تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 261 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک دنیا ممنون دوست عزیز بابت توضیحات خوب و کاملتون...
    به شدت استفاده بردم... خصوصا در مورد حق تألیف فایل ها...

فقط راه حلی که در مورد شناسایی هارد گفتین اولا برای همه عملی نیست... ثانیا منطقی نیست...

برای همه عملی نیست، چون مگه هر کس چند تا هارد اکسترنال تو خونه داره که بیاد فایل های قابل پخش توسط دستگاه رو جدا کنه و فایل های غیرقابل پخش رو روی هارد دیگه قرار بده؟
    شخصا دو تا هارد اکسترنال دارم... اما بازم چنین کاری به خاطر اطلاعاتی که روشون دارم عملی نیست...

از طرفی منطقی نیست... چون همون طور که احتمالا خودتون بهتر از من می دونید تو جهان امروزی، اطلاعات به جای تقسیم بندی بر اساس فرمت (Format-based)، براساس محتوا (Content-based ) تقسیم بندی میشن...
    به عنوان یه مثال ساده، موقعی که کسی پوشه ی فیلم خارجیش رو باز می کنه، باید تمام فیلم های خارجیش تو همون پوشه باشه... نه اینکه فیلم های mkv تو یه هارد، فیلم های avi تو یه هارد دیگه و ...
    با تقسیم بندی فایل ها بر اساس فرمت، اضافه کردن فایل های جدید بسیار دشوار میشه... و همین طور پیدا کردن فایل های موجود... چون عملا هیچ نظمی وجود نداره! فقط ظاهرا نظم وجود داره!
    به خاطر همین موضوع به ظاهر ساده، عملا چنین کاری برای شخص من امکان پذیر نیست... حالا باقی دوستان رو نمی دونم...

و در مورد شرکت وسترن دیجیتال هم که شکی نیست شرکت بزرگ و خوبیه...
    خیلی شرکت ها، دستگاهشون همون روز اول هم درست و حسابی فایل ها رو پخش نمی کنه...
    خیلی شرکت ها، فرمت های قابل پخش توسط دستگاهشون نصف فایل های وسترن دیجیتال هم نیست...
    خیلی شرکت ها، بعد از 1 سال دستگاهشون دیگه روشن هم نمیشه!
    پس شکی نیست که یه دستگاهی مثل وسترن، اون هم با قیمت 120 تومن، یه دستگاه اعجوبه به نظر میاد...
    و من هم کاملا با شما هم عقیده هستم...

مقایسه ای که من کردم صرفا مقایسه ی بین دو به روز رسانی دستگاه بود...
    هارد من که پر از انواع و اقسام داده ها هست، در کمتر از 10 ثانیه با فرمور قبلی شناسایی میشه...
    و همین هارد با فرمور جدید 4 دقیقه...
    این 24 برابر شدن زمان شناسایی هارد، حقیقتی نیست که کسی بخواد انکارش کنه...
    و دلیلش هم به احتمال زیاد، اضافه شدن کامپوننت های جدید به دستگاه هست...
    که متاسفانه ضربه ی بزرگی به یکی از معیارهای پراهمیت دستگاه (شناسایی سریع هاردها با داده های مختلف) زده...
    و جدا از این، کند شدن رابط کاربری دستگاه بر همین مبنا هم مزید بر علت شده و باعث شده سیل عظیمی از دارندگان این دستگاه به فکر Rollback کردن دستگاهشون بیافتن... و حق هم دارن...
    آدم دستگاهش رو آپدیت می کنه که بهتر بشه... نه این که امکانات اساسی دستگاه ازش گرفته بشه...
    میشه به جای استفاده از گوشی برای کم و زیاد کردن صدا، از کنترل تلویزیون استفاده کرد، اما کندی رابط کاربری دستگاه و اذیت شدن به خاطر اون چیزی نیست که آدم بتونه ساده ازش بگذره...

باز خوش به سعادت شما که امکان جدا کردن فایل هاتون رو داشتید و قابلیت های فرمور جدید هم به کارتون میاد...
    اما برای یکی مثل من و خیلی های دیگه متاسفانه چاره ای جز استفاده از فرمور قبلی نیست...
    که خدا رو شکر همون هم اون قدری خوب هست که بگم دستگاه فوق العادیه!

سلام دوست عزیز
    والا من کار خاصی نکردم...
    فایل Rollback رو مثل حالت آپدیت گذاشتم رو فلش... و تمام!

شما مشکلت چی بوده؟
    اینجا بچه های متخصص زیاد هست، مشکلت رو بگی حتما می تونن کمک کنن...
    سلام
    والا من به1.06.43 ارتقا دادم و پشیمون شدم خواستم به 1.04.31 برگردم بعد همین فایل 1.04.31 را روی فلش ریختم گذاشتم تو دستگاه که نشناختش رفتم توی منوها اون قسمت که مال ارتقا بود هم حذف شده شاید به این دلیل که نسخه پایین تری از نسخه دستگاه توی فلش بوده)همین
    ضمنا عدم امکان rollback در سایت وسترم دیجیتال هم گفته شده است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by heidary_sh; 21-12-2013 at 13:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    والا من به1.06.43 ارتقا دادم و پشیمون شدم خواستم به 1.04.31 برگردم بعد همین فایل 1.04.31 را روی فلش ریختم گذاشتم تو دستگاه که نشناختش رفتم توی منوها اون قسمت که مال ارتقا بود هم حذف شده شاید به این دلیل که نسخه پایین تری از نسخه دستگاه توی فلش بوده)همین
    ضمنا عدم امکان rollback در سایت وسترم دیجیتال هم گفته شده است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اتفاقا من هم خونده بودم همین لینک رو که اجازه ی رول بک داده نمیشه...
    با این حال، گفتم سنگ مفت، گنجشت مفت...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کردم و خوشبختانه به راحتی هر چه تمام تر انجام شد...
    شما هم دقیقا از همین فایل استفاده کردید؟

در ضمن، فایل رول بک 1.04.31 فرق داره با فایل آپدیتش ها...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا برای share فایل بین pcو wd live streamingادر ویندوز 7 مراحل کار و تمام تنظیمات (تنظیمات ویندوز و wd)را توضیح دهید.من که هر کاری کردم نتوانستم فایل را از کامپوتر share کنم. هردو به یک روتر وصل هستند و هر دو اتصال اینترنتشان برقرار است .با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اتفاقا من هم خونده بودم همین لینک رو که اجازه ی رول بک داده نمیشه...
    با این حال، گفتم سنگ مفت، گنجشت مفت...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کردم و خوشبختانه به راحتی هر چه تمام تر انجام شد...
    شما هم دقیقا از همین فایل استفاده کردید؟

در ضمن، فایل رول بک 1.04.31 فرق داره با فایل آپدیتش ها...
    ممنون احتمالا فایل من رول بک نبوده و حالا مشکل اینه که این آدرس شما صفحه اش باز نمیشه برا دانلود

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون احتمالا فایل من رول بک نبوده و حالا مشکل اینه که این آدرس شما صفحه اش باز نمیشه برا دانلود
    آقا ممنون دانلود شد.حالا ا این آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا ممنون دانلود شد.حالا ا این آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    خواهش می کنم دوست عزیز...
    نه، چه مشکلی پیش بیاد؟
    واسه من که مشکلی نداشت... حالا باز هر طور خودتون صلاح می دونید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا برای share فایل بین pcو wd live streamingادر ویندوز 7 مراحل کار و تمام تنظیمات (تنظیمات ویندوز و wd)را توضیح دهید.من که هر کاری کردم نتوانستم فایل را از کامپوتر share کنم. هردو به یک روتر وصل هستند و هر دو اتصال اینترنتشان برقرار است .با تشکر
    لطفا دوستان پاسخ دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من این تنظیمات رو روی نسخه قبلی پخش کننده های وسترن امتحان کردم. فکرنکنم فرقی کنه. تنظیمات خاصی نداره. IP هارو توی پی سی و پخش کننده قرار بده.
    مثلا تو مودم:
    IP: 192.168.1.5
    Subnet: 255.255.255.0
    Gateway: 192.168.1.1
    DNS: 8.8.8.8

پخش کننده:

IP: 192.168.1.7
    Subnet: 255.255.255.0
    Gateway: 192.168.1.1
    DNS: 8.8.8.8

Okay یا Finish رو بزن و گزینه چک کردن کهداخل تنظیمات شبکه هستش رو بزن تا همه اش تیک خورده باشه(البته همش مهم نیست. تنها در صورت استفاده از اینترنت داخل دستگاه باید هر 3 کزینه تیک بخوره وگرنه اولی کفایت میکنه "منظور 3 گزینه داخل دستگاه هست.اینجا دنبال چیزی نگرد پیدا نمیکنی")

داخل کامپیوتر درایو هایی که میخوای شیر کنی رو مشخص کن.
    برای کامپیوترت یوزر و پسورد بذار
    فایروال آنتی ویروست رو قطع کن

حالا برو داخل دستگاه بر اساس فایل یکه میخوای پخش کنی(ویدئو، آهنگ عکس یا ...) روی اونی که عکس شبکه داره کلیک کن. حواست باشه که احتمال داره دو تا گزینه شبکه داشته باشه که برای دسترسی کامل باید اونی که عکس کامپیوتر با 3 شاخه رو داره روش کلیک کنی.

9. این کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام:
    دوستان دو تا سئوال دازم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1- تفاوت WD TV Live Media Player با WD HD Media player چیه و کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید و چرا؟
    2- من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r دارم و خیلی هم راضیم فقط بسیار به ندرت در زمان پخش یه فیلم با صدای Dolby Digital 5.1 گاها" صدا خرخر میکنه!!! (البته فیلمی که روی pc بدون مشکل پخش میشه) میشه بفرمائید مشکل از چی میتونه باشه و راه حل رفع این مشکل چیه؟؟ ضمنا" من از زمانی که دستگاه رو خریدم تا حالا آپگرید نگردم یعنی احساس نیازی نیوده که بخوام اینکار رو انجام بدم.آیا مشکل میتونه از نرم افزار دستگاه باشه و نیاز به آپگرید داشته باشه؟
    ممنونم
    Last edited by reza,n; 23-12-2013 at 13:08.

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه همچنین بفرمائید چه جوری میشه downgraded کرد؟
    باز هم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •