6 اردیبهشت که اول کلاس 29111 بود و وقتی دیدم ایرانخودرو پیامک داده که میتونم با پرداخت حدود 250 تومن بالاتر کلاس 29110 را که مالتی هست انتخاب کنم همین کار را انجام دادم و بعدا کلاس 29110 را انتخاب کردم.
6 اردیبهشت که اول کلاس 29111 بود و وقتی دیدم ایرانخودرو پیامک داده که میتونم با پرداخت حدود 250 تومن بالاتر کلاس 29110 را که مالتی هست انتخاب کنم همین کار را انجام دادم و بعدا کلاس 29110 را انتخاب کردم.
من نیمه شعبان ثبت نام کردم. کارت ماشین اومده ولی هنوز خودش نیومده ....
اگه این جدیدا مشکل داره بگید که تا اومد بفروشمش :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((
انشاا... که مشکل خاصی پیش نمیاد با این مشکلات جزئی هم باید بسازیم
من راضیم با این قیمت این ماشین بهترین گزینس. نگرش دار حیفه ماشین خوبیه.
مال من هم اول کارتش اومد.
مرسی ی ی ی ی ی دوست من)) آخه بعضیها اینقد فاز بد میدن آدم میترسه :((((((((((((((((( مال شما هم پایه گازسوزه؟؟؟؟؟
ایرانخودرو عادت داره اگه یه چیز کوچیک هم روی ماشین اضافه کنه در صورتی که جز الزامات هم باشه
تو ی ده جا میزنه ,برگه سبز کارتو .....
سمند هایی که داسبرد سورن elx را دارند توی برگه فروش ثبت میشه :سمند ef7 مالتی پلکس با داشبرد p2 در غیر اینصورت داشبد قدیمی خواخد بود
.درهاي ماشين خيلي بد بسته ميشن.در صندوق عقب هم كه خيلي محكم بايد بكوبم تا بسته بشه.براي شما هم اين مشكلو داره؟
Last edited by hinza1; 09-07-2014 at 10:08.
شما لطف داريد دوست عزيز.منم فكر ميكنم اين مطالب بيطرفانه و علمي تر از بقيه مطالبي هست كه تا حالا توي اينترنت خوندم.
منم خرداد ماه يه EF7 دوگانه مالتي پلكس گرفتم ولي هنوز سوارش نشدم.شايد بفروشم يه بنزين سوز بگيرم.ميترسم اين گازسوز اذيت كنه!
سلام
منم با درصندوق عقب همين مشكلودارم . بايد محكم بكومش تا بسته بشه (يه وقت شيشه عقب نشكنه خوبه !!!)
اگه كسي نحوه رگلاژشو با عكس داره لطفا راهنمائي كنه.
ممنون
بله ماشین من هم پایه گازسوزه (کلاس 29110 همون پایه گازسوزه). فاز بد نداره دوست عزیز به غیر از این مشکلات جزئی مثل روشن شدن چراغ چک و ... ببینید اصلا از دوستانیکه مدل 92 به بعد مخصوصا 93 که تازه تحویل گرفتن کسی اومده اینجا درمورد مشکلات جدی موتوری این مدل ها شکایت کنه؟ (اگه هست بگید)
با خیال راحت ازش استفاده کن انشاا... که چرخش براتون به مبارکی بچرخه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)