورزشی و ف.ی.س.بوک و تویتر شده است.
    منبع:
    Goal.com

18. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Andy Gray گزارشگر بازی فیفا 11:لیونل مسی به اندازه ی کافی خوب نیست!
    برترین کارشناس لیگ برتر انگلیس آقای اندی گری در مقاله ی اخیر خود گفت اگر بهترین بازیکن سال یعنی لیونل مسی از بارسلونا در تیم لیگ برتری استوک سیتی(برای مثال) بازی میکرد برای دست و پنجه نرم کردن با مسائل لیگ برتر به مشکل میخورد و نمیتوانست در لیگ برتر دوام بیارد.
    اندی گری میهمان شبکه ی Sky sport که سابقه ی بازی در استون ویلا و اورتون رو در کارنامش داره در این برنامه راجب نامزد های دریافت عنوان بهترین بازیکن بحث و گفتگو داشت.
    وقتی که هم صحبتی او یعنی ریچاردز از اندی گری راجب کریستین رونالدو و حریفش مسی و توانایی اونها در گلزنی در لیگ برتر پرسید.اندی پاسخ داد:مسی کار سختی در لیگ برتر خواهد داشت.
    و بارسلونا اگر در شرایط استوک سیتی بازی کند به مشکل خواهد خورد.
    این مرد 55 ساله(اندی گری) ادعا کرد که لالیگا در مقایسه با لیگ برتر انگلیس از کیفیت پایینتری برخوردار است. و ادعا کرد که مسی و رونالدو برای گلزنی متوالی به مشکل خواهند خورد.این حرف او در حالی است که رونالدو در سال 2007-2008 .31 گل در 34 بازی برای منچستر به ثمر رساند.
    او راجب نامزد نشدن رونالدو برای بهترین بازیکن سال به این جمله اکتفا کرد:رونالدو اگر در لیگ برتر توپ نزده بود هرگز به کیفیتی که الان دارد نمیرسید.
    صحبت های اندی گری باعث ایجاد بحث و اختلاف نظر در سایت های مختلف ورزشی و ف.ی.س.بوک و تویتر شده است.
    منبع:
    Goal.com
    خیلی ببخشید ولی هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه.اندی گری هم نمیاد بگه که لیگ برتر انگلیس بدتر از لالیگا هست.بعد هم ناسلامتی رونالدو توی انگلیس به اوج رسید و هرگز نمیان بگن که مسی بهتر از اونه.کلا به نظر من نباید خیلی از به حرف این کارشناسا گوش بدی.هرکدوم یه حرفی میزنن.
    جمله آخر اینکه یکی از اقوام ما دانشگاه تهرانه و معلم تربیت بدنی شون دادکانه.میگفت که دادکان گفته که همین آقای رضایی کارشناس داوری حرف مفت میزنه(نقل قول حرف اون).اون فقط نگران lcd شه که بگیره و
    خلاصه اگه تند حرف زدم از محضر اساتید عذر میخوام.
    بره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •