نه راهی نیست.
در مورد کارشناسی هم باید هم از ترمی ها بپرسید هم از پودمانی ها مقایسه کنید ببینید کدوم بهتره.
تو این تاپیک فکر کنم نداشته باشیم.
نه راهی نیست.
در مورد کارشناسی هم باید هم از ترمی ها بپرسید هم از پودمانی ها مقایسه کنید ببینید کدوم بهتره.
تو این تاپیک فکر کنم نداشته باشیم.
سلام دوستان.
من ترم آخر کاردانی فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه علمی صنعتی مشهد (دانشگاه علمی کاربردی) هستم و اگر بشه، به امید خدا این ترم آخر کاردانیمه و مدرکمو میگیرم. الان من داشنگاه غیر انتفاعی اسرار مشهد، واسه نرم افزار قبول شدم.
الانم که دانشگاه آزاد ثبت نام بدون کنکور واسه کارشناسی ناپیوسته داره. چند وقت دیگه هم که ثبت نام کارشناسی ترمی علمی کاربردی شروع میشه.
حالا من چندتا سئوال دارم.
- به نظرتون من همین نرم افزار رو که قبول شدم، ثبت نام کنم یا واسه IT کنکور بدم؟
- تفاوت دقیق مدرک مهندسی با کارشناسی چیه؟
- تفاوت مهدنسی فناوری اطلاعات با مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات به طور دقیق چیه؟
- اعتبار مدرک مهدنسی فناوری اطلاعات با مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات یکی هستش؟
- مدرک مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات مورد تائید نظام مهندسی هست؟
- مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات رسانه، دقیقاً چیه و کاربردش چیه؟
ممنون میشم اگه به طور کامل و دقیق راهنماییم کنید و اگر ممکنه، سریع لطفاً.
Last edited by Crespo; 13-01-2013 at 00:59.
میشه همزمان فراگیر پیام نور و علمی کاربردی تحصیل کرد؟![]()
توی صفحات قبل یکی از دوستان سرفصل دروس همه رشته های کارشناسی فناوری اطلاعات هر 5 گرایش رو گذاشته بود.
در صفحه 235 یکی از دوستان گذاشته بود. اما من سر فصلاشو لازم ندارم و خودم چارتشون رو دارم. سئوالات من چیز دیگه ایه!!!!![]()
به نظرتون من همین نرم افزار رو که قبول شدم، ثبت نام کنم یا واسه IT کنکور بدم؟
- عزیز جان این دیگه به علاقه و عشق خودتون مربوطه!!!! نرمافزار صرفا برنامه نویسی و راه اندازی سیستم و اینجور چیزاست و اینده اش هم مشخصه(اینده ی استانداردش!)... ایتی در خصوص کسب و کار و راهاندازی سیستم های اینترنتی و کلا مکانیزهی کامپیوتریه....(تو فروم های همسایه، خیلی راحت افرادی ایدههای بکر خودشون رو راحت تا ۱۰-۱۲ میلیون تومن هم میفروشن در حالی که تو خونه و بدون سرمایه گذاری کلان راش انداختن..... باید انتخاب کنین طبق علاقه!
خدا شاهده الان که اینو دیدم مخم سوت کشید....یعنی این اسم عوض کردنه فقط اسم نبوده و محتوی فرق کرده؟! عاخه ما الان داریم مهندسی حرفهای ثبت نام میکنیم... نکنه فردا بگن کارشناسی نیست و یه چیز دیگس؟؟؟(در غیر اینصورت فرق خاصی ندارن!!!)...تفاوت دقیق مدرک مهندسی با کارشناسی چیه؟
اگر فقط تفاوت اسم نباشه، نباید تفاوت زیادی باهم داشته باشن!! اما من یه مثال در خصوص اسم ها بگمکتفاوت مهدنسی فناوری اطلاعات با مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات به طور دقیق چیه؟
فناوری یعنی اینکه به علمش دست پیدا بکنی.... مثلا شما یه پراید رو بریزی در حد پیچ و مهره و بتونی بگی هرکدوم چیه و دوباره ببندیش! این میشه علم یا فناوری.... تکنولوژی فناوری، یعنی اینکه یه سری ات و اشغال(همون فلز خام!) بهت بدن و تو وسیلهای درست کنی که اون پیچ و مهرههای تشکیل دهندهی پراید رو باش درست کنی...
فناوری یعنی علم به یه چیزی، و تکنولوژیش یعنی علم به ساختن همون چیز.... امروز تو کشور ما، فناوری داره تحقیق میشه... یعنی تحقیق میشه که چرخ چیه، حالت های مختلفش چین و .... ولی چرخی ساخته نمیشه!!
همه زیر نظر وزارت علوم هستن.... تفاوت چندانی ندارن!! الان کلا مدارک تحصیلی فقط اسم کلیشون اعتبار داره.... مثلا من کارشناسی دارم! من ارشد دارم... بقیش دیگه مهم نیست...اعتبار مدرک مهدنسی فناوری اطلاعات با مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات یکی هستش؟
در خصوص نرمافزار و ایتی ایا ما نظام مهندسی داریم؟ تا جایی که من میدونم نظام مهندسی برا کشاورزی و عمران و ایناست؟!!مدرک مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات مورد تائید نظام مهندسی هست؟(بشنوید نمیدونم!)
با توجه به اینکه به چارت دسترسی دارید، چیزی غیر از چارتش نیست...( تولید محتوی و مسایل مربوط به اون و استفادهی از اونها رو احتمالا شامل میشه و نهایتش باید بشید کارمند صدا وسیما!...) رسانهی به معنای اینترنت و اینا هم که زیر دست مخابراته و اسمش ایسیتی هستش...مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات رسانه، دقیقاً چیه و کاربردش چیه؟
-------
خاک بر سر بیشعورشون کنن... خو بگن قبول شدیم یا نه... یه نتیجهی اولیهای ثانویهای.... کارنامهی بتایی کارنامهی ۱.۰.۱ای چیزی بدن بیرون.... خو مثلا با مهندسای کامپیوتر طرفن خو.... چی شد نتیجهی این کارشناسی کوفتی؟؟
ict هم رشته خیلی خوبه مخصوصا که من شنیدم قراره یه سری مسیرها فیبر نوری بشه و مخابرات نیروی متخصص این کارو نداره.
اره خیلی خوبه و اینده داره!!(اگر اینترانت راه بیوفته، اینترنت قطع نمیشه ولی قیمتا اونقد میره بالا که فقط در حد دانشگاهها و کافینتهای خفن!!!! و بچه مایه دارها بمونه و ملت باقیشون مجبور باشن از اینترانت استفاده بکنن....این وسط، نیازهای شبکهی داخلی بسیار بالا میره که نیاز داره به دوستان گرایش شبکه، بحث برقراری ارتباط هست که نیاز به ایسیتی داره و در این میان، خدمات الکترونیک هم نیاز خواهد بود که ایتی ور میدارن.... دوستان نرمافزار میتونن با نوشتن برنامههای تحت شبکه و سایت های کارراه انداز(مثلا سیستم های تورنت مانند و ...!!) پول های میلیاردی به جیب بزنن!
پس کی جواب علمی کاربردی میاااااااد؟؟؟؟؟![]()
این جدول رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)