پیشگامان
امشب سرعت از 5-6 کیلوبایت بیشتر نشد (اغلب اوقات هم قطع بود)
صرفه به اینه که کامپیوترو خاموش کنم بخوابم
سرور رپیدشیر-وطن دانلود-گنجا 2 موزیک
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
پیشگامان
امشب سرعت از 5-6 کیلوبایت بیشتر نشد (اغلب اوقات هم قطع بود)
صرفه به اینه که کامپیوترو خاموش کنم بخوابم
سرور رپیدشیر-وطن دانلود-گنجا 2 موزیک
اگه مثل من کمی صبر به خرج میدادی یه چیزی گیرت میومد منم اولش خراب بود سرعت الان بهتر شده و فکر کنم تا ساعت هفت 700 مگ دانلود کنم ولی اصلا قابل مقایسه با گذشته نیست باید یه کاری بکنیم برای این وضع
عملا و به صورت عمدی شبها را غیر قابل استفاده کردن
کلی سود داره براشون/تا همه مجبور بشن در روز از حجمشون استفاده بکنند/
تازه روزشم که به گند دارن میکشن![]()
سلام کسی از دوستان شاتل در مرکز طاهرزاده داره سرعت اکو 128 ان چطوره
یعنی همه شبها با پیشگامان مشکل دارند؟
من چجوری 2.3 گیگ دانلود داشتم؟
بازم میگم یک شب از سرور رپیدباز دانلود کنید و امتحان کنید.
آفرین دقیقا
من تا 3:30 صبر کردم دیدم فایده نداره مودمو خامشو کردم 4:15 بود روشن کردم 275 مگ گیرم اومد
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
من اکانت رپیدپارس دارم همین جوره 2 تا اکانتم از رپیدشیر دارم از وطن دانلودم خواستم مجموعه تم های سون رو دانلود کنم بازم همین جور بود
سعید جان شانس اوردی واسه شما این جوریه وگرنه ما که..........
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
وقتی نظارت نباشه همینه دیگه وقتی کسی نمیتونه شکایت کنه هر کاری دلشون خواست میکنند
یه چیز دیگه هم بگم اونم اینکه من دیشب تنظیم کردم که هر چی دانلود میکنه توی این فولدر بریزه و حالا میبینم که دقیقا شده 276.5 دانلود شده یه 3 تافایل 20% و 30% هم توی idm هست اونا رو هم که بخوام کامل حساب کنم مشه 10 مگ 3 تا آهنگ 3 مگیه
یعنی در مجموع 286 مگ اما من توی ریزکاردم نوشته 480 مگ --والا نه ما ویندوزمون آپدیت میشه (سره یه کرک خراب )نه برنامه ای داشتیم که آپدیت شه
و واقعا کنتور پیشگامان مشکل داره
شایدم کنتور بیچاره سالمه مسئولین پیشگامان مشکل دارش کردند تا کاربرانو گول بزنند و من واقعا براشون متاسفم
هم کنتور پیشگامان مشکل داره
هم مسئولین پیشگامان مشکل دارن![]()
من که اینو قبلا هم گفتم حالا جالبه بعضی موقع ها یه ساعت تو همین پی سی ورلد که میگردم و هیچ کار دیگه ای نمیکنم میزنه 30 مگ استفاده اصلا فکر نکنم تمام صفحه های تاپیک هایی که من رفتم توش 30 مگ بشه
حالا ناراحتی یه روز میام از خونتون زنگ میزنم بهش هر وفت من زنگ میزنم فکر کنم لجش میگیره سرعتمو خراب میکنه![]()
میگم این اینترنت ماهواره ایی که دریافت با دیش باشه و ارسال با Adsl اونوقت سرعت دانلود چند میشه؟
کسی میدونه؟
در ضمن این مساله بگیر بگیر فقط مال وقتیه که ارسال با دایل آپ باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)