سلام دوستان
من میخوام یکی دو تا سوال بپرسم ولی یه مشکل اساسی وجود داره و اونم اینکه خیلی از مرحله پرتم!
من این گوشی را اسفند پارسال گرفتم و تا امروز هم خیلی ازش راضیم (تنها استفاده من از این گوشی دیدن یکی دو تا سایت اینترنتی و یه برنامه به نام متاتریدر است)
حالا در خواستی که از شما دوستان دارم اینه که بفرمایید این گوشی نیاز به آپدیت کردن داره؟(فکر کنم شما بهش میگین عوض کردن رام- اگر جوابتون مثبته بفرمایید که این کار چه تغییری ایجاد میکنه و به چه صورت باید این کارا انجام داد)
سوال دوم هم اینکه به چه صورت میشه آندروئید نصب کرد؟ آندروئید به نظرتون از نظر سرعت و راحتی کار با اون بهتر از ویندوزه؟
پ.ن: خدمتتون عرض کنم که بنده با روال کار انجمن ها آشنایی دارم و میدونم که نباید یه دفعه پرید وسط یه موضوع تخصصی و سوالات ابتدایی پرسید. به همین خاطر از همه دوستان معذرت میخوام , متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتونستم کل تاپیک را بخونم.
سلام

بله آپدیت وجود داره و در برخی موارد خیلی ضروری هست
مثلا بنده وقتی خریدمش خیلی هنگ میکرد اما حالا با نصب رام عربی و اخرین آپدیتش که در ماه اوگست 2010 بود تقریبا دیگه مشکلی وجود نداره
دیگه احتیاجی به فارسی ساز نداره و راحت میشه فارسی و نوشت و فارسی خوند در همه جا ( در مسجها و در نت و وورد و غیره )
البته من سنس رو روی انگلیسی گذاشتم و همه چیز انگلیسی نمایش داده میشه
برای آپدیت به سایت اچ تی سی برین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
============================================
در مورد اندروید هم البته سلیقه ها فرق میکنه اما من یه سر رفتم سایت یو تیوب و چند تا از فیلمهاش رو روی hd2 دیدم اما اصلا از کارش و ظاهرش خوشم نیومد
تو سایت یو تیوب بنویسین hd2 android
اگه خوشتون اومد دوستان حتما میدونند که کجا میشه دانلودش کرد
===========================================
راستی دوستان بنده قصد دارم یک اموزش کامل برای کسانی که تازه این گوشی رو میخرند بذارم تو همین تاپیک که از ب بسم الله تا نونِ ولا الضالین همه چیز رو بهشون یاد بده
همه ی کارهایی رو که باید انجام بدند و نباید انجام بدند و همه ی تنظیمات لازم و مهم و اینکه چه برنامه هایی بسیار مهم هست و باید نصب کنند و چطور نصب کنند و خلاصه خیلی کمک میکنه به تازه واردها .
اگر حد اقل 5 نفر از دوستان موافقت کنند , بسم الله میگیم و شروع میکنیم البته با کمک همه دوستانِ حرفه ای