یک دنیا ممنون دوست عزیز بابت توضیحات خوب و کاملتون...
به شدت استفاده بردم... خصوصا در مورد حق تألیف فایل ها...
فقط راه حلی که در مورد شناسایی هارد گفتین اولا برای همه عملی نیست... ثانیا منطقی نیست...
برای همه عملی نیست، چون مگه هر کس چند تا هارد اکسترنال تو خونه داره که بیاد فایل های قابل پخش توسط دستگاه رو جدا کنه و فایل های غیرقابل پخش رو روی هارد دیگه قرار بده؟
شخصا دو تا هارد اکسترنال دارم... اما بازم چنین کاری به خاطر اطلاعاتی که روشون دارم عملی نیست...
از طرفی منطقی نیست... چون همون طور که احتمالا خودتون بهتر از من می دونید تو جهان امروزی، اطلاعات به جای تقسیم بندی بر اساس فرمت (Format-based)، براساس محتوا (Content-based ) تقسیم بندی میشن...
به عنوان یه مثال ساده، موقعی که کسی پوشه ی فیلم خارجیش رو باز می کنه، باید تمام فیلم های خارجیش تو همون پوشه باشه... نه اینکه فیلم های mkv تو یه هارد، فیلم های avi تو یه هارد دیگه و ...
با تقسیم بندی فایل ها بر اساس فرمت، اضافه کردن فایل های جدید بسیار دشوار میشه... و همین طور پیدا کردن فایل های موجود... چون عملا هیچ نظمی وجود نداره! فقط ظاهرا نظم وجود داره!
به خاطر همین موضوع به ظاهر ساده، عملا چنین کاری برای شخص من امکان پذیر نیست... حالا باقی دوستان رو نمی دونم...
و در مورد شرکت وسترن دیجیتال هم که شکی نیست شرکت بزرگ و خوبیه...
خیلی شرکت ها، دستگاهشون همون روز اول هم درست و حسابی فایل ها رو پخش نمی کنه...
خیلی شرکت ها، فرمت های قابل پخش توسط دستگاهشون نصف فایل های وسترن دیجیتال هم نیست...
خیلی شرکت ها، بعد از 1 سال دستگاهشون دیگه روشن هم نمیشه!
پس شکی نیست که یه دستگاهی مثل وسترن، اون هم با قیمت 120 تومن، یه دستگاه اعجوبه به نظر میاد...
و من هم کاملا با شما هم عقیده هستم...
مقایسه ای که من کردم صرفا مقایسه ی بین دو به روز رسانی دستگاه بود...
هارد من که پر از انواع و اقسام داده ها هست، در کمتر از 10 ثانیه با فرمور قبلی شناسایی میشه...
و همین هارد با فرمور جدید 4 دقیقه...
این 24 برابر شدن زمان شناسایی هارد، حقیقتی نیست که کسی بخواد انکارش کنه...
و دلیلش هم به احتمال زیاد، اضافه شدن کامپوننت های جدید به دستگاه هست...
که متاسفانه ضربه ی بزرگی به یکی از معیارهای پراهمیت دستگاه (شناسایی سریع هاردها با داده های مختلف) زده...
و جدا از این، کند شدن رابط کاربری دستگاه بر همین مبنا هم مزید بر علت شده و باعث شده سیل عظیمی از دارندگان این دستگاه به فکر Rollback کردن دستگاهشون بیافتن... و حق هم دارن...
آدم دستگاهش رو آپدیت می کنه که بهتر بشه... نه این که امکانات اساسی دستگاه ازش گرفته بشه...
میشه به جای استفاده از گوشی برای کم و زیاد کردن صدا، از کنترل تلویزیون استفاده کرد، اما کندی رابط کاربری دستگاه و اذیت شدن به خاطر اون چیزی نیست که آدم بتونه ساده ازش بگذره...
باز خوش به سعادت شما که امکان جدا کردن فایل هاتون رو داشتید و قابلیت های فرمور جدید هم به کارتون میاد...
اما برای یکی مثل من و خیلی های دیگه متاسفانه چاره ای جز استفاده از فرمور قبلی نیست...
که خدا رو شکر همون هم اون قدری خوب هست که بگم دستگاه فوق العادیه!
سلام دوست عزیز
والا من کار خاصی نکردم...
فایل Rollback رو مثل حالت آپدیت گذاشتم رو فلش... و تمام!
شما مشکلت چی بوده؟
اینجا بچه های متخصص زیاد هست، مشکلت رو بگی حتما می تونن کمک کنن...