مرسی از جواب دوستان
کیفیت ساخت که حتما پایینتر اومده از سری اولش
ولی بازم باید بهتر از بقیه باشه
مرسی از جواب دوستان
کیفیت ساخت که حتما پایینتر اومده از سری اولش
ولی بازم باید بهتر از بقیه باشه
دستت درد نکنه seven جان
اون مشکل فیلم برداری با ریست فکتوری درست شده
Last edited by FreeMagic; 22-08-2009 at 16:07.
خبر شدم كه i8510 ديگه توليد نمي شه. خلاص!![]()
بهتر خز نمیشه
سلام
من طی یکی دو روز آینده میخوام این گوشی رو بخرم ، ظاهرا بعضیهاش باتریش خرابه ؛ راهی وجود داره که همونجا بفهمم باتریش مشکل داره یا نه ؟
بعد علاالدین بخرم دیگه ؟!
اولش باطريش يكم بده...ولي با روش هايي خيلي خوب ميشه...اين روش ها توي همين تاپيك هم هست...
بهترين جا هم واسه خريد طبقه هاي بالايي علائدين...
به نظر من شما گوشي اصل بخر با گارانتي پارس مايكروتل، احتمال اين كه باتريش مشكل داشته باشه خيلي ضعيفه. بعد هم كه خريدي نه قفلشو بكشن، نه ساينش كن نه برنامه زياد روش نصب كن (البته جاوا اشكالي نداره). گارمين كه اصلا هيچ، طرفش هم نرو. اينطوري مشكلي پيدا نمي كنه.
انگار بدبخت شدم
اومدم برنامه HelloOx2 رو نصب کنم که گوشیم هک بشه ولی انگار اساسی هک شده
برنامه نصب شد و اومدم اجراش کنم. وقتی اجرا شد حدو 5 تا 10 دقیقه داشت همینجوری لود می کرد که حوصلم سر رفت و کنسل رو زدم. حالا بعد از او تا حالا سرعت گوشیم شده در حد زیر لاک پشت.
می گید چه کار کنم؟ اصلا نمیشه باهاش کار کرد.
قبلا هم این برنامه رو به طور صحیح نصب کردم ولی چون کار نکرد پاکش کردم نمی دونم چی شد که این دفه اینجوری شد!!!
داداش پایه ای گوشیو که خریدیم توش سیم کارتم نندازیم بزاریمش توی ویترین اتاقمون تا باتریش خراب نشه؟؟؟!!!
کل حال گوشی به هکش و ان گیج وبرنامه هاشه اگه نخوایم این کارا رو بکنیم چرا این همه پول بدیم اینو بخریم؟؟؟یه 1200 میخریم چراغ قوه هم داره میریم حالشو میبریم!!!
سبز باشی...!!!![]()
شما یه مستر ریست بکن درست میشه
کدش ستاره مربع 7370 مربع هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)