تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 254 از 4751 اولاول ... 1542042442502512522532542552562572582643043547541254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

2- غیر از پول ذکر شده در سایت برای رانژه کردن و غیره هم باید پول بدهم ؟ ( خودم میتوانم فعالش کنم ) .
    بله پول را باید پرداخت کنی

البته برخی از بچه‌ها میگن اگه خودت نصب کنی بعدا اگر پیگیری کنی واسه ماه بعدت 7500 تومن تخفیف میدن بهت
    ما که با اینکه خودم نصبش کردم ولی چون نمیدونستم پیگیری هم نکردم و اینو از دست دادم
    =======================

بچه‌ها به نظرتون چی میشه اگه یه نفر بره یه گواهی جعل کنه؟؟؟
    من میخواستم واسه یکی از بچه‌ها گواهی دانشگاه برای شاتل جعل کنم که قبل از اینکه من اقدام کنم خودش تونسته بود با زبون خوش از دانشگاهشون نامه بگیره(البته با 1000 دوز و کلک) چون نامه بهش نمیدادن...

حالا میخواستم بدونم که به فرض اگه من برم برای کسی نامه جعل کنم(اسم خودمو تو نامه‌ی خودم پاک میکنم و با فوتوشاپ یه کم تغییر میدم و اسم اون طرف رو میزنم) چی میشه؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آیا راه دیگه ای هم هست که 100 % مطمئن بشم رانژه شده یا نه ؟؟
    آخه متعجبم !!!!
    4روزه مدارکم رو فرستادن مخابرات.
    گفتن 7 تا 10 روز طول میکشه.
    یعنی رانژه شدم !!!!
    نمیتونم باور کنم !!!! یعنی میشه !!!!
    واسه‌ی منم 4-5 روزه وصل شد...(تازه 2 روز هم به تعطیلات خورد...) یادمه چهارشنبه مدارکمو فرستادم...
    روز یکشنبه فهمیدم خطم رانژه شده که چون شب بود بخش فروش نبودن...
    بهدشم دو روز که تعطیلات رسمی بود(فکر کنم برای شهادت حضرت علی(ع) بود..دقیق یادم نیست) که بهد اون زنگیدم و خلاصه با هزار التماس و پاچه خواری سرویس رو واسم فعال کردن

=============

اینم برای باربد که میگفتن پینگ اسپیدتست رو قبول ندارن

Last edited by mehdi_vsgh; 05-01-2009 at 22:43.

3. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام ...

من ثبت نام کردم بابا .. . برای کسی دارم میپرسم

مودم asus هم گیر آوردم ....

بای بای
    مودم رو چند خریدی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

بله پول را باید پرداخت کنی

البته برخی از بچه‌ها میگن اگه خودت نصب کنی بعدا اگر پیگیری کنی واسه ماه بعدت 7500 تومن تخفیف میدن بهت
    ما که با اینکه خودم نصبش کردم ولی چون نمیدونستم پیگیری هم نکردم و اینو از دست دادم
    =======================

بچه‌ها به نظرتون چی میشه اگه یه نفر بره یه گواهی جعل کنه؟؟؟
    من میخواستم واسه یکی از بچه‌ها گواهی دانشگاه برای شاتل جعل کنم که قبل از اینکه من اقدام کنم خودش تونسته بود با زبون خوش از دانشگاهشون نامه بگیره(البته با 1000 دوز و کلک) چون نامه بهش نمیدادن...

حالا میخواستم بدونم که به فرض اگه من برم برای کسی نامه جعل کنم(اسم خودمو تو نامه‌ی خودم پاک میکنم و با فوتوشاپ یه کم تغییر میدم و اسم اون طرف رو میزنم) چی میشه؟؟؟
    خوب چیزی که نمیشه اگه نفهمن ولی اگه بفهمن سرویست رو قطع میکنن وسط کار پولت رو هم نمیدن
    اگه درست جعل کنی که نمیفهمن چون این ها که نمیرن پیگیر نن ببینن نامه صحت داره یا نه

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام .
    چقدر اینجا شلوغه ! یک روزه چقدر پست دادند ؟

پس از کلی کند و کاو فهمیدم که باید eco512 بگیرم , تا سرعتش مثل همین که الان دارم باشه ولی مشکل اینه که مهر شرکت از کجا پیدا کنم ؟ پس در نتیجه نمیتونم بگیرم . َarthome دانلود نامحدود داره ولی سرعتش پایینه . Art1 سرعتش بالاتره ولی دانلودش نامحدود نیست .

پس دو سئوال باقی می مونه :
    1- art1 با محدودیت حدود 2 گیگ ارائه میگردد ؟ اگر بله چنده ؟ از کارت تخفیف میشه برایش استفاده کرد ؟
    2- غیر از پول ذکر شده در سایت برای رانژه کردن و غیره هم باید پول بدهم ؟ ( خودم میتوانم فعالش کنم ) .

خوبه نمیخواهم زن بگیرم وگرنه هم زن پیر شده بود و هم من تا حالا مرده بودم .
    در مورد شماره دوم نگفتید چقدر ؟

شماره یک رو هم کسی میدونه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد شماره دوم نگفتید چقدر ؟

شماره یک رو هم کسی میدونه ؟
    art1 ترافیکش 10 گیگ هستش و از کارت تخفیف هم میتونید استفاده کنید

اگه تهرانی باید 25 هزار تومان و اگه شهرستانی باید 15 هزار پول رانژه و نصب بدی
    هزينه آبونمان مخابرات معادل 3000 تومان به تعرفه ماهانه اضافه میشه
    هزينه هرگيگابايت ترافيک اضافي 3000 تومان
    عطف به قانون ماليات بر ارزش افزوده مصوب سال 1387، از تاريخ 1/7/1387 به ميزان يك و نيم درصد مبلغ اسناد صادره به عنوان عوارض و يك و نيم درصد به عنوان ماليات بر ارزش افزوده در اسناد اين شركت جاي‌گزين مبلغ تجميع عوارض مي‌شود.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .

پس از کلی کند و کاو فهمیدم که باید eco512 بگیرم , تا سرعتش مثل همین که الان دارم باشه ولی مشکل اینه که مهر شرکت از کجا پیدا کنم ؟ پس در نتیجه نمیتونم بگیرم . َarthome دانلود نامحدود داره ولی سرعتش پایینه . Art1 سرعتش بالاتره ولی دانلودش نامحدود نیست .

1- art1 با محدودیت حدود 2 گیگ ارائه میگردد ؟ اگر بله چنده ؟ از کارت تخفیف میشه برایش استفاده کرد ؟

حتماً نبايد كه خودت شركت داشته باشي!

پسر عمه يِ مادربزرگِ دوستِ دوستِ پسرخاله يِ دختر داييِ دوستِ شما توي يه شركت هم كار كنه ميتوني يه نامه ازش بگيري كه شما توي اون شركت كار ميكني! ولي جدي بين دوست هاي شما بالاخره پدر يكي توي شركتي جايي كار ميكنه ديگه.

1. art1 با محدوديت 2گيگ معادلش ميشه 128 eco با محدوديت 2.5 گيگ ديگه قيمتش هم كه 13.900 از كارت تخفيف هم براي همه ي سرويس هاي نام برده شده توي سايت شاتل ميشه استفاده كرد.
    2. دوستان گفتند.

10. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

این شاتل یه کار بدی که میکنه همین دادن ip های عرب به سرویس گیرنده هاشونه اگه اینکار رو نمیکرد دردسر کانکت و دیسکانکتی نداشتیم چون بعضی از سایت ها دسترسی عرب ها رو بستن من الان یکبار دیسکانکت کردم و دوباره گرفتم تا ip ایرانی با شماره 84 گیرم اومد

12. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز من یه سال تو صف بودم !!! ( منطقه مخابراتی پاسداران ) حالا هم چند شب پیش زنگ زدن از شرکت می گن یه مدرک شرکت یا دانشگاهی بدین بهتون 256 ماهی 45 تومن می دیم ! آخه ماهی 45 تومن از کجام بیارم ! من خودم دنبال 64 بودم !!!! سرعت کمتر هم نمی دن ! من فکر می کردم وقتی مشکل پهنای باند باشه سرعت کمتر رو میدن نه بیشتر ولی این جا برعکسه !!
    این دیگه خیلی عجیبه! تا حالا نشنیده بودم زورکی بخوان سرویس سرعت بالا بدن!!!

سلام بچه ها.همین الان زنگ زدم شاتل و گفتم اطراف ما پرت خالی دارید و گفت که بله و هیچ مشکلی نیست.گفت اگه الان درخواست بدین یک شنبه میایم و بعد از 1 هفته تا 10 روز وصل میشه!
    به به مبارکه! بخت باهات یار بوده، تا تنور داغه برو نون رو بچسبون، یه دفعه میبنی فردا زنگ میزنی میگن پورت خالی نداریم!!!

نه تو تهران زیاد طول نمیکشه

واسه من که 4-5 روزه خطم رانژه شد

البته خودشون زنگم نزدن خودم متوجه شدم که خطم رانژه شده
    بعد زنگ زدم بهشون اینقد اصرار کردم تا اکانتم را فعال کردن و بعد از اون من یک شاتلی شدم
    اشکم دراومد مهدی جان، چقدر نوستالژیک بود!!!

سلام بچه ها.به زودی به جمع شما خواهم پیوست!!! بچه ها یه سوال : کسی اینجا هست که از مودم smc استفاده کنه؟ چون منم قراره شاتلی بشم گفتم از شاتلی ها بپرسم!
    من ندارم، ولی یه دوست دارم که اونم نداره!(شوخی شاتلی بود، یواش یواش عادت میکنی!!!!!!)

من تهرانم، يه هفته‌اي خودشون تماس گرفتن و اومدند وصل کردند، تازه وسطش يه چهارشنبه به خاطر عيد غدير تعطيل بود.

youtube براي من همين الان باز شد. ولي توي اين سايت شما چيکار ميکنين؟ من تاحالا باهاش کار نکردم. به جز اينکه فيلم چندتا گوشيو ديدم.

چندتا سؤال:

فاکتور من 12 هم اين ماه صادر شده ، منم اولين ماهمه و اولين بار که ميخوام شارژ کنم مهلت پرداخت رو هم زده 87/10/29 ،

1- 24-25 ام پرداخت کنم مشکلي نداره؟
    2- با کارت بانک ملي پرداخت کنم همون لحظه ميره به حسابم؟

سؤالام پيشه پا افتاده بود نه؟ ولي اشکال نداره حداقل بار اول يه سؤالي از اساتيد بپرسم.
    منظورت اینه که میره بحساب شاتل دیگه نه؟! بله، کارتهای شتابی که توی سایت شاتل ذکر شده قابلیت پرداخت الکترونیکی و شارژ آنلاین دارند.

آیا راه دیگه ای هم هست که 100 % مطمئن بشم رانژه شده یا نه ؟؟
    آخه متعجبم !!!!
    4روزه مدارکم رو فرستادن مخابرات.
    گفتن 7 تا 10 روز طول میکشه.
    یعنی رانژه شدم !!!!
    نمیتونم باور کنم !!!! یعنی میشه !!!!
    آقا رانژه شدی! والا رانژه شدی به لا رانژه شدی! خواب نیستی! بیداری! مبارکه ه ه ه !!! زنگ بزن بگو اکتیوت کنن.البته بعد از دو روز تعطیلی،اگرم پنجشنبه تعطیل رسمی بشه که میوفته برا شنبه!!!سخته 4 روز تحمل کنی،میدونم، ولی صبور باش!!!

سلام .

سوال اول رو درست متوجه نشدم. شما محدود میخوای یا نامحدود؟؟!art1 حجمش 10 گیگ هست نه دو گیگ. اون اکو 128 هست که 2.5 گیگ هست. البته برای آرت پنجشنبه و جمعه و شبها از 1 تا 7 صبح رایگانه. برای اکو هم فقط شبها از 1 تا هفت صبح رایگانه.

2-بله باید 15 در شهرستان و 25 در تهران بدید. هیچ جوری هم نمیشه پرداخت نکنید، حتی اگر خودتون همه کارهای نصب رو انجام بدید.

14. 3 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متعجب نباش دوست من از منم 4 روزه وصل شد (بدون جمعه - 3 روزه)
    مال منم دقیقا همینجور بود یعنی بدون جمعه 3 روزه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •