تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 326 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من 4-5 ساله کا750 دارم ازش زده نشدم
    حدود 1 سال تاچ ویوا داشتم زده نشدم
    نوکیا 6220 داشتم اونطور دلمو نزد
    چطور این افتخار فقط نصیب امنیا 2 شده؟؟
    دیگه شما باید قبل از خرید امنیا 2 یه مقدار تحقیق میکردید با نقاط ضعف و قوتش آشنا میشدید .. نظر دارندگان گوشی رو میخوندید که ببینید به درد شما میخوره یا نه ..

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
    Last edited by AryanLand; 01-08-2010 at 14:51. دليل: حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیگه شما باید قبل از خرید امنیا 2 یه مقدار تحقیق میکردید با نقاط ضعف و قوتش آشنا میشدید .. نظر دارندگان گوشی رو میخوندید که ببینید به درد شما میخوره یا نه ..
    اون موقع که من میخریدم
    افراد خیلی کمی امنیا2 داشتن

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

دوستان ، کسی تا حالا رام JF5 رو امتحان کرده؟ تو موداکو که گفتن Cube و Main menu توش هست.

اینم چند تا اسکرین شات که تو موداکو بود:

ظاهرا نوار بالایی و پایینی برگشته به رامهای قبل از je1 .

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ، کسی تا حالا رام JF5 رو امتحان کرده؟ تو موداکو که گفتن Cube و Main menu توش هست.

اینم چند تا اسکرین شات که تو موداکو بود:

ظاهرا نوار بالایی و پایینی برگشته به رامهای قبل از je1 .
    من نصب کردم خیلی مشکل داره توصیه میکنم که نصبش نکنی...

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

برای برای مشکل صدای پایین زنگ در 2 ثانیه اول امنیا2 راه حلی پیدا شده؟؟؟

6. 2 کاربر از rahman1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

من نصب کردم خیلی مشکل داره توصیه میکنم که نصبش نکنی...
    میشه مشکلاتشو بگی؟ آخه این رام رسمی هست و اصولا نباید مشکلی داشته باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام آقا سعيد.
    خوب هستيد سما؟
    من DVD هاي برنامه و رام براي امنيا 2 را مي خواستم بخرم، ميخواستم ببينم چه جوري بايد ازتون بگيرم؟ من زياد تو اينترنت نميام، اگه ميتونيد بهم SMS بدين در صورت امكان ولي اگه براتون مقدور نبود ايميل بزنيد بهم، آدرس ايميلمو هم براتون ميزارم.بازم ممنون.
    اسمم رضا هست.
    ايميل:reza_1364222004@yahoo.com
    Last edited by Reza&Ali; 02-08-2010 at 00:57.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها سايتي سراغ ندارين كه واسه گوشي عزيزم تم دانلود كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بچه ها سايتي سراغ ندارين كه واسه گوشي عزيزم تم دانلود كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

من زیاد کلیپ نگا نمیکنم
    اقلا اچ تی سی خرابیش خیلی کمتره
    تازه آندوریید هم براش کوک شده
    قول میدم تا ویندوز 7 هم بیاد براش کوک میشه
    اوبونتو هم براش کوک شده

کدوم اینا رو املت داره؟؟؟؟
    پس چرا امنیا 2 خریدی ؟ صفحه نمایش بزرگ و کیفیت عالی و باتری قوی، مهمترین دلیل خرید این گوشی می تونه کلیپ و فیلم نگاه کردن باشه
    امنیا 2 : آندروید براش کوک شده ، اوبونتو هم داره ، اگه برای HD2 ویندوز 7 کوک بشه برای امنیا 2 هم میشه !

والا یکی میخواد ازم بخره 290 (خیلی هم منت گذاشت) منم دیدم 290 فروختنش اصلا بصرفه نیست ... الان دنبال مشتریم
    امنیا رو کاعذ خیلی مزایا داره ولی در عمل مشکلاتش زیاده .. مثلا برنامه ها با درایو جی سنسور خودش جواب نمیدن و اگه مال اچ تی سی رو نصب کنیم خودش گوشی میریزه بهم
    یا مثلا خیلی از بازی ها روش اجرا نمیشه
    اکثر پلیر ها باهاش مشکل داره
    خلاصه این چند روزه شدید رفته رو اعصابم
    این بخش phone خودشون هم که دادن به مایکروتل ماشالله ماشالله بزنم به تخته از فاصله 20 سانتی دکل بی تی اس به این ور انتن نمیده
    شکر خدا بعد 5 دقیقه اینترنت شیرینگ گوشی میشه جهنم ..... (تو تاچ دایاموند بعد دو ساعت گوشی اصلا داغ نشده بود)
    وقتی دارم میبینم یخچالی که جلومه هم سامسونگه و گوشی که دستم هست هم سامسونگه باز میره رو اعصابم
    وقتی میبینم سنس رو نصب میکنم و فقط 20 مگ رم خالی میمونه اعصابم میریزه بهم
    این اخر کاری هم که 7-8 گیگ اطلاعات مهم امو به باد داد .....
    مشکل جی سنسور خیلی وقت پیش حل شده(به لطف ساپورت نرم افزاری ) ، نمی دونم شما چطور هنوز نتونستی مشکلتو حل کنی
    چند تا بازی هم مثال بزن که روی HD2 نصب میشه ولی روی امنیا 2 نصب نمیشه(البته به جز بازی های ملتی تاچ که فکر نمی کنم تعدادشون زیاد باشه) ، نکنه شما هنوز ویندوز 6.1 داری ؟ به 6.5 ارتقا بده همه بازی ها بدون مشکل اجرا می شن
    coreplayer مخصوص امنیا 2 هم تو این تاپیک چندین بار معرفی شده ، از این "اکثر پلیر ها" یکیشو معرفی کن که با امنیا 2 مشکل داشته باشه
    فایل phone هم به راحتی می تونی تعویض کنی ، از نظر آنتن دهی گوشی هیچ مشکلی نداره و همیشه آنتن کاملا پره ، مگر اینکه گوشی رو بر عکس دستت بگیری ، تازه اینجوری دو خط از آنتن کم میشه و آنتن دهی گوشیت مثل iPhone4 میشه
    اینترنت شیرینگ هم که خوشبختانه من استفاده نمی کنم ! دلیل داغ شدن گوشی هم شارژ شدن باتری هست که کافیه یه نگاه گوچولو به بخش امنیا 2 در فروم XDA بندازی تا مشکلت حل بشه
    غیر فعال کردن شارژ شدن باتری هنگام اتصال به کامپیوتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد رام هم ، چیزی که زیاده رام ! پیشنهاد می کنم JD3 Lite رو نصب کنی ، 80 مگ هم رم خالی در اختیار داری
    رام های اولترا لایت هم هستند که بالای 100 مگ رم خالی دارند

موداکو رو ولش کن بیا یه نگاه کوچیک به ایکس دی ای بندازیم
    یکی از دلایل زنده بودن ویندوز فون همین xda هست ، اگه xda نبود خیلی وقت پیش ویندوز فون نابود شده بود
    یه نگاه کوچیک هم به xda بندازی میبینی که بخش امنیا 2 هم وجود داره
    در ضمن الان دیگه xda حرف اول رو نمی زنه ، سایت های زیادی از جمله modaco وارد این زمینه شدن و کم کم در حال سبقت گرفتن از xda هستند
    من بازی بالاتر از سولاتری و بابل بریکر نمیخوام ...
    من برنامه میخوام ...
    مونده بودم بین تاچ دایاموند 2 و تاچ اچدی 1 و امنیا 2
    اولش هم میخواستم ایکس 1 بگیرم که در حد خودش شاهکاره ...
    شما چه x1 داشته باشی ، چه بلک ستون و چه دیاموند 2 هیچ فرقی نداره ، عزیز من سیستم عامل همشون ویندوز موبایله ! یک برنامه مثال بزن که روی اون گوشی ها نصب بشه ولی روی امنیا 2 نصب نشه

سلام.

