پک 12 هم بهتر و متفاوت تر از مجموعه های قبلی : 9.5
پک 12 هم بهتر و متفاوت تر از مجموعه های قبلی : 9.5
من هم خیلی لذت بردم از این پکش! cd یکش عالی بود! دیالوگ های جالب و فکر شده ی زیادی داشت! در حضور بازیگران هم در این پک انصافا افراط و تفریط وجود نداشت... در کل به نظر یکی از بهترین مجموعه های سریال بودش! منم نمره 8.5 یا 9 رو بهش میدم!
یاعلی![]()
بازم این بابای اتی گل کاشت....
اين پك واقعا خيلي زيبا بود و به نظرم بهترين بود.حالا حتما ميگيد سري 10 و يك سري ديگه بهتر بود اما من براي حرفم دليل دارم.تو اون 2 تا سري همه از رقصيدن و آهنگ ها و اين مسائل خوششون اومد اما انصافا تو اين سري بازيگرها با هنر خودشون بود كه خنده رو رو لب مردم نشوندن نه با رقصيدن(اونم خيلي با مزه بود) اما شما دقت كنيد اين سري خيلي خوب از تمام بازيگرها بازي گرفته شده بود و بار طنز داشتن حتي دامبول و مهمتر از همه بازي جواد عزتي و علي كاظمي بود كه چند جا واقعا من قهقهه زدم از دستشون.فكر كنم بايد خيلي بيشتر استفاده بشن.
حتي خود مهران مديري هم دره خوب خودش رو نشون ميده.تو پك 10 اصلا كمترين كاري نكرد اما تو اين پك گفتوگوهاش با لعبت و مستشار خيلي بامزه و جالب بود و داره خودش رو نشون ميده.
اميدوارم كه مهران مديري راهش رو همينطور ادامه بده با همين روند و همين شيوه.
موفق باشيد![]()
الان اتفاقی تو ویکیپدیا یه پیج جالب پیدا کردم! البته به قهوه تلخ ربطی نداره... اما...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال؟ چه بلایی سر مستشار اوردند وقتی خبر رو داد![]()
میگم این صدای قصیر خانوم خیلی برام آشناست حس میکنم بعضی جاها توی رسانه های صدا و سیما صداش رو شنیدم
اسمشون چیه؟
معلوم نیست!ولی مشخصا داشت درد می کشید، بنده ی خدا!
![]()
به نظر من مجموعه 11 اصلا جالب نبود!![]()
این پک به نظر من واقعاً عالی بود.
این قیصر خانم هم سریال رو از یکنواختی بیرون آورد! نقش ها هم مثل قبل بین بازیگرا تقسیم شده بود و هیچ کی نقش پر رنگتری نداشت.
کلاً به این پک 9 رو میدم. خوب بود.کلی خندیدیم!
بهترین بازیگر هم به نظر انصاری بود( البته به جز اون دو تا پیر مرد!)
Last edited by molaali; 20-01-2011 at 10:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)