پسر پس چی شد ؟
قرار بود در مورد ظاهر و سرعت و..... در باره 6880 بگی + اینکه بگی ایا همونی بود که انتظارشو داشتی ؟ ( خلاصه بگم خوب بود یا خفن بود ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر پس چی شد ؟
قرار بود در مورد ظاهر و سرعت و..... در باره 6880 بگی + اینکه بگی ایا همونی بود که انتظارشو داشتی ؟ ( خلاصه بگم خوب بود یا خفن بود ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام و مرسي به خاطر جوابتون راستش با اين آينده اي كه براي بازي ها وجود داره در آينده ي بسيار نزديك بازي خيلي خفن تر از اين هم خواهد آمد.حالا من CRYSIS رو به عنوان يه مبنا در نظر گرفتم.با اين روندي كه شركت EA در پيش گرفته چاره اي جز خالي كردن جيب ما براي خريد گرافيك هاي جديد وجود نداره و اما ما دانشجو هاي ايراني.تو دانشگاه كه تنها چيزي كه هيچ كس حتي به ذهنش خطور نمي كنه درس خوندنه پس يه جوري بايد خودمونو سرگرم كنيم و به دنبال بازي باشيم.مرسي
Last edited by ebi66_boukan; 04-08-2008 at 22:00.
آقا اروپا که پرسدن نداره.چرا از ما میپرسی؟برو تو سایت رسمیشون نگاه بنداز.هر کشوری خواستی انتخاب کن.آدرس بدی میارن حتی در خونه...!
تو مجارستان که من هستم دل 300 $ . اچ پی 400 $ و اپل تا 600 $ هم اختلاف قیمت هست ( البته اپل واسه تحریم هست که اختلاف بیشتری داره ).
موفق...![]()
این سوال من هم هست، دو ماه دیگه میرم آلمان و نمیدونم از اینجا خرید کنم یا اونجا. فقط میدونم که اونجا مالیات زیادی میخوره (حدود 20 درصد) و اینکه لپتاپی که کیبورد و ویندوزش انگلیسی باشه کمه توی آلمان.
چه کنم؟ اینجا یا اونجا؟ گارانتی چی میشه؟
اصلن چی بخرم تو رنج قیمت 1.3 تا 1.5؟
1. اهداف دانشجویی: اجرای Matlab و نرم افزارهای آفیس، اینترنت بازی و دانلود و هفته ای یکی دو بار تماشای فیلم
2. اینکه مشکلات سخت و نرم افزاری براش پیش نیاد و دردسر درست نکنه خیلی برام مهمه (2 سال عین آدم کارشو بکنه صداش در نیاد!)
3. وزنش هم خیلی مهمه: 13 یا 14 اینچ باشه که سبک باشه
در اینکه تو دانشجویی و نباید بازی کنی شکی نیست
از اینکه باید سیستمی خرید که تا 2 سال ساپورت باشی هم شکی نیست .
و از اینکه دست سازندگان بازی و سازندگان کارتهای گرافیک تویه یک کاسست هم شکی نسیت .
سعی نکن هر بازی رو که دلت بخواد تا 2 سال بخوای با بهترین رزولوشن بازی کنی چون در اینکه سطح گرافیکی بازی ها هر 6 ماه یکبار ارتقا پیدا میکنه و ما نمی تونیم هر 6 ماه یکبار یه لپ تاپ بخریم هم شکی نیست .
موفق...![]()
1. خودت چه برندی می پسندی ؟
2. از گیم بازی کردن منظورت گیم های خنفن و سنگینه ؟
3. وزنش تا چقدر واسط ایده ال هست ؟
راستی در ایران گارانتی یعنی کشک یا یه چیز تو همین مایه هاااااا . اره داداش اینطوری هاست .
موفق...![]()
Last edited by ravani_13; 04-08-2008 at 22:36.
عزیز منظورت از کشک چیه؟یعنی ما بدون گارانتی یا با گارانتی بخریم زیاد فرقی نمیکنه؟راستی در ایران گارانتی یعنی کشک یا یه چیز تو همین مایه هاااااا . اره داداش اینطوری هاست .
خیلی مهمه جوابش برام!
واسعه کسی که خیلی خوب لپ تاپ داره چی؟
مشتاقم درباره ی 6880 از جناب amirtaker بشنوم
نظر شخصی؟ گارانتی اصلا کشک (به قول اون دوستمون ) - و لپ تاپ هم یه بار پاش به تعمیر باز شد جاش دیگه تو دستام نیست جای دیگستعزیز منظورت از کشک چیه؟یعنی ما بدون گارانتی یا با گارانتی بخریم زیاد فرقی نمیکنه؟
خیلی مهمه جوابش برام!
واسعه کسی که خیلی خوب لپ تاپ داره چی؟
مشتاقم درباره ی 6880 از جناب amirtaker بشنوم
جالب بودنظر شخصی؟ گارانتی اصلا کشک (به قول اون دوستمون ) - و لپ تاپ هم یه بار پاش به تعمیر باز شد جاش دیگه تو دستام نیست جای دیگست
ولی یه دلیل قانع کننده تر میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)