الان به این نتیجه رسیدم که فن بوی های سامسونگ هم عین دوستان سونی اریکسونی هستن.یه زمانی تو مقایسه گوشیهای مختلف مثل امنیا با X1 میگفتیم مثلا" X1 حافظه داخلی نداره دوستان میگفتن کیبورد که داره!!!میگفتیم مثلا" خود بخود ترک میخوره میگفتن کیبورد که داره!!! میگفتیم سنسور نداره میگفتن کیبورد که داره !!!و........خلاصه اینکه کیبورد داره.
    حالا اینجا هم قضیه همینه اما من نمیدونم چرا دوستان اینجا تمام معایب امنیا 2 رو حسن میبینن و اگر هم نشه کاریش کرد دیگه در آخرین مرحله اشکال نداره و تمام محاسن گوشیهای دیگه یا عیب بزرگیه یا اصلا" بود و نبودش مهم نیست .
    اینکه یکی بیاد به یک گوشی که خودش هم داره بگه املت توهین به شعور عمومی بحساب میاد اما اگر یکی دیگه بیاد بگه وقتی HD2 رو میگیری در گوشت تو خیابون مردک فکر میکنن داری رادیو گوش میکنی توهین به شعور دارندگان گوشی نیست.
    یکم با خودتون صادق تر باشید چند تاتون بخاطر همون 200 هزارتومن ناقابل که این گوشی ارزونتر بود رفتید اینو خریدید وگرنه همون HD2 رو میخریدید؟

راستی در مورد اون ساپورت نرم افزاری که فرموده بودن از اون حرفهاست وقتی یک جایی مثل XDA پشت سر یک برند باشه ارزش داره یک میلیون تومن پول بیشتر بدی و از گوشیهای اون برند خرید کنی.(اونایی متوجه این عرض بنده میشن که حداقل 6 هفت سالی با پاکت پی سی کار کرده باشن و حداقل 7 هشت تا تا حالا عوض کرده باشن.)

نیاز به جواب نیست تمام جوابهارو میتونم برم تو کلوپ X1 بخونم.
    اینو که همه می دونند ، تو p30world در افتادن با بچه های سامسونگ و سونی اریکسون () آخر عاقبت نداره
    در مورد xda هم اگه دو سال پیش این حرف رو می زدی کاملا موافق بودم ، ولی الان مخالف هستم ،درسته که xda پشت برند HTC هست ، ولی اگه یکم گوگل کنی میبینی که تو فروم های مختلف امنیا 2 کاملا ساپورت میشه
    ولی به هر حال قبول دارم که پشتیبانی xda یک برتری محسوب میشه ، ولی به هیچ وجه ارزش 200 هزار تومن رو نداره !
    من 4-5 ساله کا750 دارم ازش زده نشدم
    حدود 1 سال تاچ ویوا داشتم زده نشدم
    نوکیا 6220 داشتم اونطور دلمو نزد
    چطور این افتخار فقط نصیب امنیا 2 شده؟؟
    شما احتمالا از تاچ ویوا فقط در حد 1100 استفاده می کردی ، یعنی تماس و sms
    شما هر پاکت پی سی دیگه ای بخری بهت قول می دم پشیمون میشی ، چون حوصله سر و کله زدن با گوشی رو نداری
    من پیشنهاد می کنم ویواز بخری ، گوشی خیلی خوبیه و سرعت خوبی هم داره ، یا می تونی امنیا اچ دی بخری که یکم گرون تره ، در کل سعی کن یک گوشی کم دردسر تر بخری

12. 3 کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •