این گزینه برای این هست که زمانیکه شما یه فایل رو پروتکت کنی موقع پاک کردن مثلا چند فایل ازتون می پرسه که ایا گزینه هایی که پرتکت کردید هم می خواید پاک شه یا نه.در واقع بیشتر واسه این هست که از پاک کردن تصادفی و اتفاقی جلوگیری کنه.
این گزینه برای این هست که زمانیکه شما یه فایل رو پروتکت کنی موقع پاک کردن مثلا چند فایل ازتون می پرسه که ایا گزینه هایی که پرتکت کردید هم می خواید پاک شه یا نه.در واقع بیشتر واسه این هست که از پاک کردن تصادفی و اتفاقی جلوگیری کنه.
شما دیکشنری های سارادیک و pmd رو نصب کنید بدون مشکل کار می کنن.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم که بهتر از اکسفورد نداریم. که اونم واسه این گوشی موجوده و بدون مشکل کار می کنه.
نقشه تهران 87 هم اجرا میشه.
کلا تم واسه گوشی های ال جی و سامسونگ همین جوریه.(میشه نصب کرد اما خیلی مشکل هستش و با ریسک همراه هستش).
بالاخره هیچ گوشی کامل نیستش.
گوشی های 700-800 تومنی هم بخرید یسری نقایص دارن.
استار با این قیمت(140 تومن) بهترین انتخابه.
کیفیت تاچش واقعا عالیه ، کیفیت صفحه نمایشش واقعه خوبه(با گوشی همردش مثل کوکی مقایسه کنید) مقاومت صفحش در برابر ضربه هم خیلی خوبه. شما یه گوشی 140 تومنی بیار که 3 اینچ صفحه داشته باشه و بتونه با کیفیت صفحه استار برابری کنه.
دوستان سوالی در مورد این سیستم GPS دارم با توجه به اینکه این سیستم تازه به صورت شخصی در امده است و از بعد نظامی خارج گردیده سوال من این است که ایا این سیستم را از طریق برنامه می توان به گوشی منتقل کرد یا اینکه باید سخت افزار مربوط به خود را هم داشته باشد لطفا در مورد چگونگی کار کردن ان بر روی گوشی کمی صحبت کنید چطور موقعیت شما را دقیق نشان می دهد ایا از این طریق امکان ردیابی افراد وجود دارد یا خیر (در کل کمی قضیه را بشکافید در مورد نحوه کار GPS تا کاربران با این پدیده که تازه وارد کشور ما شده است اشنایی پیدا کنند با تشکر![]()
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
به نظر اصلا گوشیو نمیخونه. من درایور usb 5.56 نصب کردم که کاملا درست نصب شد.
نمیدونم مشکل چیه ؟ اگه درایور جدیدتر یا برای ویستا هست برام بذارین
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
راستی جدیدترین فریمور که فارسی داشته باشه چیه الان ؟
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
به نظر اصلا گوشیو نمیخونه. من درایور usb 5.56 نصب کردم که کاملا درست نصب شد.
نمیدونم مشکل چیه ؟ اگه درایور جدیدتر یا برای ویستا هست برام بذارین
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
راستی جدیدترین فریمور که فارسی داشته باشه چیه الان ؟
من مدتهاست خواننده خاموش این سایت هستم
یه توصیه با کسایی که میگن قاب پشتی گوشیمون خط میفته
دیروز تو یه مغازه قاب پشت گوشی برای استار دیدم..درست مثل اونایی که تو جعبه کوربی هستن.یعنی فقط در پشتی....به انواع شکلهای جینگول تا معمولی.....یکی گرفتم و کلی حالشو بردم.قیمت 5هزار تومن
سلام بر دوستان
saradic و pmd روش اجرا ميشند و بعضي نقشه ها
ولي ir-daroo رو چپكي نشون ميده
كلا با free-touch موافقم
صفحه لمسي خوب و كيفيت صفحه نمايش خوبي داره
دوربينش هم بدك نيست حداقل از گوشی قبليم كه 5 مگا پبكسلي بود خيلي بهتره
صدا هم در حد قابل قبوليه در ضمن گوشیه خيلي شيك و باكلاسيه حداقل از نظر من
با قيمت 150 والا عاليه
من گفتم. این GPS هنوز طراحی نشده!!! آنلاین نیست! شما رو در حال حرکت نشون نمیده مگه اینکه مخصوص شبکه باشه که این فناوری رو واسه خودشون تهیه کرده باشن!! اون GPS که واقعا معنی واقعی رو بده مسیر یابه! اینکه که مسیر حرکتی خودتون رو نشون بده! مشخصات اون مسیر. طولش! احیانا مسدود بودنش! ولی در کل این چیزی که شما نام میبرید یه چیز الکی و بیخود هست! فقط نشون میده شما به کدوم فرستنده نزدیکتر هستید! یا مقعیت کلی به صورت یه وسعت 1 کیلومتر مربع! حالا شما ممکنه پایینش باشین. ممکنه بالاش باشین! طریحی شده ولی هنوز پیاده سازی نشده! اینکه میگن ماهوار ماهواره هست چه ربطی داره. برین تو google erath. ببینن چند مدت یک بار عکسهای هوایی که روی ایرانه اسکن میشه و کشورهای دیگه چطوریه! پیدا کردن موقیت کسی هم همچین الکی نیست!!! شما گوشیتو گم میکنی و میدزدن با هزار منت و مایه باید بدی که گوشیتو رد یابی کنن. همچین الکی نیست که !! اگه منظورت هم خودت هست که بعله. طرف رو میتونن از گوشی مبالش اگه روشن باشه ردیابی کنن! خوب مشخصه. از گیرنده ی منطقه ای که داره ازش سرویس میگیره مشخصه اصلیشه!!! دقیقترش هم میشه مشخص کرد...
اوخ!!!!چرا اینقدر خشششششششن!؟
آره سر این قضیه من دلم خون بود. یکم تند رفتم!!! گوشیمو دزدیده بودن واسه اینکه ردیابی کنن هزارتا بهونه آوردن منم بییخالش شدم! حالم رو بهم زدن با این کاراشون!!! ولی کلا روشهای دیگه ای هم در مورد استفاده از GPS هستبیشترش مال نقشه برداری و کارای عمرانی و نمیدونم کشف مناطق ناشناخته و کشتی رانی و کنترل ترافیکه!!البته استفاده های دیگه هم داره. واسه مسیر یابی و اینکه بهترین راه برای رسیذن به فلان مقصد چه راهی هست و چقدر زمان میبره با توجه به سرعت و آب و هوا و اینا!!
Last edited by Milad4171; 13-05-2010 at 13:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)