dlink 2750 New White
120 تومن
dlink 2750 New White
120 تومن
سلام خسته نباشید
من میخواستم بپرسم آیا مودمی هست که خودش با کامپیوتر خاموش دانلود کنه؟ که دانلودمنیجر داشته باشه؟
یکی بهم گفت linksys x3000 و netgear wnr2000 دانلودمنیجر دارنو با pc وارد منیجرشون میشیو بعدم خاموش میکنی,اونم خودش رو flash یا external میزنه...
میشه راهنمایی کنید لطفا؟؟؟
اگر باشه قیمتش خیلی بالاست نمی ارزه
ضمن تشکر
نمیدونم چرا در سایتهای مختلف قدرت آنتن متفاوته
مثلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته 5
و در اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته 2.5
لطفا راهنمایی بفرمایید
انتن دهیشون یکیه و لی چیپسته سفید ها ضعیف تره باسه همین از مشکیش ارزون تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر
ولی ماdlink 2750u New این رو گفتیم ولی لینک شما مدل دیگری است
در مورد 2750u میتونین راهنمایی کنین
خواهشا تفاوت 2لینکی که گذاشتم رو بررسی کنین
یکی آنتن 2.5 و دیگری 5 داره برای یک مدل
مشکیش باهاش 6 ماه انتی ویروس کسپر و سفید بن تخفیف 20 هزار تومانی اسیاتک داده میشه هیچ تفاوتی هم باهمدیگه ندارن
بالاخره 2750u سفید خریدم با گارانتی ایزی که شد 139ت
چیز خوبیه خداییش
تنظیمات و کانفیگ برای اهلش زیاد داره
با سپاس از دوستان
سلام دوستان من دو روز پیش یه مودم D-LINK 2570U خریدم. اما چندتا از تجریه های این دو روزمو میگم ، چون قبل خرید خیلی دنبالشون بودم ولی کسی تا به حال راجع بهشون توضیحی نداده بود.
اول از پورت USB بگم:
بعد وصل کردن فلش دست رسی به اطلاعاتش از طریق گوشی اندرویدیم خیلی راحت بود( بر این کار فقط باید برنامه ES file manager رو نصب داشته باشین)
سرعت خوندن حدود 2.3 مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن برابر 1.5 مگابایت بر ثانیه هست.
دوم: در مورد انتقال فایل از pc به لپتابم که سرعتش حدود 8 مگابایت بر ثانیه هست.
سوم: اینترنتم از شرکت مخابراته(تو این مورد خیلی نگران بودم چون بعضی با این مودم_احتمالا مدل قبلیش_ با مخابرات مشکل داشتن ) که باهاش هیچ مشکلی ندارم.
چهارم: به نظرم بردش متوسطه(نمیتونم دقیق نظر بدم چون اولین مودمه وایرلسمه)
به نظرتون سرعت انتقال فایل از pc به لپتاپ کمه یا زیاده؟
من چنین مشکلی ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)