سلام
دکمه استارت ؟ چرا که نه..اما ترکیب اصلی ماشین بهم میریزه...من همان سیستم کلید را خیلی بیشتر میپسندم..
سلام
دکمه استارت ؟ چرا که نه..اما ترکیب اصلی ماشین بهم میریزه...من همان سیستم کلید را خیلی بیشتر میپسندم..
اين كه خيلي باحال تره نيست؟ راستي منظورتون رو از ريختن تركيب اصلي به هم نفميدم ميشه بيشتر توضيح بديد؟
خب برای نصب این وسیله بهر حال باید توی سیم کشی ماشین تغییراتی داد و البته کلید فشاری هم یه جایی توی داشبورد یا کنسول باید نصب بشه..و این فرم اصلی و فابریک ماشین را بهم میزنه..توی کلوپهای خودرو در دنیا و بخصوص آمریکا معمولا خودرویی بالاترین امتیاز از نظر زیبایی و اصالت را میگیره که بهترین حالت اصلی و فابریک را داشته باشه.
همه شما pimp my ride و کارهای اونها روی ماشینها را دیدین..من نمیگم کار آنها بده اما واقعا اصالت و زیبایی ماشین زیر سوال میره..و بشخصه ترجیح میدم ماشین من همان فرم و شکل اولیه را داشته باشه که از روز اول از خط تولید خارج شده تا اینکه چیزهایی روش بگذارند که اصلا جاش اوجا نیست!!آکواریوم توی داشبورد و دستگاه نوشانه داخل درب و یه باند اندازه یخچال توی صندوق عقب!!!! یا رنگ آمیزیهای خیلی درهم و نقش و نگارهای زیاد..واقعا اسم اون دیگه میشه ماشین آمریکایی؟؟!!
یا این رینگهای بزرگ واقعا به زیبایی این ایمپالا چیزی اضافه کرده؟؟من حتی نمیتونم اونو از نظر ارزش کنار کاپریس جناب حجازی بگذارم..اگر کسی دنبال کارهای فانتزی باشه این بد نیست اما دیگه نباید توقع داشته باشه که ماشینش یه اصالت واقعی پیدا بکنه..
![]()
دوست عزیز به نظرم اینطور چیزایی رو ، رو ماشین های جدید و اسپورت میزارن .
نه American Muscle !
مثلا Viper و اینا .
ولی خب بازم جالب میشه .
اینو میشه رو هر ماشینی سوار کرد ؟
سلام
آره ميشه رو هر ماشيني سوار كرد بعد يه چيز ديگه خوب وايپر هم جزئ امريكن ماسل هست طوري كه شما ميگيد يعني نيست![]()
منظور من ماشین های دهه ی 70 هست !
فک نکنم وایپر جز American Muscle محسوب بشه ها .![]()
چرا من توي مجله ماشين خوندم كه وايپر ماسل هست و خودم هم مطمئن هستم
سلام
البته که وایپر یه ماسل آمریکایه!!
با وجود یه موتور 10 سیلندر و حجم موتور حدود 8 لیتر و قدرتی در حد 600 اسب بخار و شتاب صفر تا 100 زیر 4 ثانیه و اون قیافه جنگنده و مهیب که واقعا یه افعی را تداعی میکنه چطور یه ماسل نباشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
![]()
به اميد روزي كه تمام دوستداران ماشين هاي آمريكايي چنين ماسل هايي را هدايت كنند!!!
Last edited by رضا صادقی; 17-05-2010 at 16:02.
کافیه این خبر را صاحب آن کامارو 74 زرد بشنوه دیگه خدا را بنده نیست و احتمالا قیمت میره بالای 6 تومان!!!
دیگه خبری از اون نشد که فروشنده است یا نه؟یه جوری ازش خبر بگیر اما نه خودت ببین جریانش چی شده..معمولا یه مدت که بگذره تب اینجور آدما تموم میشه و کمی عاقلانه تر فکر میکنن..احتمال داره با همان 2 یا 2.5 راضی بشه
Last edited by camaro lt; 17-05-2010 at 16:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)