سلام
کسی میدونه چجوری میشه دوتا مپ جدید زامبی (Ascention, Escalation) رو بازی کرد؟
من فکر کنم همه ی فایل های لازم برای بازی رو گرفتم، حتی دموی زمین ها هم میان اما آخرش این ارور رو میده:
میشه بگین مشکل چیه؟
سلام
کسی میدونه چجوری میشه دوتا مپ جدید زامبی (Ascention, Escalation) رو بازی کرد؟
من فکر کنم همه ی فایل های لازم برای بازی رو گرفتم، حتی دموی زمین ها هم میان اما آخرش این ارور رو میده:
میشه بگین مشکل چیه؟
متشکر----اخرین پیج بازی را از کجا گیر بیاورم--------با سیو نشدن مراحل چکار کنم با این پیچ حل می شود---
Last edited by poloton7; 16-06-2011 at 10:20.
سلام
من تو این مرحله S.O.G. گیر کردم همونجایی که از اون چاله پایین میره بعد باید شروع کنی به کشتن من هرچی میکشم تموم نمیشه و به اون محلی که زرد رنگ نشون داده نمیرسم یعنی تو حالت veteran امکان نداره برسه آدم!
ردش کردم ولی کاهش سختی زدم. کسی رد کرده با همون حالت veteran? چجوری؟
خواهشن بچه ها اگه کسی میدونه راهنمایی کنه،ثواب داره THanks![]()
بچه ها اون پچ که برای روان کردن بازی بود و اشکالات لگ رو برطرف میکرد رو میشه یکی لینک دانلودشو بزاره ممنون میشم.
آقا که که بازی نیست همش فیلمه
کسی راهی سراغ نداره که بشه فیلماشو سریع تر رد کرد
اصل بازی به داستانشه شما میخوایین ردش کنین![]()
خوب حالا اگه کسی داستانشو از قبل بدونه و بخواد دوباه بازی کنه چی؟
سلام دوستان
من مشکل save دارم.بازی در واقع سیو نمی شه.وقتی از بازی میام بیرون،همه ی سیوها میپره.
سلام ، من هلیکوپتر و زدم و رسیدم به مرحله زامبی ها ، هر کاری میکنم نمیتونم ازین مرحله رد شم ، از آسانسور که میرم بالا تعدادشون زیاد میشه و تا بخوام بجنبم کشته میشم ، کسایی که این مرحله رو رد کردن کمک کنن ، کدی چیزی نداره که اسلحه خوب بشه انتخاب کرد یا زخمی و کشته نشی ؟ ممنون میشم کمک کنید چند روزه که گیر کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)