دوستان من چند روز پیش به همراه یه تعداد بازیه دیگه PES 2010 رو هم خریدم اما واقعا نتونستم بازی کنم!!!من نمی دونم شاید شما فکر کنید من یه نفر هستم که روی فیفا تعصب دارم ولی من چیزی رو که دیدم بیان می کنم
اول یک بازی در Champion legue رو انتخاب کردم.باید اعتراف کنم که از لحاظ جلوه های گرافیکی PES خیلی بهتر بود و به جزئیات خیلی خوب توجه شده بود.اعلام نفرات تیم و نشان دادن نتایج دقیقا مثل بازی های Champion legue بود.اگر در حین بازی به پیراهن بازیکنان در PES توجه می کردید متوجه می شدید بر خلاف فیفا پیراهن حالت یکنواخت نداره و مثلا با حرکت دست بازیکنان پیراهن هم حرکت میکنه.
اما کیفیت زمین واقعا وحشتناک بود!موقع بازی آدم یه حالی میشه.در حالی که در فیفا کیفیت عالی چمن مخصوصا در شب هر چه بیشتر شما رو ترغیب می کنه در شب بازی کنید.صدای سوت داوران در PES انگار از چاه یا حموم میاد در حالی که این موارد در فیفا بسیار عالی و طبیعیه.گزارشگر فیفا هم که عالیه.صدا گذاری بازی در ففا به طور کلی خیلی بهتره.گیم پلی فیفا در بیان نمی گنجه فوق العاده طبیعی و غیر قابل پیش بینی.هر اشتباه می تونه یک فرصت باشه برای تیم حریف.من بار ها شده یک بازی رو با اختلاف 3 گل ببرم و بازی بعد رو مساوی کنم یا حتی شکست بخورم.در حالی که در PES تمام بازی در میانه ی میدانه اصلا موقعت ها خیلی کمتره! نوع حرکت و پاس دادن ودر فیفا بسیار طبیعی و غیر قابل پیشبینیه.انیمیشن ها و حالت های چهره ی بازیکنان (مثلا بعد از گل زدن) در فیفا بهتر به نظر میاد.وچیزی که واقعا نمی دونم در PES اسمش رو چی بذارم یکی سرعت بیش از حد بعضی از بازیکنان و دیگری این بود که بعضی از بازیکنان هنگام پاس دادن و دویدن یک حرکت غیر طبیعی که نمیشه براش اسمی گذاشت انجام میدادن!!!واقعا برام عجیب بود.تیم های بزرگی مثل چلسی هم که لایسنس نشده بودند که برام جالبه تیم های بی مصرفی مثل لیورپول که همیشه با پدیده ای به نام شانس بازیهاشون رو به پایان می رسونن لایسنس شده بودن!!!البته بازی خیلی جای مقایسه داره من در PES فقط یک بازی 70 دقیقه ای انجام دادم و دیگه نتونستم ادامه بدم.این قدر فیفا از بعضی جهات عالی بود که با یک بازی نیمه تمام مشکلات PES از دور فریاد می زد.
باور کنید ذره ای تعصب در این نوشته ی من نیست.دوستانی داشتم که منو بازخواست می کردند که چرا PES خریدم.ولی من خودم می خواستم با چشم خودم تفاوت ها رو ببینم!چند ماه پیش فکر می کردم PES 2010 بی چون و چرا رقابت امسال رو پیروز میشه اما به نظر میاد FIFA و EA حالا حالا ها و به این راحتی ها تسلیم نمی شن!