این اصلاحیهها هم فعلا خودشون گذاشتند
عربی:
ادبیات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اصلاحیهها هم فعلا خودشون گذاشتند
عربی:
ادبیات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من در خواست جزوات رشته مکانیک گرایش ساخت وتولید(دانشگاه امیر کبیر)! میخواستم!
خیلی لازممه!
یکی از دوستان با معرفت کمک کنه!
ممنون!
کسی نیست جواب ما رو بده.
اگر رو کتاب قرابت معنایی سبطی مسلط بشی به همه ی سوالات قرابت معنایی کنکور جواب میدی چون کل 3 سال رو پوشش می ده.برای زبان فارسی هم صبر کن تا کتاب سبطی بیاد چون ارزش داره.احتمالآ تا اخر ابان میاد.
این کتاب فیزیک پیش اندیشه سازان چند جلد دوستان؟! امروز یکی از این کتاب فروش های دست دوم گفت 3 جلد 16 تومان میفروشه درسته؟!
قیمتش رو نمیدونم ولی 3 جلده
همگامان که توی بازار هست. اشتباه میکنم؟آخه خودم 2هفته پیش از بانک کتاب گرفتم. خیلیم راضیم.شایدم شما منتظر چاپ جدیدش هستین؟
قیمتش رو کمی با بی انصافی به شما گفته! از سه جلدش فکر کنم 1کیشو مبتکران تجدید چاپ میکنه هر سال. باقیشونو من سری کاملشو از انقلاب گرفتم 11 تومن.1کیشون کپی بود ولی تمیز بود بقیه هم دست دو ولی تمیز. پاساژ فروردین رو یه سر بزن اونجا بورس کتاب دست دومه
باز خوش به حال تو که شیرازی! اینجا که بد تر از اونجاس!خوش به حال شما بچه تهرونی ها.
هر کتابی رو اراده کنید بعد چند ساعت دستتنونه.من امروز رفتم پول بریزم حساب برای انتشارات دریافت که کتابهاشو برام بفرسته.
حالا تااخر هفته باید منتظر بمونم تا کتاب ها برسه به دستم.
خیلی از کتاب ها شیراز نمی یاد.
دو سه تا دست دوم فروشی ها تو شیراز بیشتر نیست.
ولی در کل برای شما که پایتخت زندگی می کنید خیلی چیزها به نفعتونه
کسی شماره ی یه بانک کتاب رو نداره که واسه همه جای ایران کتاب بفرسته؟ به غیر از بانک کتاب صیا
آها اینو تو سایت پدرام بوک دیده بودم.یادم رفته بودمن یانک کتاب گیتامهر رو می شناسم.یه بار زنگ زدم گفت به همه جای ایران کتاب می فرستیم.
ولی کتابی ازش نخریدم فقط زنگ زدم بپرسم.
این شمارشه:021-66403030
ممنون
من از انقلاب 5 جلد اندیشه سازان رو خریدم 20 تومان.اما خیلی سالم هستن.هر قیمتی داد بخر چون کم گیر میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)