برو توي تنظيمات قسمتي كه بالاش نوشته سناريو اونها رو مرتب كن مثلا گزينه اي كه مربوط به sub يا همون تعويض هاست بذار روي عدد 3 كه عادي هست
جدي مي گي؟ حالا راهي هست كه ظاهرش كرد؟ سانتياگو رو با كريشن مستر ميشه ظاهر كرد
برو توي تنظيمات قسمتي كه بالاش نوشته سناريو اونها رو مرتب كن مثلا گزينه اي كه مربوط به sub يا همون تعويض هاست بذار روي عدد 3 كه عادي هست
جدي مي گي؟ حالا راهي هست كه ظاهرش كرد؟ سانتياگو رو با كريشن مستر ميشه ظاهر كرد
نه فکر نمیکنم بشه , استادیوم ها فکر میکنم تو cv09.img باشه ولی پیدا کردن شماره ی فایل های مربوط به stamford bridg کار سختیه اگه برنامه pro evo editor رو داشته باشی تو قسمت استادیوم این ورزشگاه هست حتی عکسش هم هست!!!
دوستان توی منیجر مد برای استفاده از استاف آپگرید ها باید چه کار کرد.
اگه پول داري آپگريد كن اگه پزشك تيمت لول بالا باشه بازيكنان مصدوم زود بهبود پيدا ميكنن يا اگه مربي بازيكنان بالا باشه تمرينات بهتر و در نتيجه رشد بهتري پيدا ميكنن بازيكنانت يا اگه مدير ورزشگاه بالا باشه ورزشگاه شما آپگريد ميشه و بليت فروشي شما افزايش پيدا ميكنه و غيره
تایید میشه آپگرید میتونه موثر باشه.
قابل آبدیت نیستن . همشون لول 10 هستن و نمیشه آبدیتشون کردن.
مي تونه چيه 100 درصد تاثير دارهروي همه چيز
عزيز خوب تيم قوي برداشتي همشون 10 هستند ديگه چيو مي خواي آپديت كني آخرش همون 10هست
آقا این Short list چیه؟؟؟؟؟؟؟
کلا یک توضیحی درباره ی بخش ترنسفور بدین!
راستی من توی هر ماه چند بار تمرین بزارم خوبه؟
خودم در ماه یک تمرینو میزارم.
Last edited by 779; 07-03-2009 at 16:44.
چرا همون اول نمی تونیم بازیکنای درست و حسابی بخریم؟
براي خريد بازيكناي بزرگ شما حتما نياز داري كه تيمت 4 ستاره به بالا باشه در غير اينصورت براي به خدمت گرفتن يه بازيكن بايد 3 برابر قيمت واقعي بهش پيشنهاد بديد همراه با دو برابر حقوقي كه كه از باشگاه خودش ميگيره ولي اگه تيم شما 4 ستاره به بالا باشه يه ذره بيشتر از قيمتش بهش پيشنهاد بدين مياد
از اسمش پيداس ديگه ليستي هست كه توش بازيكنهايي كه دوست دارين در زمان فصل ترانسفر قرارداد ببنديد رو اضافه ميكنيد اونجا صرفا به خاطر اينكه ممكن هست اواسط فصل يه جستجو بكنيد يه بازيكن خاص نظر شما رو جلب كنه بهتر اينه كه اون بازيكن رو به ليست اضافه كنيد تا اگه فصل ترانسفر برسه با يه نگاه به ليست بتونيد پيدا كنيد اون بازيكن رو و ديگه مجبور نباشيد دوباره جستجو كنيد يه مزيتي هم داره اين short list اينكه وقتي اسكوت شما يه بازيكن براي شما پيدا ميكنه و شما شديدا ميخواييد كه به تيم شما بياد بهتره اول به ليست اضافه كنيد و بريد سيو كنيد بريد از توي ليست بخريدش 2 حالت پيش مياد يا به تيم شما مياد يا نمياد اگه اومد فبها اگه نيومد لود كنيد بازي رو دوباره بريد از توي ليست بخريد بالاخره مياد به تيم بعضا مي بينيد بازيكنهايي كه اسكوت (استعداد ياب) شما يه بازيكن پيدا ميكنه يا يه بازيكن از تيم آكادمي باشگاه به شما معرفي ميكنه موقع خريد يه دفعه مي بينيد قبول نميكنه بنابراين شورت ليست براي اين جور مواقع خوبه
در مورد تمرين شما تعداد بازيكنات رو بيش از 14 15 نفر كن هر هفته سه بار تمرين بده بازيكنانت درسته خسته ميشن و مصدوم ميشن عوض رشدي كه ميكنن واقعا اعجاب انگيز هست من به وسيله تمرين توي 08 Dos Santos رو به 99 هم رسونده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)