تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 966 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان با این درصدها نرم افزار با تراز حدود6000 می تونم بیارم
    ادبیات:80
    عربی:40
    معارف:80
    زبان:95
    ریاضی:10
    فیزیک:50
    شیمی:20

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام

این سوال منو جواب بدین ممنون میشم ...

با این درصدا حدود ترازم چقدر میشه ؟

ادب 70 عربی 40 دین 45 زبان 75

ریاضی 10 فیزیک 30 شیمی 30

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با این درصدها نرم افزار با تراز حدود6000 می تونم بیارم
    ادبیات:80
    عربی:40
    معارف:80
    زبان:95
    ریاضی:10
    فیزیک:50
    شیمی:20
    بله 6000 حتماً میاری.

سلام

این سوال منو جواب بدین ممنون میشم ...

با این درصدا حدود ترازم چقدر میشه ؟

ادب 70 عربی 40 دین 45 زبان 75

ریاضی 10 فیزیک 30 شیمی 30
    5900 به بالا و فکر کنم تا حدود 6300 بیاری !

4. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی:
    آزمون رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور730هزار داوطلب فردا آغاز می شود
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه با حضور730هزار داوطلب در دو نوبت صبح و عصر پنج شنبه17و جمعه18تیر در218حوزه امتحانی سراسر کشور و7حوزه امتحانی خارج از کشور برگزار می شود.
    دکتر عبدالله سجادی جاغرق افزود: آزمون های نوبت صبح راس ساعت 8 و آزمون های نوبت عصر راس ساعت16آغاز می شود و30دقیقه قبل از آغاز آزمون درهای حوزه امتحانی بسته و از ورود داوطلبان جلوگیری خواهد شد.
    وی گفت: هر داوطلب با توجه به رشته انتخابی خود فقط در یک نوبت که در کارت ورود به جلسه قید شده است در جلسه آزمون شرکت خواهد کرد.
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توزیع کارت ورود به جلسه داوطلبان این آزمون به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و با اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام برای مشاهده و تهیه پرینت (رونوشت چاپی) از کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
    سجادی جاغرق اضافه کرد: داوطلبان پس از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون چنانچه مغایرتی در اطلاعات ثبت شده مشاهده کردند لازم است برای اصلاح آن در تهران به4حوزه رفع نقص که نشانی و شماره تلفن آنها در اطلاعیه مرکز آزمون درج و برروی پایگاه اینترنتی نیز قرار داده شده است مراجعه کنند.
    وی گفت: داوطلبانی که یکی از واحدهای دانشگاهی خارج از شهر تهران را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده اند، لازم است به باجه های رفع نقص پیش بینی شده در واحدهای دانشگاهی مراجعه، موارد نقص را اعلام و رسید رفع نقص را دریافت کنند.
    وی با اشاره به این که مجموع داوطلبان مقاطع کاردانی،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و دکتری حرفه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و130هزار نفر است تصریح کرد: در آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه 49درصد داوطلبان زن و51 درصد مرد هستند.
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین در آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه 72درصد داوطلبان زن و28درصد مرد هستند.
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه هفته آینده برگزار خواهد شد.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

سلام.من انتخاب اولم رو نرم افزار زدم دومی رو علوم کامپیوتر!
    از اونجایی که پذیرش نرم افزار بالاست و اکثرا هم دید خوبی به این رشته ندارن و ... احتمال اینکه نرم افزار قبول شم خیلی زیاده ولی می خوام برم علوم کامپیوتر!اگه همون انتخاب اولم (نرم افزار) قبول شدم راهی وجود داره که بتونم برم عوضش کنم برم علوم کامپیوتر؟
    نه
    مگر نرم افزار کجا زدی؟

6. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه رشته ای که مثلا اگه تو انتخاب اول انتخاب بشه!!تا تراز 4000 میگیره!توی انتخاب دوم این تراز چه قدر افزایش پیدا میکنه

کارت ورود به جلسه ی آزاد همین قدر باید بزرگ باشه؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

یه رشته ای که مثلا اگه تو انتخاب اول انتخاب بشه!!تا تراز 4000 میگیره!توی انتخاب دوم این تراز چه قدر افزایش پیدا میکنه

کارت ورود به جلسه ی آزاد همین قدر باید بزرگ باشه؟
    من درست نفهمیدم
    ولی فکر کنم منظورتون اختلاف ترازی که بین انتخاب اول و دوم هستش
    مشاور به من گفت بین انتخاب اول و دوم 1000 تا اختلاف تراز باشه
    یعنی اولی تراز 6000 باشه دومی دور بر 5000 باشه خوبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من درست نفهمیدم
    ولی فکر کنم منظورتون اختلاف ترازی که بین انتخاب اول و دوم هستش
    مشاور به من گفت بین انتخاب اول و دوم 1000 تا اختلاف تراز باشه
    یعنی اولی تراز 6000 باشه دومی دور بر 5000 باشه خوبه

نه منظورش این هست رشت هفلان انتخاب اول مثلا 4500 هست
    حالا اگر این رو انتخاب دوم زدیم چند هزار میشه؟
    باید بگم متغیر هست
    مثلا 5200 تا 5600 متغیر هست
    700 تا 1000 تا میره روش.

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

امیدوارم بچه ها اون رشته ای که دوست دارن رو بیارن حتما

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من عمران نقشه برداري تهران جنوب زدم.چه درصد هايي بزنم قبولم؟ترازش حدود 5500 بود پارسال.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashaheeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی:
    آزمون رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور730هزار داوطلب فردا آغاز می شود
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه با حضور730هزار داوطلب در دو نوبت صبح و عصر پنج شنبه17و جمعه18تیر در218حوزه امتحانی سراسر کشور و7حوزه امتحانی خارج از کشور برگزار می شود.
    دکتر عبدالله سجادی جاغرق افزود: آزمون های نوبت صبح راس ساعت 8 و آزمون های نوبت عصر راس ساعت16آغاز می شود و30دقیقه قبل از آغاز آزمون درهای حوزه امتحانی بسته و از ورود داوطلبان جلوگیری خواهد شد.
    وی گفت: هر داوطلب با توجه به رشته انتخابی خود فقط در یک نوبت که در کارت ورود به جلسه قید شده است در جلسه آزمون شرکت خواهد کرد.
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توزیع کارت ورود به جلسه داوطلبان این آزمون به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و با اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام برای مشاهده و تهیه پرینت (رونوشت چاپی) از کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
    سجادی جاغرق اضافه کرد: داوطلبان پس از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون چنانچه مغایرتی در اطلاعات ثبت شده مشاهده کردند لازم است برای اصلاح آن در تهران به4حوزه رفع نقص که نشانی و شماره تلفن آنها در اطلاعیه مرکز آزمون درج و برروی پایگاه اینترنتی نیز قرار داده شده است مراجعه کنند.
    وی گفت: داوطلبانی که یکی از واحدهای دانشگاهی خارج از شهر تهران را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده اند، لازم است به باجه های رفع نقص پیش بینی شده در واحدهای دانشگاهی مراجعه، موارد نقص را اعلام و رسید رفع نقص را دریافت کنند.
    وی با اشاره به این که مجموع داوطلبان مقاطع کاردانی،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و دکتری حرفه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و130هزار نفر است تصریح کرد: در آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه 49درصد داوطلبان زن و51 درصد مرد هستند.
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین در آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه 72درصد داوطلبان زن و28درصد مرد هستند.
    رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه هفته آینده برگزار خواهد شد.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

نه
    مگر نرم افزار کجا زدی؟
    اراک..........

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ظرفیت امسال دانشگاه ازاد نسبت به سال های قبل کمتر نیست؟
    من با این درصد ها میتونم 4700 بیارم
    البته اینا حداقل هست
    ادبیات 30%
    عربی20%
    معراف 50%
    زبان 10%
    ریاضی 0%
    فیزیک 12%
    شیمی 16%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •