دوستان آخرین قیمتی که دارید چنده؟ البته علاء الدین تهران. بنظرتون ارزونتر میشه یا گرون میشه؟
دوستان آخرین قیمتی که دارید چنده؟ البته علاء الدین تهران. بنظرتون ارزونتر میشه یا گرون میشه؟
چرا دیگه مشکل اینه که با گوشی لمسی مشکل دارمفکر نمیکردم اینقدر کارکردن باشون سخت باشه
گوشی حتما باید کلید چهار جهت داشته یاشه
اگه خدا بخاد میخام n85 یا n79 بگیرم![]()
راستش من که گوشی لمسی نداشتم و کار هم نکردم که بدونم آدم بعد یه مدت ازش خسته میشه یا نه
اگه دنبال کلیدهای زیاد و اضافی تری واسه صفحه کلید گوشیت هستی درباره سری ای E نوکیا هم میتونی فکر کنی مثلا ای 63
من که همکارم داره خودش ازش خوشش میاد ولی من اصلا ،این همه کلید
آقا رضا من که هر چی گشتم این پست شما را پیدا نکردم میشه لینکش را بدید؟
یه زمانی این تاپیک روزی n تا پست توش زده میشد و همیشه بالا بود اما حالا
حسین جان تقصیر شماست که کوکیتو فروختی !!!باید آقا دزده بهت پس نمیداد تا قدرشو میدونستی
![]()
حسین جان تقصیر شماست که کوکیتو فروختی !!!باید آقا دزده بهت پس نمیداد تا قدرشو میدونستی
![]()
![]()
آره والا از موقع گم شدن کوکی باور کنید اینقدر ضرر مالی بایت خرید و فروش گوشی دیدم که دیگه داره حالم از هرچی گوشیه بهم میخوره!
![]()
پی نوشت: ولی خودمونیم ها! هنوز صدر نشینم تو تعداد پست های کلوپ کوکی با 412 تا پست تا به الان!![]()
یک سوال، این کوکی عزیزمون میتونه هر فایل فلشی رو باز کنه؟ یعنی میشه براش با فلش نرم افزار نوشت (منظور همین فلش cs4)؟ رفتم سایت مای الجی کوکی، کفم برید راستش - یه جورایی رفتم توی فکر که همینو جای آرنا بخرم!
دوستان دیگه خیلی کم لطفی میکنن.اصلا سر نمیزنن.
بله این فلش ها رو میتونی به شکل نرم افزار و تم گوشیت استفاده کنی و همچنین با تم جدید که من گذاشتم هم میتونی فایل ها و بازی های فلش رو هم اجرا و جالشو ببری
دوستان من تاپک رو تا زمانی که هنوز مشکل نصب تم وجود داشت و اکثرا نصبش رو به اون روش خاص ریسک میدونستن دنبال کرده بودم و بعدش دیگه فرصت نشده بود که سربزنم تا این اواخر
اما الان مثل اینکه نصب تم براحتی و با یک روش دیگه حل شده و من شماره صفحه های قبلی رو نمیدونم در این رابطه
میشه یه توضیح مختصر بدین که چجوری تم نصب میکنین روی کوکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)