سلام
ببخشید اینجا جاش نیست ولی خوب شما که امنیا دارین میتونید بگید دوسته من یه امنیا 16 گیگ با یه رم 8 گیگ برای فروش داره با گارانتی مایکروتل ،چند میشه ازش برداشت ،لطفآ قیمت بدین ممنون.
سلام
ببخشید اینجا جاش نیست ولی خوب شما که امنیا دارین میتونید بگید دوسته من یه امنیا 16 گیگ با یه رم 8 گیگ برای فروش داره با گارانتی مایکروتل ،چند میشه ازش برداشت ،لطفآ قیمت بدین ممنون.
سلام دوست عزیز
من نمیدونم شما کی این رام رو معرفی کردین من از یک سایت خارجی حدود 40 روز پیش دانلود کردم و نصب کردم ورژن رام dxia5/qb06 هستش
ممنون میشم کمک کنید
بفرما دوباره گذاشتم
سلام.
برنامه رو نصب کردم. به این مسیر هم رفتم. اما اصلا گزینه ای به نام obex inbox وجود ندارد.
برنامه persian blue رو بگیر
خيلي ممنون درست شد.ه كامپيوتر من فايل هاي cab رو چون نميشناخت open with نمي داد بلكه بصورت winzip نمايش مي داد. من هم unzip ميكردم و ...خلاصه كه مرسي
سلام
من يه جا (يادم نيست كجا بود) خوندم كه يه جوي استيك نرم افزاري هست براي بعضي بازي ها . مثل 5800. اگه ازش اطلاعي داري ميشه بهم بگي . ممنون
سلام
من امروز یه امنیا گرفتم البته کارکرده،واقعآ تاپیک کاملی داره و با 254 صفحه سخته به سوالام برسم ولی دارم می خونم کل پست هارو،یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1.این رام گوشیو از کجای گوشی میشه دید؟
2.طریقه نصب رام چطوریه اگه زیاده آدرس پستشو بدین میخونم ممنون.
3.آخرین رام امنیا همینه که اون بالا گذاشتین؟
4.هارد ریست و سافت ریست چطوریه و چه فرقایی دارن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه کیف ماله خود امنیا گرفتم ،عکسشو میزارم براتون،شما هم اگه لوازم جانبی دارین براش معرفی کنید،ممنون.
سلام.
Start=>setting=>system=>version . در مورد هارد ریست و سافت ریست هم سافت ریست عین ریست کردن کامپیوتره و فقط یکبار ویندوز سبکتر بالا میاد که مثلا" در مواقع هنگ کردن ازش استفاده میکنید . برای این کار از سوراخی که روی گوشی هست استفاده میکنید با فشار قلم درون سوراخ.
اما هرد ریست عین این هست که شما دوباره یک ویندوز جدید رو کامپیوتر نصب کنید .همه چیز پاک میشه (به استثنای حافظه 8 یا 16 گیگ) و ویندوز دوباره نصب میشه. و به حالت اولیه کارخانه در میاد.و برای اینکار هم توی همون آدرس بالا بجای ورژن از قسمت Hard reset استفاده میکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)