سیلام دوستان
من تا عید می خوام گوشی بخرم (کیف کردین برنامه ریزی رو!) به نظرتون قیمتش گالاکسی تا عید زیر 500 تومن میشه؟
سیلام دوستان
من تا عید می خوام گوشی بخرم (کیف کردین برنامه ریزی رو!) به نظرتون قیمتش گالاکسی تا عید زیر 500 تومن میشه؟
یعنی بنظر شما با این قیمتهای کاذب گلکسی که صبح وبعد از ظهرش با هم فرق میکنه چیکار باید کرد ؟
ضمنا شنیدم دولت هم بخاطر جلوگیری از قاچاق بیش از حد گوشی میخواد رو تعرفه هاش تجدید نظر کنه
Beam دوربینش که 8 هست قویتر از گلکسیه و خوب پرژکتور هم داره.ولی cpu 720 داره و رمش هم 384 مگ هست
نمیشه برنامه ریزی کرد.
با این طرح های اقتصادی فکر نکنم ارزون تر از 550 بشه.
دقیقا...با این طرح هدفمند سازی یارانه ها گوشی های بالای خط فقربالای 300تومن!! بعید نیست با گذشت زمان بجای ارزون شدن گرون هم بشن!! بعد من پر دورم فامیلایی هستن که همش میگن ما میخوایم 6 ماهه آینده یه چیزی بخریم (هنوز تصمیم نگرفته میخواد گوشی بخره!! یا تبلت یا لپتاپ ) بعد هی سوال پیچ میکنن آدمو که به نظرت فلان گوشی تا 6 ماه آینده چقدر ارزون میشه (انگار من کارشناس بورسم)....عزیز من مثلا خود من الان گوشی ندارم فقط 300 پول دارم و تصمیم دارم 3 ماهه آینده که 200 تومن دیگه اومد دستم و پولم 500 شد یا دیزایر بخرم یا گالاکسی (کارکرده تمیس!) ولی دیگه نمیام یه برنامه ریزی دقیق بکنم که مرحله به مرحله باید چیکار کنم چون تا اون موقع هیچی مشخص نیستش! الانم دارم یه هیرو میخرم که تا اون موقع بی گوشی نباشم و با آندروید آشنا تر بشم...خیلی راحت و ریلکس ..ریلکس ..ریلکستر
![]()
مگه طرح اقتصادی رو گوشی هم تاثیر میذاره؟جلل الخالق!
راست میگی به اینش توجه نکرده بودم/
مشکل اینه من وقتی میخوام گوشی بخرم باید از 6 ماه قبل تمام خانوادم رو توجیه کنم که به گوشی احتیاج دارم و از مزایای گوشی جدیدم بگمدقیقا...با این طرح هدفمند سازی یارانه ها گوشی های بالای خط فقربالای 300تومن!! بعید نیست با گذشت زمان بجای ارزون شدن گرون هم بشن!! بعد من پر دورم فامیلایی هستن که همش میگن ما میخوایم 6 ماهه آینده یه چیزی بخریم (هنوز تصمیم نگرفته میخواد گوشی بخره!! یا تبلت یا لپتاپ ) بعد هی سوال پیچ میکنن آدمو که به نظرت فلان گوشی تا 6 ماه آینده چقدر ارزون میشه (انگار من کارشناس بورسم)....عزیز من مثلا خود من الان گوشی ندارم فقط 300 پول دارم و تصمیم دارم 3 ماهه آینده که 200 تومن دیگه اومد دستم و پولم 500 شد یا دیزایر بخرم یا گالاکسی (کارکرده تمیس!) ولی دیگه نمیام یه برنامه ریزی دقیق بکنم که مرحله به مرحله باید چیکار کنم چون تا اون موقع هیچی مشخص نیستش! الانم دارم یه هیرو میخرم که تا اون موقع بی گوشی نباشم و با آندروید آشنا تر بشم...خیلی راحت و ریلکس ..ریلکس ..ریلکستر
![]()
![]()
داداش قیمت سوخت رو دستشویی رفتن هم تاثیر داره.
تازه از یه طرف ما ایرانی هستیم.ایرانی جماعت منتظره یه جرقست که قیمت افزایش بده.مثلا موبایل فروشا وقتی ببینن نون گرون شده میگن ما هم باید گرون کنیم.
------------------------------------------
یه لانچر شبیه ساز ویندوز 7
انگار کسی بخش home screen سر نمیزنه.
![]()
گفتم دیگه ظهر یکی بود 16 رو میداد 680 , نگرفتم , عصر پایینترین قیمتی که تونستم پیدا کنم 720 بود برا 16 , مجبور شدم همین 720 رو بگیرم چون شب بلیط داشتم باید با قطار برمیگشتم
مرسیمبارکت باشه . حالشو ببر .حتما
![]()
پس میشه نتیجه گرفت جذر و مد روی قیمت ها تاثیر میزاره
دوستان توصیه میشه صبح ها کله ی سحر گوشی بخرین (ترجیحا ناشتا نخورده)![]()
میدونم خنده داره ولی واقعیت بود ! خودمم هم خندم گرفته بود هم شاخ در آوردم ! از ظهر تا عصر 8 گیگ و 16 گیگ با و بدون گارانتی هر چهار تا قیمت , 50 تومن گذاشته شد روشون ! به جز اونایی که از همون اول 50 60 تومن گرون میگفتن و لردی حساب میکردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)