سلام
ببخشید بهترین لپ تاپ برای کارای دانشجدیی (با گرافیک نسبتا بالا) و وزن پایین تر (کمتر از 2.5) تا 1.6 میلیون چیه؟
سلام
ببخشید بهترین لپ تاپ برای کارای دانشجدیی (با گرافیک نسبتا بالا) و وزن پایین تر (کمتر از 2.5) تا 1.6 میلیون چیه؟
سلام اقا میخواستم کامل منو راهنمایی کنید من دنبال یه لپ تاب برای بازی و کانفیگ بالا میخوام مدل های ایسوس g73jw وj73 jh به نظرم جالب اومد میخواستم بدونم کدوم بهتره و اینکه gtx 460 از hd5870 بالاتره وارزش هزینه کردن داره توی cpu چی واینکه 5870 لپ تاب در حد5770 pc هست بازی هارو خوب جواب میده چون من به نت بوک برای بازی زیاد اعتقاد نداشتم واینکه میخوام برم تایلند اونجا قیمت چه جوری هست خواهش میکنم کمک کنید که بعد از خرید پشیمون نشم و دعاتون کنم راستی وایستم مدل بالاتری میاد البته لفط 480 خیلی گرونه
رادئون 5870 خلی از از جیفورس gtx460 قویتره. تو تستهای 3d mark حداقل 50 درصد قویتره
یه مدل از asus بود که گرافیک 5870 و ال سی دی 17 اینچ داشت. قیمتش هم حدود 1/950
واسه بازی چرا کنسول نمیخری؟ خیلیا بودن واسه بازی کنسول گرفتن و واسه کارای دیگه لپ تاپ
Last edited by tiyam 01; 22-09-2010 at 15:05.
واسه چه کاری؟ کارای گرافیکی، محاسباتی ... ؟
asus n82 پیشنهاد میشه . تقرببا به هر کاری میاد
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT335M , with 1GB DDR3 VRAM /
پیشنهاد مهرداد
2.2 کیلوئه. 14 اینچه. سی پی یو 4 هسته ای داره. گراقیک نسبتا قوی داره. 1/400 هم قیمتشه
من تو موقعیتی هستم که بهترین انتخاب نوت بوکه ومیخاهم بهترین تواین رنج رو انتخاب کنم یعنی از این دوتا کدوم بهتره g73 jw یا g73 jh
سلام دوستان . لبتاپ vaio f12 gfx برای بازی چطوره ؟ فردا میخواستم بخرم . بازیهایجدید را خوب و روان اجرا میکنه ؟
يه نوت بوك ميخوام بگيرم كه سي پي يوش خيلي قوي بلشه گرافيكشم خوب باشه
خودم msi gx640-h رو پيدا كردم مشخصاتشم خيلي خوب به نظر مياد ولي باطريش 1.5ساعت بيشتر جواب نميده
لطفا يه مدل تو همين مايه ها معرفي كنيد كه باطريش بهتر باشه
گرافيكش اگه پايين تر هم بود عيب نداره ولي cpu i7 باشه بهتره
تو عسلویه کار می کنن یا بازی ؟
همین مدل MSI برای شما مناسب هست
از این دوتا کدوم بهتره g73 jw یا g73 jH لطفا راهنمایی کنید اخه دارم میرم مسافرت خارج از کشور نمیخوام اونجا تصمیم بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)