تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 259 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان من همون omg معروفم که گوشیم کی مشکلات زیاد داشت . اومدم تهران و بردمش مادیران ، تحویل گرفتن و وقتی فرداش رفتم تحویل گرفتم ، دیدم ورژن v-10k نصب کردن روش و مشکلاتش ظاهرا رفع شده بود اما فرداش دوباره همونطور شد . اس ام اس واسه نظرسنجی های اس ام اسی نمی فرسته ... متن سایت های اینترنتی رو با هرمرورگری ، برعکس نشون میده و ...
    و یه مشکل هم که بهش اضافه شده اینه که باطریش داره باد می کنه و نگهداری شارژش خیلی پایین رفته .

اگه ببرمش مادیران ، باطریشو با گارانتی تعویض می کنن ؟ اگه نمی کنن ، قیمتش چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان:

من یه گوشی LG KC910 Renoir خریدم حالا یه چند تا سئوال دارم
    1. موقع ارسال مسیج هیچ پیغامی ارسال نمیشه!! چرا؟؟ چه تو گوشی طرف مقابل وچه تو گوشی خودم؟؟

2. Gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟

3. صداش خیلی ضعیفه چطوری میشه قویترش کرد؟؟

4. آیا بازی شتابسنج برای این مدل هست؟؟

5.طریقه نصب تم روی این گوشی چطوریه؟؟

با تشکر از دوستان..

.

3. این کاربر از tigerms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوست عزیز ... قبل از خرید خب یه سری به این تاپیک می زدی و در مورد این گوشی تحقیق می کردی بعد می رفتی می خریدی ... جواب تمام سوالات توی صفحات قبل این تاپیک هست و در مورد همشون بحث شده .

خود من بارها از مشکلات این گوشی گفتم ... اما همون هایی که قبل از خرید همش بهم می گفتن برو این گوشی رو بخر ، الآن خودت می بینی که منو اینجا تنها گذاشتن و همشون رفتن و هیچکس نیست در مورد این همه ایراد این گوشی به من جواب بده . تازه اونموقع هم که بودن می گفتن گوشی ما که خیلی سالمه و تو بدشانسی .

رفتی 270 تومن دادی به این گوشی خب عزیز من می رفتی سونی اریکسون Vivaz می گرفتی هم قیمتش 220 تومنه هم سونی اریکسونه و با ال جی خیلی فاصله داره و هم اینکه فیلمبرداریش اچ دی هستش و با هیچ رمی تیک نمی زنه اما این گوشی با اکثر رم ها فیلمبرداریش گیر می زنه.
    جی پی اس سونی اریکسون ویواز یه برنامه پدر مادر دار داره که بتونی روش حساب کنی .
    ولی این گوشی ال جی فقط قطعه سخت افزاری جی پی اس رو داره اما هیچ برنامه ای واسه به کار گرفتن اون و مسیریابی نداره و باید براش نصب کنی که اونم همش دردسره آخرشم نمیشه اون چیزی که دلچسب باشه .

فقط یه چیز خوب توی این گوشی دیدم اونم دوربین خوبش هست که البته در این زمینه هم vivaz خیلی از این سرتره .

اگر راه برگشت وجود داره از من می شنوی برو پس بگیر و گرنه باید همش بری دنبال گارانتی و تعمیر و تعویض و این حرفا ...

تازه کابل خروجی تلوزیون تو جعبش نداره باید یه هزینه هم واسه اون کنی ... رم نداره اونم باید بخری ... ولی ویواز همه اینارو تو جعبش داره برادر من .

ببخشید نمی خواستم ناامیدت کنم اما خواستم تو هم مثل من نشی جچون این گوشی واقعا ً اذیتم کرد .

5. این کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستان من همون omg معروفم که گوشیم کی مشکلات زیاد داشت . اومدم تهران و بردمش مادیران ، تحویل گرفتن و وقتی فرداش رفتم تحویل گرفتم ، دیدم ورژن v-10k نصب کردن روش و مشکلاتش ظاهرا رفع شده بود اما فرداش دوباره همونطور شد . اس ام اس واسه نظرسنجی های اس ام اسی نمی فرسته ... متن سایت های اینترنتی رو با هرمرورگری ، برعکس نشون میده و ...
    و یه مشکل هم که بهش اضافه شده اینه که باطریش داره باد می کنه و نگهداری شارژش خیلی پایین رفته .

اگه ببرمش مادیران ، باطریشو با گارانتی تعویض می کنن ؟ اگه نمی کنن ، قیمتش چنده ؟
    عزیز مادیران حتما کارت رو راه میندازه،من بردم واسم بردش رو عوض کردم

شما دوباره مراجعه کن.خواستی پست کنم من خودم میبرم برات .خوبه ؟
    اگرم نخواستی خودت ببر،بهش بگو سری قبل هم واسه همین مشکل اومدم،رفع نشد،بگو راهمم دوره،بردت رو عوض میکنن،باطریتم که باد کرده یه نگاه به بالاش بنداز یه برچسب سفید داره،اگه قرمز شده باشه یعنی رطوبت یا آب خورده،در هر صورت باطری باد کرده خرابه و باید عوض شه
    قیمت باطری هم 9500 تومن،مشکل برعکس نشون دادن هم احتمالا نرم افزاریه،اما بهشون اصرار کن،بردت رو عوض میکنن
    ما هم تنهات نذاشتیم،اما حقیقت رو بهت گفتم بدشانسی آوردی،چون مال من ایین مسائل رو نداشته،اگرم خراب شد تقصیر خودم بود چون با پورت و ولتاژ غیر استاندارد شارژش کردم خراب شد،اما اینم یادت باشه گارانتی ال چی مادیرانه،گوشی من هم آب خورده بود،هم ضربه داشت هم نوسان برق،اما 100 تا تک تومن هم نگرفتن،کدوم شرکت اینجورییه ؟ خودت بگو

بازم کارت گیر افتاد بگو،مادیران زیاد رفتم واسه کارهای مختلف،مشتری رو نمییزارن ناراضی بیاد بیرون،فقط حسابی باهاشون صحبت کن،»خشون رو کار بگیر که بردش رو برات عوض کنن

الانم که میخوام عوضش کنم فقط و فقط به خاطر اینه که دلم اندروید میخواد و گرنه خیلی ازش راضیم

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

سلام دوستان:

من یه گوشی LG KC910 Renoir خریدم حالا یه چند تا سئوال دارم
    1. موقع ارسال مسیج هیچ پیغامی ارسال نمیشه!! چرا؟؟ چه تو گوشی طرف مقابل وچه تو گوشی خودم؟؟

2. Gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟

3. صداش خیلی ضعیفه چطوری میشه قویترش کرد؟؟

4. آیا بازی شتابسنج برای این مدل هست؟؟

5.طریقه نصب تم روی این گوشی چطوریه؟؟

با تشکر از دوستان..

.
    آقا سلام
    اول به سوال .بگو ببینم گوشی رو از کجا گیر انداختی و چند ؟

1-ورژن نرم افزار گوشیت چیه ؟
    2-آموزشش تو همین بخش ال جی هست،یکم بگرد پیدا میکنی
    3-اینم تو 1-2 صفحه قبل همین تاپیک هستش عزیز
    4-بله
    5-این خیلی سخته

7. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا سلام
    اول به سوال .بگو ببینم گوشی رو از کجا گیر انداختی و چند ؟

1-ورژن نرم افزار گوشیت چیه ؟
    2-آموزشش تو همین بخش ال جی هست،یکم بگرد پیدا میکنی
    3-اینم تو 1-2 صفحه قبل همین تاپیک هستش عزیز
    4-بله
    5-این خیلی سخته

سلام مجدد:

این گوشی رو رفتم اعلاءالدین دست دومشو140تومان خریدم..فقط خدا کنه بهم ننداخته باشن ..
    واما جواب سئوالات پوریای عزیز

2. ورژن 10f اگه ورژن جدیدترش اومده لطفا لینک بدید آپدیتش کنم من با برنامه LGMDP قبلا کار کردم..

البته ورژن فارسیشو محبت کنید..آخه قبل از این یه گوشی Ku990i گرفتم زدم توکار آپدیت فریمورش وخواستم از طریق بک آپ TOTO بهش زبان عربی رو اضافه کنم که زدم سکیوریتی گوشی رو داغون کردم بردم اعلاءالدین 10تومان ازم گرفتن 3روز روش کار کردن تا بتونن دوباره بیارنش بالا..بعد از اینکه بالا اومد دیگه شارژ نمیکرد..خلاصه ما هم بااین گوشی Kc910 عوضش کردمیم..

قبل از خرید خب یه سری به این تاپیک می زدی و در مورد این گوشی تحقیق می کردی بعد می رفتی می خریدی

قضیه این بود omg77 جان وگرنه نمیخریدمش..

3. صدا رو حلش کردم

4. gps رو پیدا نکردم اگه ممکنه لینک بدید آخه من دایل آپ دارم وباید کلی صفحه بگردم..

5. 2تا بازی شتابسنج توپ معرفی کنید..میخوام یه کم با شتابسنج حال کنم..

6. یه 2تا تم توپ هم معرفی کنید..اگه مراحلش همون قضیه TOTO هست بلدم..

نکته: دوستان فقط این مسیج روزودتر ردیف کنید که رفیق رفقا پوستمو کندن..

خلاصه بازم ممنونم..

9. این کاربر از tigerms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام مجدد:

این گوشی رو رفتم اعلاءالدین دست دومشو140تومان خریدم..فقط خدا کنه بهم ننداخته باشن ..
    واما جواب سئوالات پوریای عزیز

2. ورژن 10f اگه ورژن جدیدترش اومده لطفا لینک بدید آپدیتش کنم من با برنامه LGMDP قبلا کار کردم..

البته ورژن فارسیشو محبت کنید..آخه قبل از این یه گوشی Ku990i گرفتم زدم توکار آپدیت فریمورش وخواستم از طریق بک آپ TOTO بهش زبان عربی رو اضافه کنم که زدم سکیوریتی گوشی رو داغون کردم بردم اعلاءالدین 10تومان ازم گرفتن 3روز روش کار کردن تا بتونن دوباره بیارنش بالا..بعد از اینکه بالا اومد دیگه شارژ نمیکرد..خلاصه ما هم بااین گوشی Kc910 عوضش کردمیم..

قضیه این بود omg77 جان وگرنه نمیخریدمش..

3. صدا رو حلش کردم

4. gps رو پیدا نکردم اگه ممکنه لینک بدید آخه من دایل آپ دارم وباید کلی صفحه بگردم..

5. 2تا بازی شتابسنج توپ معرفی کنید..میخوام یه کم با شتابسنج حال کنم..

6. یه 2تا تم توپ هم معرفی کنید..اگه مراحلش همون قضیه TOTO هست بلدم..

نکته: دوستان فقط این مسیج روزودتر ردیف کنید که رفیق رفقا پوستمو کندن..

خلاصه بازم ممنونم..
    اول بگو ببینم گارانتی داره یا نه ؟
    اگه داره ببرش مادیران،برات ورژن 10F رو میریزن که فارسی هم هست و آخرین ورژنه

لینک جی پی اس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نیم ساعت گشتم بخدا

برای them هم تو گوگل سرچ کن

11. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

pooria جان از لطفت ممنونم . قراره ظرف چند هفته آینده بیام تهران در اون صورت اگه اشکال نداشته باشه میای با هم بریم مادیران ؟ آخه من آدم ساکت ماکتی هستم و سر و زبون ندارم و نمی تونم مخشونو کار بگیرم .

راستی همین گوشیمو ازم می خرن ؟ می خوام ویواز بخرم .

13. 2 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اول بگو ببینم گارانتی داره یا نه ؟
    اگه داره ببرش مادیران،برات ورژن 10F رو میریزن که فارسی هم هست و آخرین ورژنه

لینک جی پی اس :

کد:
    نیم ساعت گشتم بخدا

برای them هم تو گوگل سرچ کن
    پوریا جان ممنونم..

آقا مشکل اس ام اسم حل شد یه ریست کارخانه ای کردم درست شد..گارانتی نداره پوریا جان..

این جی پی اس هم نقشه تهران لینکش پاک شده اگه کم حجمش رو گیر آوردی لینک بده آخه من پیداش کردم..حجمش زیاد بود..نگرفتمش..

راستی برنامش مگه مستقیم به ماهواره نسب نمیشه..دیگه نقشه تهران رو میخواد چیکار؟؟

در مورد بازی هم از تاپیک خودت گیرش آوردم..هنوز اون بازی اسفالت واون یکی رو تست نکردم..نمیدونم بازی شتابسنج هستند یا نه!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تم هم چیز درست حسابی پیدا نکردم..پس بیخیال..حالا اگه گیر آوردی یا یه تم تومایه های تم خودش منتهی خوشگل اسمش رو بهم بدی پیداش میکنم

.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

pooria جان از لطفت ممنونم . قراره ظرف چند هفته آینده بیام تهران در اون صورت اگه اشکال نداشته باشه میای با هم بریم مادیران ؟ آخه من آدم ساکت ماکتی هستم و سر و زبون ندارم و نمی تونم مخشونو کار بگیرم .

راستی همین گوشیمو ازم می خرن ؟ می خوام ویواز بخرم .
    آقا حله
    من باهات میام

حالا میبریم یکم اونجا قر میزنیم سرشون اگه بشه عوض کنن
    اگرم نشد میدیم بردت رو عوض کنن که دیگه خیالت راحت شه

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------

پوریا جان ممنونم..

آقا مشکل اس ام اسم حل شد یه ریست کارخانه ای کردم درست شد..گارانتی نداره پوریا جان..

این جی پی اس هم نقشه تهران لینکش پاک شده اگه کم حجمش رو گیر آوردی لینک بده آخه من پیداش کردم..حجمش زیاد بود..نگرفتمش..

راستی برنامش مگه مستقیم به ماهواره نسب نمیشه..دیگه نقشه تهران رو میخواد چیکار؟؟

در مورد بازی هم از تاپیک خودت گیرش آوردم..هنوز اون بازی اسفالت واون یکی رو تست نکردم..نمیدونم بازی شتابسنج هستند یا نه!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تم هم چیز درست حسابی پیدا نکردم..پس بیخیال..حالا اگه گیر آوردی یا یه تم تومایه های تم خودش منتهی خوشگل اسمش رو بهم بدی پیداش میکنم

.
    کچلم کردی
    بیا اینجا رو بخون همه چی دستت میاد
    کد:
    نقشه ها رو باید رو هر کدومشو(هر شهر رو) بریزی بعد جی پی اس گوشی وصل میشه به ماهواره و موقعیتت رو روی نقشه بهت نشون میده،مگه اینکه به اینترنت وصل باشیاونجوری خودش نقشه ها رو داره
    Last edited by pooria-ir; 19-08-2011 at 18:40.

16. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه پوریا جان.همونجایی رو که خودم پیدا کرده بودم آدرس دادی که حجمش زیاد بود به هر حال دارم دانلودش میکنم..

اگه بخوام از طریق اینترنت ایرانسل بدون داشتن نقشه تهران با هاش موقعیتم رو پیدا کنم چطوری باید عمل کنم؟؟

..واینکه خودت هنوز این گوشی رو داری؟؟

تم روی گوشیت چیه؟؟بازی که نصب کردی وباهاش داری حال میکنی چیه؟؟

بازم ممنونم

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •