تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 2199 اولاول ... 1542042442502512522532542552562572582643043547541254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکل برام دیشب بوجود اومد تا الان گیج این بودم که چرا اینقد از ترافیکم کم شده که پست شما رو دیدم و به دزدی مبین مطمئن شدم. واقعا حرکت کثیفیه
    برادر هیچ دزدی در کار نیست. فقط ساعت مبین نت عقبه. من خودم از 2:15 وصل میشم برای شبانه. قبلا هم گفته شده بود (در همین تاپیک) که ساعت مبین چند دقیقه تاخیر داره.

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

وایمکس هنوز گرونه چون دانلود رایگان هم نداره
    دانلود رایگان که داره. پس مبین نت چی؟ شبا ساعت 2 به بعد چی؟ جمعه ها چی؟

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

بچه ها مبین نت تو تهران قطعی نداره؟
    مثلا واسه 256 سرعتش چطوره؟
    پینگش؟
    در یک ماهی که دارمش فقط یک بار قطع شد که اونم شبی بود که کلا مشکل داشت شبکه انگار. در کل قطعی نداره.(آزادی شادمان)

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

برادر هیچ دزدی در کار نیست. فقط ساعت مبین نت عقبه. من خودم از 2:15 وصل میشم برای شبانه. قبلا هم گفته شده بود (در همین تاپیک) که ساعت مبین چند دقیقه تاخیر داره.

دوست عزیز وقتی در سایت مبین نوشته شده از ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود و رایگان است باید دقیقا راس ساعت 2 شروع بشه نه 15 دقیقه دیرتر. معذرت میخوام ولی خیلی ساده انگارانست که فکر کنیم سهوا مبین ساعتش عقب مونده اونهم یک ربع! شما دوست داری اسمشو بذاری تاخیر ولی من اسمشو میذارم فریب و دروغ ودزدی.
    Last edited by darkmindms; 28-03-2011 at 22:26.

3. این کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اصلا بحث عقب بودن ساعت مبین که هیچی.من تا حالا چندین بار ساعت 2:30 ، 3 ،...... وصل شدم. اونم میگم 5، 6 شب مختلف .ولی بازم از ترافیکم کم میکنه.اگر کسی امتحان کرده باشه میدونه من چی میگم.

5. این کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مبين نت مودم يو اس بي ميفروشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال

برای اینکه از دانلود شبانه استفاده کرد باید مودم رو خاموش و روشن کنیم که سیستم متوجه بشه و اعتبار کم نکنه؟؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال

برای اینکه از دانلود شبانه استفاده کرد باید مودم رو خاموش و روشن کنیم که سیستم متوجه بشه و اعتبار کم نکنه؟؟
    بله دوست عزیز.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی در سایت مبین نوشته شده از ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود و رایگان است باید دقیقا راس ساعت 2 شروع بشه نه 15 دقیقه دیرتر. معذرت میخوام ولی خیلی ساده انگارانست که فکر کنیم سهوا مبین ساعتش عقب مونده اونهم یک ربع! شما دوست داری اسمشو بذاری تاخیر ولی من اسمشو میذارم فریب و دروغ ودزدی.
    ببین رفیق اگر شرکتی بخواد دزدی کنه خیلی راحت تر مییتونه. من از کارمندان مبین نت نیستم به خدا ولی فکرشو بکن اگر مبین بخواد دزدی کنه کافیه روزی 10 مگابایت از از هر کاربر ترافیک کم کنه که تقریبا هیچ کاربری هم نمیفهمه که 10 مگ بیشتر ترافیکش کم شده. حرف شما درسته که میگی باید راس 2 دانلود شبانه شروع شه ولی اسمشو نمیشه دزدی گذاشت چون خیلی ساده با یک شب امتحان میشه فهمید ساعت دقیق ترافیک رایگان کی هستش. مثلا با ساعت کامپیوتر من 2:10 دقیقه دانلود رایگان شروع میشه و هیچوقت هم حجم محسوسی ازم کم نشده. البته خوشحال میشم دوستانی که تجربه این به اصطلاح حجم دزدی رو داشتن بیان کنن.
    ضمن اینکه این حساب شدن و نشدن ترافیک کاملا توسط کامپیوتر کنترل میشه و کسی نصفه شب ننشسته پای پی سی که مثلا ببینه شما وصلی ازتون حجم کم کنه.

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

Last edited by vahidmir2000; 29-03-2011 at 02:03.

10. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا بحث عقب بودن ساعت مبین که هیچی.من تا حالا چندین بار ساعت 2:30 ، 3 ،...... وصل شدم. اونم میگم 5، 6 شب مختلف .ولی بازم از ترافیکم کم میکنه.اگر کسی امتحان کرده باشه میدونه من چی میگم.
    دوست عزیز اگر میشه گزارش اون شب ها رو از حساب اینترنتیت به صورت عکس در اینجا بذار که همه ببینن. اگر حجمی کم شده باشه قطعا در call history ثبت شده دیگه.

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

و این که چطور میتونم پسورد wifi مودم رو عوض کنم ؟
    در کنترل پنل مودم به آدرس زیر برو:
    Basic > LAN > WLANو در اون قسمت WPA Pre-Shared Key رو پیدا کن و هر کلمه یا عبارتی خواستی به عنوان رمز براش بذار. و بعد گزینه
    apply رو بزن

12. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

ببین رفیق اگر شرکتی بخواد دزدی کنه خیلی راحت تر مییتونه. من از کارمندان مبین نت نیستم به خدا ولی فکرشو بکن اگر مبین بخواد دزدی کنه کافیه روزی 10 مگابایت از از هر کاربر ترافیک کم کنه که تقریبا هیچ کاربری هم نمیفهمه که 10 مگ بیشتر ترافیکش کم شده. حرف شما درسته که میگی باید راس 2 دانلود شبانه شروع شه ولی اسمشو نمیشه دزدی گذاشت چون خیلی ساده با یک شب امتحان میشه فهمید ساعت دقیق ترافیک رایگان کی هستش. مثلا با ساعت کامپیوتر من 2:10 دقیقه دانلود رایگان شروع میشه و هیچوقت هم حجم محسوسی ازم کم نشده. البته خوشحال میشم دوستانی که تجربه این به اصطلاح حجم دزدی رو داشتن بیان کنن.
    ضمن اینکه این حساب شدن و نشدن ترافیک کاملا توسط کامپیوتر کنترل میشه و کسی نصفه شب ننشسته پای پی سی که مثلا ببینه شما وصلی ازتون حجم کم کنه.
    راستش این بحث داره یکم طولانی میشه و این آخرین باریه که من دربارش حرف میزنم چون فکر میکنم این حرفها به جایی نمیرسه. به قول شما اگر شرکت 10 مگ هر روز کم کنه کسی متوجه این موضوع نمیشه و خیلیم راحت دزدی کرده ولی اینو باید در نظر بگیریم که اگه تنها یک نفر از این موضوع اطلاع پیدا کنه و ازشون توضیح بخواد هیچ دلیل و توجیهی ندارن ولی با استفاده از روش عقب موندن ساعت از قبل دلایلی دارن که شما اونو موجه میدونین چه برسه به خود شرکت!!!! در ضمن بازم میگم به نظر شما عقب بودن ساعت سهوی بوده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

راستش من این قضیه خاموش و روشن کردن مودم رو نمیدونستم شاید مشکل از اینجا بوده. شما از کجا فهمیدید باید این کارو کرد؟ و اینکه برا خاموش کردن باید مودم رو از برق کشید یا تو اون سایت مخصوص تنضیمات Reboot کرد؟

---------- Post added at 07:10 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------

در کنترل پنل مودم به آدرس زیر برو:
    Basic > LAN > WLANو در اون قسمت WPA Pre-Shared Key رو پیدا کن و هر کلمه یا عبارتی خواستی به عنوان رمز براش بذار. و بعد گزینه
    apply رو بزن
    اگه ممکنه بگین کنترل پنل مودم کجاست؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •