تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 312 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان من چند روز پیش به همراه یه تعداد بازیه دیگه PES 2010 رو هم خریدم اما واقعا نتونستم بازی کنم!!!من نمی دونم شاید شما فکر کنید من یه نفر هستم که روی فیفا تعصب دارم ولی من چیزی رو که دیدم بیان می کنم
    اول یک بازی در Champion legue رو انتخاب کردم.باید اعتراف کنم که از لحاظ جلوه های گرافیکی PES خیلی بهتر بود و به جزئیات خیلی خوب توجه شده بود.اعلام نفرات تیم و نشان دادن نتایج دقیقا مثل بازی های Champion legue بود.اگر در حین بازی به پیراهن بازیکنان در PES توجه می کردید متوجه می شدید بر خلاف فیفا پیراهن حالت یکنواخت نداره و مثلا با حرکت دست بازیکنان پیراهن هم حرکت میکنه.
    اما کیفیت زمین واقعا وحشتناک بود!موقع بازی آدم یه حالی میشه.در حالی که در فیفا کیفیت عالی چمن مخصوصا در شب هر چه بیشتر شما رو ترغیب می کنه در شب بازی کنید.صدای سوت داوران در PES انگار از چاه یا حموم میاد در حالی که این موارد در فیفا بسیار عالی و طبیعیه.گزارشگر فیفا هم که عالیه.صدا گذاری بازی در ففا به طور کلی خیلی بهتره.گیم پلی فیفا در بیان نمی گنجه فوق العاده طبیعی و غیر قابل پیش بینی.هر اشتباه می تونه یک فرصت باشه برای تیم حریف.من بار ها شده یک بازی رو با اختلاف 3 گل ببرم و بازی بعد رو مساوی کنم یا حتی شکست بخورم.در حالی که در PES تمام بازی در میانه ی میدانه اصلا موقعت ها خیلی کمتره! نوع حرکت و پاس دادن ودر فیفا بسیار طبیعی و غیر قابل پیشبینیه.انیمیشن ها و حالت های چهره ی بازیکنان (مثلا بعد از گل زدن) در فیفا بهتر به نظر میاد.وچیزی که واقعا نمی دونم در PES اسمش رو چی بذارم یکی سرعت بیش از حد بعضی از بازیکنان و دیگری این بود که بعضی از بازیکنان هنگام پاس دادن و دویدن یک حرکت غیر طبیعی که نمیشه براش اسمی گذاشت انجام میدادن!!!واقعا برام عجیب بود.تیم های بزرگی مثل چلسی هم که لایسنس نشده بودند که برام جالبه تیم های بی مصرفی مثل لیورپول که همیشه با پدیده ای به نام شانس بازیهاشون رو به پایان می رسونن لایسنس شده بودن!!!البته بازی خیلی جای مقایسه داره من در PES فقط یک بازی 70 دقیقه ای انجام دادم و دیگه نتونستم ادامه بدم.این قدر فیفا از بعضی جهات عالی بود که با یک بازی نیمه تمام مشکلات PES از دور فریاد می زد.
    باور کنید ذره ای تعصب در این نوشته ی من نیست.دوستانی داشتم که منو بازخواست می کردند که چرا PES خریدم.ولی من خودم می خواستم با چشم خودم تفاوت ها رو ببینم!چند ماه پیش فکر می کردم PES 2010 بی چون و چرا رقابت امسال رو پیروز میشه اما به نظر میاد FIFA و EA حالا حالا ها و به این راحتی ها تسلیم نمی شن!
    Last edited by S.Y.K; 24-11-2009 at 16:45.

2. 7 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته من هر چی بیشتر فیفا نکست بازی میکنم به این نتیجه میرسم که این نمره هایی که به این بازی دادن واقعا حقش هست!و نکته ای که منو از همه چی بیشتر تحت تاثیر قرار داده همین انیمیشنهای بازی هست و وقتی فیفا نکست را بازی کردم و بعد رفتم سراغ Pes به نظرم انیمیشنهای PES فوق العاده کم هستن در مقابل این بازی!موقعی که داور بازی را نگه میداره بازیکنها انواع اقسام حرکات انجان میدن موقع شروع سریع خطا چنان طبیعی پاس میدن که نمیشه حرکات را از واقعیت تشخیص داد!
    واقعا حیف که روی PC با چه چیز مزخرفی روبرو هستیم!امیدوارم سال آینده یک فکری بکنن!از طرف دیگر کونامی باید انمیشنهای بسیار بسیار زیاد اضافه کنه به بازیش!
    اما با این حال باز مشکلاتی داره باید رفع کنه Ea Sports برای سال بعد!
    من که هم Nba 2K10 را بازی کردم و هم FIFA نکست رو نمیدونم آخه چرا Nba بهش نمره کمی دادن این NBA را نمیشه از واقعیت تشخیص داد ولی نمراتی مانند فیفا بهش ندادن واقعا که!
    مهران جان خیلی خوشحال شدم که میبینم با وجود اینکه یک طرفدار pes هستی بدون هیچ تعصبی از این بازی تعریف میکنی.
    من مدتیه تصمیم دارم یک نقد کامل و منصفانه از این بازی توی این تاپیک ارائه بدم اما لازمه اینکار اینه که حداقل 7-8 ساعت دیگه روی این بازی وقت بزارم تا صحبتهام کاملا مستدل و دقیق باشه متاسفانه مشغله های زندگی هنوز این فرصتو بهم نداده اما توی همون 4 ساعتی که روی این بازی متمرکز شدم متوجه ظرایف بسیار زیادی در این بازی شدم که انشاا... سر یک فرصت مناسب همشو بیان میکنم . روی همین حساب بود که طی دو هفته اخیر بارها توی تاپیک pes به این مساله اشاره کردم که گیم پلی فیفا 10 نسبت به pes به واقعیت بسیار نزدیک تره .
    شاید خیلی از شماها فقط این بازیها رو برای سرگرمی انجام میدید اما همیشه این علاقه در من وجود داشته که به جزئیات ریز و درشت بازی بخصوص گیم پلی بازی توجه زیادی داشته باشم .
    توی چند صفحه اخیر من خیلی روی مشکلات بازی تاکید داشتم که متاسفانه بعضی جاها بچه ها زیاد نتونستن تحمل کنن . توی تاپیک pes هم دقیقا همین کار رو انجام دادم میخواستم ببینم بچه ها چقدر میتونن تحمل انتقادو داشته باشن جالبه یک جا صراحتا نوشتم با روند رو به رشدی که EA در سریهای فیفا در پیش گرفته احتمالا ما نهایتا تا دو سال دیگه باید توی بایگانی دنبال فوتبال کونامی بگردیم ( البته مهران جان قبول کن که این یک واقعیته ) مگر اینکه کونامی یک حرکتی به خودش بده که من مطمئنم این توان رو دارن .
    فکر میکنم کمتر کسی به اندازه من به یک بازی فوتبال کامپیوتری اینقدر علاقه داشته باشه استدلام اینه که این علاقه در شرایطی در من وجود داره که نسبتا سنی ازم گذشته و مطمئنا اگه هر کدوم از شما به حدود سن من برسید کلا از هر چی بازی فوتباله فراموش میکنید چون مشکلات زندگی اینقدر زیاده که این علاقه رو بسیار کمرنگ میکنه حالا یه بار فکر نکنید با یک پیر مرد طرفین نه بابا من متولد 57 هستم . علت این همه دقت و توجه من به جزئیات بازی همینه که بهش اشاره کردم گفتم یعنی علاقه بسیار زیاد .
    حالا از بحثمون دور نشیم به اعتقاد من مهمترین و اصلی ترین نقطه ضعف بازیهای ورزشی گروهی هوش مصنوعی اونهاست که علتشم محدودیت هائیه که وجود داره و شاید تنها علتی که من تا الان کنسول برای این بازی نخریدم همین مسالست و گرنه توی بقیه بخشهای بازی EA حقیقتا خیلی زحمت کشیده که نباید به راحتی از کنارشون بگذریم .
    به امید خدا بعد از اینکه با جزئیات این بازی بیشتر آشنا شدم محسنات و نکات برجسته این بازیو به تفصیل بیان میکنم اما همین چند ساعت بازی کردن صرف نظر از مشکلات بازی به من نشون داد بازی بزرگی پیش رو من قرار داره .
    با این توضیحات امیدوارم دیگه دوستان از انتقاداتی که میکنم کمتر دچار رنجش بشن چون هدف من تخریب بازی و یا ناراحت کردن کسی نیست .

دوستان من چند روز پیش به همراه یه تعداد بازیه دیگه PES 2010 رو هم خریدم اما واقعا نتونستم بازی کنم!!!من نمی دونم شاید شما فکر کنید من یه نفر هستم که روی فیفا تعصب دارم ولی من چیزی رو که دیدم بیان می کنم
    اول یک بازی در Champion legue رو انتخاب کردم.باید اعتراف کنم که از لحاظ جلوه های گرافیکی PES خیلی بهتر بود و به جزئیات خیلی خوب توجه شده بود.اعلام نفرات تیم و نشان دادن نتایج دقیقا مثل بازی های Champion legue بود.در حین بازی به پیراهن بازیکنان در PES کهن گله می کردید متوجه می شدید بر خلاف فیفا پیراهن حالت یکنواخت نداره و مثلا با حرکت دست بازیکنان پیراهن هم حرکت میکنه.
    اما کیفیت زمین واقعا وحشتناک بود!موقع بازی آدم یه حالی میشه.در حالی که در فیفا کیفیت عالی چمن مخصوصا در شب هر چه بیشتر شما رو ترغیب می کنه در شب بازی کنید.صدای سوت داوران در PES انگار از چاه یا حموم میاد در حالی که این موارد در فیفا بسیار عالی و طبیعیه.گزارشگر فیفا هم که عالیه.صدا گذاری بازی در ففا به طور کلی خیلی بهتره.گیم فیفا در بیان نمی گنجه فوق العاده طبیعی و غیر قابل پیش بینی.هر اشتباه می تونه یک فرصت باشه برای تیم حریف.من بار ها شده یک بازی رو با اختلاف 3 گل ببرم و بازی بعد رو مساوی کنم یا حتی شکست بخورم.در حالی که در PES تمام بازی در میانه ی میدانه اصلا موقعت ها خیلی کمتره! نوع حرکت و پاس دادن ودر فیفا بسیار طبیعی و غیر قابل پیشبینیه.انیمیشن ها و حالت های چهره ی بازیکنان (مثلا بعد از گل زدن) در فیفا بهتر به نظر میاد.وچیزی که واقعا نمی دونم در PES اسمش رو چی بذارم یکی سرعت بیش از حد بعضی از بازیکنان و دیگری این بود که بعضی از بازیکنان هنگام پاس دادن و دویدن یک حرکت غیر طبیعی که نمیشه براش اسمی گذاشت انجام میدادن!!!واقعا برام عجیب بود.تیم های بزرگی مثل چلسی هم که لایسنس نشده بودند که برام جالبه تیم های بی مصرفی مثل لیورپول که همیشه با پدیده ای به نام شانس بازیهاشون رو به پایان می رسونن لایسنس شده بودن!!!البته بازی خیلی جای مقایسه داره من در PES فقط یک بازی 70 دقیقه ای انجام دادم و دیگه نتونستم ادامه بدم.این قدر فیفا از بعضی جهات عالی بود که با یک بازی نیمه تمام مشکلات PES از دور فریاد می زد.
    باور کنید ذره ای تعصب در این نوشته ی من نیست.دوستانی داشتم که منو بازخواست می کردند که چرا PES خریدم.ولی من خودم می خواستم با چشم خودم تفاوت ها رو ببینم!چند ماه پیش فکر می کردم PES 2010 بی چون و چرا رقابت امسال رو پیروز میشه اما به نظر میاد FIFA و EA حالا حالا ها و به این راحتی ها تسلیم نمی شن!
    دوست عزیز من همین صفحه قبل نوشتم که اینجا تاپیک فیفا هست و نه تاپیک مقایسه دو بازی . اگه علاقه دارین این دو بازیو مقایسه کنید میتونید توی تاپیک مربوطه این مطالبو بیان کنید منم خیلی خوشحال میشم اونجا با دوستانی مثل شما بیشتر آشنا بشم .
    من اینو نوشتم اما مطمئنم دوباره یکی دیگه میاد این دو بازیو اینجا مقایسه میکنه .

ما هرچی میگفتیم سایتا الکی نمره نمی دن ولی هی میگفتین EA خرج میکنه تا ریویو بگیره!
    البته درسته بعضی از دوستان از لفظ معجزه و اینا استفاده میکنن که این بر میگرده به علاقشون به بازی!
    در کل به نظر من PES می خواست ضعف های بازی رو در بهبود گرافیک بازی پوشش بده! کلا باید از نو بازی رو ویرایش کنه!
    این ریویوو های امسال PES هم زنگ خطری برای کونامی بود! مطمئنا اونا هم سال دیگه باید به فکر تغییرات کلی تری باشن!
    در مورد نسخه PC فیفا تو فروم رسمی اینقدر کاربرا گفته بودن که گرافیک نسل جدید و ایم حرفا سازنده نسخه PC هم گفته اینجا خیلی در این زمینه شنیده میشه پس این موضوع برای سال بعد در صدر فهرست اونا هستش!
    چیزی که مسلم بود فیفا 10 آخرین زور موتور فیفا روی PC بود! واقعا سازنده PC خیلی خوب با اون موتور عقب افتاده کار کرده بودن!! کلا وقتی فروش خارج الاعاده فیفا 10 روی کنسول ها رو دیدن مشخصا بدشون نمیاد که فروش نسخه PC رو هم داشته باشن!!

من زیاد بازی نکردم یعنی هنوز وقت نکردم زیاد باا هاش ور برم بیشتر با Be A Pro بازی کردم!
    ولی سیستم ترانسفر بهبود پیدا کرده و فاکتور های خیلی واقعی تری برای خرید بازیکن اعمال شده!
    سیستم شبیه سازی بازی هایی که شما شبیه سازی میکنید کلا تغییر کرده!
    اسکات و این موضوعات تغییر کرده!
    کلا خیلی بهبودش دادن!
    مسعود جان ما کاری به نمراتشون نداریم بحث ما سر مطالبیه که توی نقدشون مینویسن من این مطلبو یک ماه دارم میگم اما به نظر میرسه کسی اصلا متوجه نیست .
    تازه اگه این سایتها هرچی نمره کمتری به بازی بدن که بیشتر به نفع ماست من تعجب میکنم شماها چرا فکر میکنید نمره بالا دادن خوبه منم اوایل همین احساس شما رو داشتم اما وقتی خوب کردم دیدم این نمرات بالا برای گیمرها مثل سم میمونه .
    خود من توی نظر سنجیها همیشه سعی میکنم نمره های پایین رو انتخاب کنم ( البته نه کمترین نمره چون میفهمن که الکی نمره دادم و ممکنه به حساب نیارنش ) .

4. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود جان ما کاری به نمراتشون نداریم بحث ما سر مطالبیه که توی نقدشون مینویسن من این مطلبو یک ماه دارم میگم اما به نظر میرسه کسی اصلا متوجه نیست .
    تازه اگه این سایتها هرچی نمره کمتری به بازی بدن که بیشتر به نفع ماست من تعجب میکنم شماها چرا فکر میکنید نمره بالا دادن خوبه منم اوایل همین احساس شما رو داشتم اما وقتی خوب کردم دیدم این نمرات بالا برای گیمرها مثل سم میمونه .
    خود من توی نظر سنجیها همیشه سعی میکنم نمره های پایین رو انتخاب کنم ( البته نه کمترین نمره چون میفهمن که الکی نمره دادم و ممکنه به حساب نیارنش ) .
    مطمئنا نقد رو کلی میکنن و از پرداختن به جزئیات صرف نظر میشه, که به نظر من اصلش هم همینه!
    یعنی چی نمره بالا بده؟ متوجه منظورت نشدم حسین جان!
    توی چند صفحه اخیر من خیلی روی مشکلات بازی تاکید داشتم که متاسفانه بعضی جاها بچه ها زیاد نتونستن تحمل کنن .
    تنها موردی که منو ناراحت کرد این بود که شما نظر یه عده کاربر خارجی رو ملاک قرار داده بودی تا بگی بازی ایراد داره!
    مطمئنا اگه اونا از زبون حودت مینوشتی برام خیلی بیشتر قابل درک بود تا حرف کسیکه اصلا نمیشناسمش!!

6. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مطمئنا نقد رو کلی میکنن و از پرداختن به جزئیات صرف نظر میشه, که به نظر من اصلش هم همینه!
    یعنی چی نمره بالا بده؟ متوجه منظورت نشدم حسین جان!

تنها موردی که منو ناراحت کرد این بود که شما نظر یه عده کاربر خارجی رو ملاک قرار داده بودی تا بگی بازی ایراد داره!
    مطمئنا اگه اونا از زبون حودت مینوشتی برام خیلی بیشتر قابل درک بود تا حرف کسیکه اصلا نمیشناسمش!!
    در مورد نقد سایتها منظور من کلی یا جزئی بودنش نیست منظورم اینه که کسانیکه این نقدها رو مینویسن شاید بشه گفت تنها به اندازه یک کاربر عادی به بازی اشراف دارن و نه بیشتر دلیل حرفم اشتباهات زیادیه که در نقدشون دیده میشه از جمله اونها میشه به مورد کارتها و تاکتیکهای جدیدی که امسال کونامی به بازی اضافه کرده اشاره کرد یکی از همین سایتها حدودا یک ماه پیش نوشته بود این موارد تقریبا توی بازی بی اثره در صورتیکه چند روز پیش من توی تاپیک pes بخوبی مساله رو روشن کردم که اینها اشتباه میکنن و یا جریان گرافیک بازی یکی از سایتها فکر میکنم یورو گیمر یا ویدئو گیمر بود که توی نقدش نوشته بود گرافیک بازی نسبت به پارسال چندان فرق نکرده در صورتیکه امسال برای اولین بار توی تاریخ این بازی از فن آوری جدید نورپردازی داینامیک استفاده شده که تاثیر بسیار شگرفی در جلوه های بصری بازی گذاشته به امید خدا اگه یک وقتی فرصت شد من مساله رو همراه با ارائه تصاویری از این بازی و نسخه های قبل برای همه روشن میکنم مطمئنم بسیاری از گیمرها به این مساله زیاد توجه نکردن هر چند که بصورت غیر مستقیم اثر این تکنولوژی جدید رو لمس کردن .
    درمورد نمرات منظورم خیلی روشنه . مطمئنا سازندگان هر بازی بعد از ارائه محصولشون به امتیازات و نمرات سایتها و همینطور گیمرها خیلی توجه میکنند تا ببینید نظرات دیگران درمورد چیزی که ساختن چیه اگر سایتها و گیمرها نمرات بالایی به بازی بدن این مساله سبب میشه طراحان بازی کمتر به فکر پیشرفت بازی باشن چون دلیلی نمیبینن بیشتر هزینه کنن و یا به محصولی که مورد توجه دیگران قرار گرفته دست بزنند چون همونطوریکه خودتون هم میدونین اصلی ترین هدف هر بنگاه اقتصادی افزایش مارجین سود آوریشه و نه چیز دیگه این وسط کسی دلش به حال منو شما نسوخته که بخواد بیشتر هزینه کنه .
    اگر چنانچه نمرات سایتها و کاربران به بازی کم باشه برای اینکه بازار هدفشونو از دست ندن مجبورن بیشتر روی بازی وقت بزارن و هزینه کنند . دقیقا این موضوع چند سال پیش برای EA اتفاق افتاد و اون نمرات کم سبب شد که این شرکت تلاش مضاعفی برای بهبود و ارتقاء کیفیت محصولش بکنه بخصوص اینکه این جریان همزمان شد با افزایش گپ و فاصله کیفی این دو بازی که پیامد اون , منجر به کاهش بازار هدف ( Market Target ) و کاهش سود آوری برای اون شرکت شد و نهایتا میبینیم که این مساله سبب میشه که امروز من و شما از نسخه جذاب این شماره لذت میبریم .

پ . ن : بدلیل حجم کار زیاد احتمالا من یک مدت کمتر میتونم به اینجا سر بزنم .

8. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

در مورد نسخه PC فیفا تو فروم رسمی اینقدر کاربرا گفته بودن که گرافیک نسل جدید و ایم حرفا سازنده نسخه PC هم گفته اینجا خیلی در این زمینه شنیده میشه پس این موضوع برای سال بعد در صدر فهرست اونا هستش!
    ینی چی ؟
    یعنی اینکه نسخه 2011 فیفا برای PC هم نکست میشه؟؟

اگه اینطوریه که من دیگه از همین الان PES رو کنار بزارم
    البته تعصبی به هیچکدوم ندارم ولی امسال روی PC به نظرم بازم فیفا بهتر کار کرده بود...
    اگه سال دیگه fifa نکست بزنه برای کامپیوتر که عالی میشههههههههههههه

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ینی چی ؟

البته تعصبی به هیچکدوم ندارم ولی امسال روی PC به نظرم بازم فیفا بهتر کار کرده بود...
    هر سال همین طوره. کاربران PC شکایت می کنند، اما کو گوش شنوا. هیچ دلیلی وجود نداره EA سیاستش رو عوض کنه. با همین سیاست و روش فعلی( در مورد تمام بازی ها ) مثل اینکه امسال حدودا 300 میلیون ضرر کرده.

12. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نی چی ؟

البته سازنده فیفا گفته گرافیک Next-Gen برای فیفا PC در سال آیند تو صدر برنامه هاشون قرار داره!!
    و ایشون چیزی در مورد گیم پلی NG چیزی نگفته!!
    مطمئنا چیزی که به نظر میرسه این هستش که فیفا 11 نسخه PC کاملا متفاوت خواهد بود!

14. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه elenor2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

دوستان بازي كدي نداره تا در قسمت تك نفره لولت بره بالا؟؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

البته سازنده فیفا گفته گرافیک Next-Gen برای فیفا PC در سال آیند تو صدر برنامه هاشون قرار داره!!
    و ایشون چیزی در مورد گیم پلی NG چیزی نگفته!!
    مطمئنا چیزی که به نظر میرسه این هستش که فیفا 11 نسخه PC کاملا متفاوت خواهد بود!
    گیم پلی برام زیاد مهم نیست همین الانش هم خیلی خوبه(حداقل برای فردی مثله من)

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به نظرم لا اقل اگه مثل اغلب بازیها اول مال کنسولش رو بده بیرون....بعد مال pc رو بهتره
    لا اقل مثل این فیفا 10 مجبور نیستیم یک سال دیگه دندون روی جیگر بزاریم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •