سلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
![]()
سلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
![]()
سلامسلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
شما باید پچ بازی رو دانلود کنید تا مشکل حل بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا یک نفر هم به کمک کنه
خوب مشکلتو بگو![]()
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی تو صفحه اصلی میزان تکمیل شدن بازی رو نوشته 54 درصد ؟ مگه اونجایی که با چاقو اون یارو گوردون رو می زنیم پایان بازی نیست ؟
دوست من شما باید تمام لپ تاپ ها رو در طول بازی بگیرید و بازی رو توی سخت ترین درجه تموم کنید تا دصد 100 % بشه.
سلام
من بازی را نصب کردم ولی این ارور را میده
fatal error
steam must be running to pled this geme
لطفا راهنمايي كنيد!!!
سلام
من بازي رو نصب كردم و تا اون مرحله كه روي رودخونه قايق راني مي كنيم هيچ مشكلي نداشتم ولي به اين مرحله كه مي رسم وقتي از روي يه آبشار با قايق ميفتم پايين صفحه لودينگ مياد و قفل مي كنه
كسي اين مشكل رو داشته؟؟؟؟
.................................................. .................................................. ..................
دوست عزیر این مشکل شما با نصب پچ بازی بر طرف خواهد شد این پچ چند ساعت بعد از فروش جهانی روی اینتر نت قرار گرفت توی همین پست های این سایت هم بگردی چندین لینک دانلود بهت می دن..... حجمش هم تقریبا 30 یا 40 مگابایت است .......موفق باشی
فكر كنم با پچ درست بشه طبق گفته دوستان اما اين لودينگ از بازي كه اينطوريه بخاطر خرابي بازي نيستا !!!
اينجا خودش لودينگش اينطوريه
داستان اينجا اينطوريه كه از ماهواره نميتونه فركانس رو بگيره و بدون تصوير توضيح ميده يعني خود بازي اينطوريه اينجا ولي اگه بعدش بازي كرش مي كنه پچ رو نصب كن البته من هيچ مشكلي نداشتم موقع بازي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)