تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 674 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ما که جفتش رو میخریم و بازی میکنیم.

البته بیشتر pes میزنم (چون به نظر من بازیش نرم تر و روون تر از fifa هست )

تا قبل از خود بازی که تو زمین انجام میشه یهنی منو و ... فیفا خیلی عالی کار میکنه ولی داخل بازی شرمده فیفا میشیم و pes خیلی بهتره.

مثلا تو فیفا هر بازیکنی تاریخ تولد داره همه با هم تو یه روز سنشون نمیره بالا و ...

در کل من مستر pes رو بیشتر میپسندم.

البته اینا نظر شخصی بود

2. 4 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ما که جفتش رو میخریم و بازی میکنیم.

البته بیشتر pes میزنم (چون به نظر من بازیش نرم تر و روون تر از fifa هست )

تا قبل از خود بازی که تو زمین انجام میشه یهنی منو و ... فیفا خیلی عالی کار میکنه ولی داخل بازی شرمده فیفا میشیم و pes خیلی بهتره.

مثلا تو فیفا هر بازیکنی تاریخ تولد داره همه با هم تو یه روز سنشون نمیره بالا و ...

در کل من مستر pes رو بیشتر میپسندم.

البته اینا نظر شخصی بود
    البته دلیل اینکه من PES رو میپسندم اینه که دیگه فیفا زیادی بازیو طبیعی کرده .
    یه موقع هایی بازی گره میخوره و کلا سرد میشه .
    اصلا خیلی از بازیهایی که زیادی هم دیگه به واقعیت نزدیک میشن اعصاب خورد کن میشن ( نمونش همون بازی Farcry2 که یهو وسط جنگ تفنگت گیر می کنه باید بشینیی بزنی تو سر خودت )

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با دیدن دموی فیفا به فیفا نقل مکان کردم
    ولی احتمال میدم دلم برای هیجان بازی pes تنگ بشه

6. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به تاریخ عرضه این دو بازی نزدیک میشیم و به عرضه رسمی فیفا 1 روز و عرضه رسمی PES طبق قول های کونامی 3 روز مونده . نمرات بازی ها هم دارن میان و کم کم سایت متاکریتیک میانگین نمراتو اعلام می کنه (البته فعلا تعداد نقد های دو بازی کم هستن (فیفا 8 نقد و PES تعداد 5 نقد ازش شده))
    این پست تو تاپیک هر دو بازی قرار داده میشه !:نمرات بالای 90 عالی محسوب میشن(سبز) . نمرات بین 80 تا 90 بسیار خوب(ابی) و زیر 80 هم متوسط (قرمز) و نمرات زیر 60 هم ضعیف محسوب میشن (سیاه)
    هر دو بازی نمراتش مربوط به نسخه PS3 هست

میانگین نمرات فیفا : 90
    لیست 8 نمره :
    Eurogamer Italy 100
    GameBlog.FR100
    IGN 95
    ME Gamers 94
    spazio games 93
    meristation 90
    3d juegos 89
    EuroGamer 80

میانگین نمرات PES 2011 : 80
    لیست 5 نمره :
    Gaming XP 87
    videogameszone.de 86
    vandal online 85
    Gameblog .Fr 80
    3D juegos 71

اونایی که BOLD شدن به هر دو بازی نمره دادن میشه مقایسه کرد نمراتشونو.

پ.ن :CVG هم فیفا رو نقد کرده و بهش یه 97 خوشگل داده !!برای این بالا نیاوردم که میانگین این نمره در متا حساب نشده
    میشه در مورد این سایت ها و اعتبارشون یه کم توضیح بدی؟ اونا که 100 داده بودن برای من واقعا عجیب بود! یعنی سال دیگه می خوان 105 بدن مثلا؟

کلا فیفا بهتر از PES ه ولی PES از فیفا بهتره این یعنی که هر دوش رو بازی می کنیم و لذت می بریم

8. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من با دیدن دموی فیفا به فیفا نقل مکان کردم
    ولی احتمال میدم دلم برای هیجان بازی pes تنگ بشه
    من که میگم جفتشو بگیر بازی کن .
    یه چیزایی PES داره که فیفا نداره و یه چیزایی فیفا داره که PES نداره .

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

میشه در مورد این سایت ها و اعتبارشون یه کم توضیح بدی؟ اونا که 100 داده بودن برای من واقعا عجیب بود! یعنی سال دیگه می خوان 105 بدن مثلا؟

کلا فیفا بهتر از PES ه ولی PES از فیفا بهتره این یعنی که هر دوش رو بازی می کنیم و لذت می بریم

سایت متا یکی از معروفترین سایتهای "معدل گیر" برای بازیهاس و سایتهایی که امتیازشون رو برای معدل انتخاب می کنه حتما از شیلتر این سایت عبور کردن.......... .

اگه کسی امتیاز مثلا گیم اسپات رو قبول نداره با مراجعه به این سایت میتونه قضاوت صد درصد عادلانه ای نسبت به بازی داشته باشه...چون مثلا 40...50 تا سایت نمره میدن و دیگه کسی نمیتونه بگه سایت x نظرشخصی داده یا بازی رو درک نکرده یا پول گرفته وفلان وبهمان...... چون 40...50 تا نقاد به بازی نمره دادن

البته به غیر از سایت "متا" سایت معروف "گیم رنکینگس" هم امتیازاش تقریبا در همین رنجه......... .

12. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

fifa بالاخره اومد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دفعه قبلی هم به شما توضیح دادم مثل اینکه دقت نکردین !
    برای اینکه بازیی 100 بگیره نباید بی نقص باشه .هر چیزی ساخته دست بشره نمی تونه بی نقص باشه .
    این امتیازا چند تا معیار دارن .
    1- نسبت به سال عرضه بازی رو ارزیابی می کن . اگه یه بازی امسال خیلی خوبه دلیل نمیشه چند سال دیگه هم خوب باقی بمونه !!!
    2- پیشرفت نسبت به نسخه قبلی . اینکه بازی چقدر پیشرفت کرده و مشکلات نسخه قبلی برطرف شده.
    3- قدرت کنسول ها هم در نظر میگیرن !!!!
    اینا معیارایی بود که در نظر میگیرن تا نمره بدن . علاوه بر اینها گزینه هایی مثله گیم پلی ، گرافیک صدا گزاری براورده کردن یا نکردن سطح انتظارات و... هم در نمرات بازی ها دخیلن .
    +
    کلا دقت کنید همین سایت متا بازی های بالای 80 رو عالی قرار داده و زیر 80 رو متوسط .اما فیلم ها حتی نمره 70 هم بینشون عالی حساب میشه !!
    دلیل اینه که نمره های بازیها همیشه سطح بالا گرفته میشن و با توجه به اینکه بازی هیچ وقت نمیتونه بی نقص باشه ، با توجه به سخت افزار کنسول ها و .. نمرات بازی ها رو نسبی در نظر می گیرن .
    امیدوارم قانع شده باشین

15. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دفعه قبلی هم به شما توضیح دادم مثل اینکه دقت نکردین !
    برای اینکه بازیی 100 بگیره نباید بی نقص باشه .هر چیزی ساخته دست بشره نمی تونه بی نقص باشه .
    این امتیازا چند تا معیار دارن .
    1- نسبت به سال عرضه بازی رو ارزیابی می کن . اگه یه بازی امسال خیلی خوبه دلیل نمیشه چند سال دیگه هم خوب باقی بمونه !!!
    2- پیشرفت نسبت به نسخه قبلی . اینکه بازی چقدر پیشرفت کرده و مشکلات نسخه قبلی برطرف شده.
    3- قدرت کنسول ها هم در نظر میگیرن !!!!
    اینا معیارایی بود که در نظر میگیرن تا نمره بدن . علاوه بر اینها گزینه هایی مثله گیم پلی ، گرافیک صدا گزاری براورده کردن یا نکردن سطح انتظارات و... هم در نمرات بازی ها دخیلن .
    +
    کلا دقت کنید همین سایت متا بازی های بالای 80 رو عالی قرار داده و زیر 80 رو متوسط .اما فیلم ها حتی نمره 70 هم بینشون عالی حساب میشه !!
    دلیل اینه که نمره های بازیها همیشه سطح بالا گرفته میشن و با توجه به اینکه بازی هیچ وقت نمیتونه بی نقص باشه ، با توجه به سخت افزار کنسول ها و .. نمرات بازی ها رو نسبی در نظر می گیرن .
    امیدوارم قانع شده باشین
    مرسی امین جان
    ولی امسال به نظرم پیشرفت rating کونامی نسبت به پارسال ،بیشتر از فیفا بود،درسته؟
    میانگین Pes2010 پارسال زیر 75 بود اگه اشتباه نکنم و این جای امیدواریه واسه سال بعد
    سیباس که گفته کار روی نسخه بعدی رو شروع کردن

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مرسی امین جان
    ولی امسال به نظرم پیشرفت rating کونامی نسبت به پارسال ،بیشتر از فیفا بود،درسته؟
    میانگین Pes2010 پارسال زیر 75 بود اگه اشتباه نکنم و این جای امیدواریه واسه سال بعد
    سیباس که گفته کار روی نسخه بعدی رو شروع کردن
    درسته اما فعلا نمرات بازی ها نیومده . نمره نسخه قبلی دو بازی بر اساس بالغ بر 60 نقد بود .الان نقدا از 5 عدد تجاوز نمی کنه
    +
    کاملا مشخص که PES امسال بسیار بهتر شده (نظرم اینه همچنان فیفا با اختلاف برتره ) اما مهم اینه که این تیم ژاپنی یه تکونی به خودش داد . سال بعد امیدواریم رقابت بازم نزدیک تر بشه .
    این به نفعه همه ماست

18. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •