تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 275 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لینک بهترین رام آندروئید رو واسه hd2 بیزحمت بده مهدی جان.
    والا من آخرین سری از این استفاده می کردم مشکلی نداشت .. تا الان بیلد جدیدتری اومده باشه نمی دونم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    یه htc HD2 هدیه گرفتم اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم
    روش ویندوز نصبه.
    آموزش فارسی ویندوز موبایل رو باید پیدا کنم یاhtc رو؟
    کجا پیدا کنم؟
    کمکم کنید.
    بفرما دوست عزیز فایل رو از حالت فشرده خارج کن و به مموری کارد انتقال بده و به ترتیب شماره گذاری شده تو فون مموری نصب کن:
    کد:

2. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    یه htc HD2 هدیه گرفتم اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم
    روش ویندوز نصبه.
    آموزش فارسی ویندوز موبایل رو باید پیدا کنم یاhtc رو؟
    کجا پیدا کنم؟
    کمکم کنید.
    سلام.

خیلی سخت نیست فقط یکم باید باهاش کار کنی.سوالاتت رو همین جا بپرس به کمک دوستان کمک میکنیم که زودتر راه بیفتی.ضمنا" من که تا حالا آموزش فارسی واسه ویندوز موبایل ندیدم مگه هست؟

4. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.

خیلی سخت نیست فقط یکم باید باهاش کار کنی.سوالاتت رو همین جا بپرس به کمک دوستان کمک میکنیم که زودتر راه بیفتی.ضمنا" من که تا حالا آموزش فارسی واسه ویندوز موبایل ندیدم مگه هست؟
    عجب سوتی دادم

فکر کردم فارسی ساز می خواد

6. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عجب سوتی دادم

فکر کردم فارسی ساز می خواد
    سلام.

مهدی جان شما یک قدم از ما جلوتر بودی چون اولین چیزی که بخواد همون فارسی سازه.

8. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام یکی دو تا سوال بپرسم ولی یه مشکل اساسی وجود داره و اونم اینکه خیلی از مرحله پرتم!

من این گوشی را اسفند پارسال گرفتم و تا امروز هم خیلی ازش راضیم (تنها استفاده من از این گوشی دیدن یکی دو تا سایت اینترنتی و یه برنامه به نام متاتریدر است)

حالا در خواستی که از شما دوستان دارم اینه که بفرمایید این گوشی نیاز به آپدیت کردن داره؟(فکر کنم شما بهش میگین عوض کردن رام- اگر جوابتون مثبته بفرمایید که این کار چه تغییری ایجاد میکنه و به چه صورت باید این کارا انجام داد)

سوال دوم هم اینکه به چه صورت میشه آندروئید نصب کرد؟ آندروئید به نظرتون از نظر سرعت و راحتی کار با اون بهتر از ویندوزه؟

پ.ن: خدمتتون عرض کنم که بنده با روال کار انجمن ها آشنایی دارم و میدونم که نباید یه دفعه پرید وسط یه موضوع تخصصی و سوالات ابتدایی پرسید. به همین خاطر از همه دوستان معذرت میخوام , متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتونستم کل تاپیک را بخونم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام یکی دو تا سوال بپرسم ولی یه مشکل اساسی وجود داره و اونم اینکه خیلی از مرحله پرتم!

من این گوشی را اسفند پارسال گرفتم و تا امروز هم خیلی ازش راضیم (تنها استفاده من از این گوشی دیدن یکی دو تا سایت اینترنتی و یه برنامه به نام متاتریدر است)

حالا در خواستی که از شما دوستان دارم اینه که بفرمایید این گوشی نیاز به آپدیت کردن داره؟(فکر کنم شما بهش میگین عوض کردن رام- اگر جوابتون مثبته بفرمایید که این کار چه تغییری ایجاد میکنه و به چه صورت باید این کارا انجام داد)

سوال دوم هم اینکه به چه صورت میشه آندروئید نصب کرد؟ آندروئید به نظرتون از نظر سرعت و راحتی کار با اون بهتر از ویندوزه؟

پ.ن: خدمتتون عرض کنم که بنده با روال کار انجمن ها آشنایی دارم و میدونم که نباید یه دفعه پرید وسط یه موضوع تخصصی و سوالات ابتدایی پرسید. به همین خاطر از همه دوستان معذرت میخوام , متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتونستم کل تاپیک را بخونم.

سلام

بله آپدیت وجود داره و در برخی موارد خیلی ضروری هست

مثلا بنده وقتی خریدمش خیلی هنگ میکرد اما حالا با نصب رام عربی و اخرین آپدیتش که در ماه اوگست 2010 بود تقریبا دیگه مشکلی وجود نداره

دیگه احتیاجی به فارسی ساز نداره و راحت میشه فارسی و نوشت و فارسی خوند در همه جا ( در مسجها و در نت و وورد و غیره )

البته من سنس رو روی انگلیسی گذاشتم و همه چیز انگلیسی نمایش داده میشه

برای آپدیت به سایت اچ تی سی برین

کد:
    ============================================

در مورد اندروید هم البته سلیقه ها فرق میکنه اما من یه سر رفتم سایت یو تیوب و چند تا از فیلمهاش رو روی hd2 دیدم اما اصلا از کارش و ظاهرش خوشم نیومد

تو سایت یو تیوب بنویسین hd2 android

اگه خوشتون اومد دوستان حتما میدونند که کجا میشه دانلودش کرد

===========================================

راستی دوستان بنده قصد دارم یک اموزش کامل برای کسانی که تازه این گوشی رو میخرند بذارم تو همین تاپیک که از ب بسم الله تا نونِ ولا الضالین همه چیز رو بهشون یاد بده

همه ی کارهایی رو که باید انجام بدند و نباید انجام بدند و همه ی تنظیمات لازم و مهم و اینکه چه برنامه هایی بسیار مهم هست و باید نصب کنند و چطور نصب کنند و خلاصه خیلی کمک میکنه به تازه واردها .

اگر حد اقل 5 نفر از دوستان موافقت کنند , بسم الله میگیم و شروع میکنیم البته با کمک همه دوستانِ حرفه ای

11. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

سلام

===========================================

راستی دوستان بنده قصد دارم یک اموزش کامل برای کسانی که تازه این گوشی رو میخرند بذارم تو همین تاپیک که از ب بسم الله تا نونِ ولا الضالین همه چیز رو بهشون یاد بده

همه ی کارهایی رو که باید انجام بدند و نباید انجام بدند و همه ی تنظیمات لازم و مهم و اینکه چه برنامه هایی بسیار مهم هست و باید نصب کنند و چطور نصب کنند و خلاصه خیلی کمک میکنه به تازه واردها .

اگر حد اقل 5 نفر از دوستان موافقت کنند , بسم الله میگیم و شروع میکنیم البته با کمک همه دوستانِ حرفه ای

علیک سلام!
    بسم الله!
    به صورت PDF باشه دیگه حرف نداره!
    مرسی باشی
    ...........
    کسی نمیدونه کابل tvش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
    Last edited by natani; 08-12-2010 at 00:20.

13. این کاربر از natani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

مهدی جان, ورژن 2.3 همون بیلدی که لینک کردی رو من الان دارم استفاده میکنم, اونقدرها فرقی نکرده (البته یعنی در اون حدی که من بخوام متوجه بشم !) ولی یه سری انیمیشن بهش اضافه شده و یه سری از این جور چیزا. به نظر من که نمی ارزه ارتقا بدی.
    (خودم نتونستم بخاطر قطع شدن متوالی اینترنت از rapid share بگیرم, گفتم برام از خارجه دانلود کردن آوردن !!!)

15. این کاربر از fasters7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moji2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان

در مورد نصب آندروئید روی این گوشی باید بگم به جز مصرف شارژ که زیاد هست بقیه چیزها فوق العادست . با اطمینان کامل میگم بهتر از گوشی های اندروئید دار کار میکنه . خیلی روون با سرعت عالی و با این صفحه بزرگش دیگه بهتر از این نمیشه

17. 2 کاربر از moji2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

چطوري ميشه با اين گوشي اسكرين شات گرفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •