احتمالاً قبلا ً یه Image از یه CD با نرم افزار Virtual Cd گرفته بودن و یادشون فته بود که Image رو Eject کنن .
شاید هم استادتون تردستی بلد بوده و سر کارتون گذاشته .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--
--
احتمالاً قبلا ً یه Image از یه CD با نرم افزار Virtual Cd گرفته بودن و یادشون فته بود که Image رو Eject کنن .
شاید هم استادتون تردستی بلد بوده و سر کارتون گذاشته .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بابا CD رو بی خیال . C(OO)DI رو بچسب . منظورم Sooti هست .
سوتی نگیرین ها .![]()
حالم از این بازیکن بهم میخوره و البته تیمش... کلا بازیکن پرسپولیسه دیگه بیشتر از این انتظار نمیرفت به نظر من باید یه شب مینداختنش تو بازداشتگاه تا حالش جا بیاد.
اینم یه سوتی قدیمی :
سوم راهنمایی بودم که یه روز یکی از بچه ها زنگ زد گفت یه سی دی 18 + گرفتم بیا خونمون کسی نیست با هم ببینیم. ما هم رفتیم خونشون البته اینم بگم کامپیوترش پشت به دیواره و اتاقش هم جوری بود که کسی که از بیرون میومد اول اتاق دوستم رو میدید. ما نشسته بودیم و داشتیم فیلم رو نگاه میکردم با صدای تقریبا بلند و البته در حین فیلم اظهار نظر هم میکردیم در موردش و چرت و پرت میگفتیم و شوخی میکردیم و ....
یهو من حس کردم یکی داره ما رو نگاه میکنه برگشتم پشتمو دیدم واااااای... مادر دوستم تو چارچوب در وایساده بود و داشت نگاه میکرد سریع رومو برگردوندم و تند اسکیپ رو زدم. دوستم گفت بیشعور چرا استپ کردی تازه داشتیم حال میکردیم و سریع اسپیس رو زد دوباره پلی شد حالا من هی اسکیپ رو میزدم اونم اسپیس رو میزد هی با آرنج میزدم بهش تا اینکه یه لحظه برگشت و پشت سرش رو دید با ترس گفت سلام مامان کی اومدی ؟ مادرشم بدون اینکه چیزی بگه رفت تو آشپزخونه و منم سریع جیم زدم نفهمیدم دیگه چی شد ولی اونطوری که دوستم میگفت همشو انداخت گردن من و گفته بود سی دی ماله من بوده و پیشنهاد من بوده و ....
...................................
Last edited by M.etallic.A; 04-03-2008 at 13:54.
تا حالا شده اس ام اس اشتباهی بفرستی ؟
یه sms که محتوای هرگونه فوش و نا سزا بود رو به جای ایکه بفرستم واسه دوستم ... فرستادم برای یکی از معلم هام که خیلی باهاش رو در وایسی داشتم .. آخه هر دو تاشون فامیلیشون رضایی بود .. و هر دوتا کانتکت هم پشت سر هم .. خلاصه موقعی متوجه شدم که دیگه اس ام اس رفته بود ... شما بودید چه حالی پیدا میکردین ؟
خیلی جالبه .. سوتی ها هم جهت تاپیکو مشخص میکنن ..
مثلا الن دور دوره سوتی های x هست ...
یه مدت سوتی های الکترونیکی و یه مدت قرار ملا قات بود یه مدت م دوره سوتی های نماز و مذهب و .. خلاصه خیلی باهاله !
عجب رفاقتی!!!! کشته!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)