تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 323 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.

این X6 حک! میشه؟ به چه روشی؟؟

ممنون.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها یه مشکل بزرگی پیش اومده . من تو بخش cities ، پوشه ی diskchache رو حذف کردم . حدود 300 مگابیت بود . الان تمام نقشه هام رفته . قبلا می شد تمام نقشه های دنیا رو آفلاین دید . حتی تهران رو . الان رفته . الان من همه ی اون نقشه ها رو از کجا بیارم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه فلش خودشو با جاف بزنم درست می شه ؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.

این X6 حک! میشه؟ به چه روشی؟؟

ممنون.
    عزیز حک رو نمیدونم ولی -- میشه!
    یک فایل فلش کوک شوده بریز روش همه جوره -- شده هستند!

بچه ها یه مشکل بزرگی پیش اومده . من تو بخش cities ، پوشه ی diskchache رو حذف کردم . حدود 300 مگابیت بود . الان تمام نقشه هام رفته . قبلا می شد تمام نقشه های دنیا رو آفلاین دید . حتی تهران رو . الان رفته . الان من همه ی اون نقشه ها رو از کجا بیارم ؟
    اگه فلش خودشو با جاف بزنم درست می شه ؟
    عزیز چی کار کردی؟ دیگه گوشیت بدرد نمی خوره! هیچ راهی نیست درست نمیشه! بندازش بیروش!!!!
    عجب مشکل بزرگی!!!!!!!!!!!
    داداش ovi suite رو بریز روی کامپیوترت بعد گوشی رو با USB بزن به کامپیوتر، بعد تشخیص گوشی توسط ovi suite برو بخش MAP چند لحظه منتظر باش لیست رو برات میاره، حالا از لیست نقشه هر کشوری رو بخوای دانلود کن!
    درضمن تهران که قدیمی شده حالا 6 7 تا شهر ایرانو کامل نشون میده!(نقشه ایران 33 مگ هست فکر کنم)

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عزیز چی کار کردی؟ دیگه گوشیت بدرد نمی خوره! هیچ راهی نیست درست نمیشه! بندازش بیروش!!!!
    داداش ovi suite رو بریز روی کامپیوترت بعد گوشی رو با USB بزن به کامپیوتر، بعد تشخیص گوشی توسط ovi suite برو بخش MAP چند لحظه منتظر باش لیست رو برات میاره، حالا از لیست نقشه هر کشوری رو بخوای دانلود کن!
    درضمن تهران که قدیمی شده حالا 6 7 تا شهر ایرانو کامل نشون میده!(نقشه ایران 33 مگ هست فکر کنم)
    داداش امیدوارم این جواب بده . الان دارم میزنم اگه قبول کرد تمام دنیا رو دانلود می کنم می ریزم روش . ان شاالله درست میشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

داداش مشکلم حل شد . کل آسیا رو با جزییات کامل ریختم رو گوشی شد 800 مگابایت . نقشه ی الانم خیلی بهتر از نقشه ی اولیم هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان امیدوارم ناراحت نشید !اما بار علمی شما در رابطه با فناوری های جدید خیلی پایینه !!

هیچ کدومتون به هیچی دقت نمیکنید !انگشت شمارن افرادی که با موبایل به اینترنت وصل شده باشن!!!واقعا عجیبه!!

من بعد از کلی کاوش فهمیدم که مشکل من که قبلا واستون توضیح دادم یه مشکل عمومی هستش اما هیچ کدومتون هنوز نفهمیده بودید !!

مشکل عدم نمایش اطلاعات packet date یک مشکل عمومی هستش و فقط مال گوشی من نیست!!

من یه فریمویر کوک شده دیدم که نوشته بود این مشکل توش بر طرف شده اما مال یه گوشی دیگه بود!!

حالا توقع نداریم که نابغه باشید اما خب لا اقل شمایی که ایکس 6 میخرید یه جوری باشید که یه فرقی با جاوا پرستای سونی اریکسونی داشته باشید !!

من موندم ایکس 6 واسه چی خرید وقتی از هیچ قابلیتیش استفاده نمیکنید !!!

من واقعا معذرت میخوام اگه تند حرف زدم اما خب بدجوری ناراحتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت بعد 30 هستش ؟

از 30 جدیدتر فکر نکنم هنوز اومده باشه
    نه .. منظورم همين 30 هست .. از كي اومده؟ ... تغييراتش چيا هست؟ .. ببخشيد .. من يه مشكلي خوردم سرعت اينترنتم پايينه نشد برم بقيه پيغام ها رو بخونم. اگر ميشه يه توضيح بده كه چه تغييراتي ايجاد شده؟ .. من آپ ديت كردم اما چيزي حس نكردم.(البته با اينترنت گوشي آپ ديت كردم، سوء تفاهم نشه) ... ممنون.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

4

نه .. منظورم همين 30 هست .. از كي اومده؟ ... تغييراتش چيا هست؟ .. ببخشيد .. من يه مشكلي خوردم سرعت اينترنتم پايينه نشد برم بقيه پيغام ها رو بخونم. اگر ميشه يه توضيح بده كه چه تغييراتي ايجاد شده؟ .. من آپ ديت كردم اما چيزي حس نكردم.(البته با اينترنت گوشي آپ ديت كردم، سوء تفاهم نشه) ... ممنون.
    خوب بالاخره باید یه سری تغییرات داده باشن وگرنه بیکار نیستن فریمور جدید بدن بیرون

اول این که مشکل لمسیش که بعضی وقت ها از کار می افتاد تا الان درست شده

برنامه Here and nowاپدیت شده

سرعت خروج از برنامه با نگه داشتن کلید منو فوق العاده بالا رفته

سرعت گوشی بال رفته

به نظرم برای من مصرف شارژ بهینه تر شده

صدا هم تا حدی تغییر کرده

حلال باید ببینیم بچه ها چی میگن

11. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بالاخره باید یه سری تغییرات داده باشن وگرنه بیکار نیستن فریمور جدید بدن بیرون

اول این که مشکل لمسیش که بعضی وقت ها از کار می افتاد تا الان درست شده

برنامه Here and nowاپدیت شده

سرعت خروج از برنامه با نگه داشتن کلید منو فوق العاده بالا رفته

سرعت گوشی بال رفته

به نظرم برای من مصرف شارژ بهینه تر شده

صدا هم تا حدی تغییر کرده

حلال باید ببینیم بچه ها چی میگن
    یه چیزی هم خودم کشف کردم اونم اینه که وقتی رو یکی از کانتکت ها که روی صفحه اصلی گوشی به عنوان میان بر تعریف کردی کلیک می کنی قبلا یه صفحه کوچیک باز می شد که الان تمام صفحه باز میشه و می تونی بهشون لینک هم توی اینترنت بدی ...

--------------------------------------------
    راستی یه مشکل .... بچه ها، من یه چند وقته توی OVI MAP ؛ اون پایین دیدین یه نوار سبز رنگ هست درصد دریافتی جی پی اس رو نشون میده؛ ... اونو ندارم ... یعنی نیست. از وقتی آپ دیتش کردم اینجوری شده. مال شما ها هم اینجوری شده یا جایی باید برم فعالش کنم؟ ... چون هرچی گشتم گزینه ای پیدا نکردم تا فعالش کنم.
    Last edited by ghafari88; 17-12-2010 at 22:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •