سلام
نه دوست عزیز نوشتن "تعرفه 1 مگ تا 2 مگ با ترافیک 30 گیگ ماهیانه 45 تومان" که همون 4مگ میشه.
سلام
نه دوست عزیز نوشتن "تعرفه 1 مگ تا 2 مگ با ترافیک 30 گیگ ماهیانه 45 تومان" که همون 4مگ میشه.
دوستان فقط اینو بگم از نوین نت سرویس نگیرید که آخر کلاهبرداره امروز صبح پاشدم سیستم رو زدم برای دانلود باز زده سرعتو نسبت به دیروز نصف کرده اینجور که این داره سرعتا رو میاره پایین آخر ماه با 1 یا دو کیلوبایت باید دانلود کنم
دوستان امروز يه چيزي ديدم كف و خون با هم قاطي شد مخابرات سايت شبكه i film رو هم ----- كرده......![]()
یعنی خ.ا.ک بر سر مخابرات با این گندکاری هاش دیگه امروز،فرداست که خودش هم چیلتر کنه
فقط از هر جا سرویس گرفتید از این نوین نت دزد کلاهبردار سرویس نگیرید
دوستان عزیز جدیدا کسی با ترافیک مخابرات مشکل پیدا نکرده، من اصلا دانلود ندارم، همش داره ترافیک کم می کنه ، لطفا اگر کسی داره، یک نگاهی به مصرف های یک هفته گذشتش بندازه ببینه زیادی کم نکرده براش،
دوست عزیز.. مخابرات از کاربراش ترافیک زیادی کم میکنه.. من هر کیو دیدم میگه چون از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنم اینجوری میشه..
کسی پیدا نشد که از صبا نت گرفته باشه
من با یک نفر که از صبا نت داره صحبت کردم به من این ها رو گفت حالا به نظرتون خوبه با این وضع که برم بگیرم 9روز دیگه تا پایان سرویسم مونده
به شهرت بستگی داره بعدشم نگاه کن سرعت دانلودت از هیپ فایل با لینک پریمیوم یا رپید شیر با پریمیوم یا حتی extabit یا سایت میهن دانلود تو شبانه روی 40 50 هست ولی روی سایت هایی که سرور داخل دارن مثل ایران سلامت یا سایت تبیان سرعت دانلودت 680 هم میرسه من سرویس 512 3 ماهه 6 گیگ 47 تومن دادم
Last edited by amir1024; 18-11-2012 at 16:41.
من تونستم 1.5 گیگم رو با پیگیری برگردونم، اما زیاد داره مصرف می کنه، حیف که فعلا چاره ای جز تحمل نیست،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)