تا جایی که من تست کردم و میدونم ، چنین کاری رو نمیشه کرد و از طریق اجرای برنامه iphon lock فقط قفل برنامه اجرا میشه و ربطی به قفل ارجینال گوشی نداره
تا جایی که من تست کردم و میدونم ، چنین کاری رو نمیشه کرد و از طریق اجرای برنامه iphon lock فقط قفل برنامه اجرا میشه و ربطی به قفل ارجینال گوشی نداره
سلام
من این هک رو انجام دادم
از من همون 3gp فیلم میگیره![]()
برو توی قسمت shared-iphone lock . قسمت iphonelock.ini (با کامپوتر ) بعد قسمت اول یعنی startonbackground=0 رو بکنش 1 یعنی بشه startonbackground=1 بعد برنامه خود به خود اجرا میشه .![]()
چه فرقي با قبلي داره؟
از بذل توجه شما ممنونم
من تا حالا از Gdesk استفاده نكردم گوشي هم p1 است مشكل خاصي نداره ؟
خواهش ميكنم ...
نه ، مشكل خاصي نداره فقط بايد بلد باشي كه چه جوري ازش استفاده كني . كليه مطالب راجع بهش تو تاپيك زير هستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نگرفتم چی شد
از من توی iphone lock فقط SKIN داره
بعد با کامپوتر چه جوری برم؟
بیشتر توضیح بده لطفا![]()
Last edited by farshidbist; 05-11-2008 at 18:08.
شما دکمه Power گوشی همون دکمه ای که گوشیتون رو خاموش روشن میکنه یک بار فشار بدید قفل آیفن فعال میشه.
با استفاده از Xplor به پوشه shared و سپس iphone lock از درایوی که برنامه رو روش نصب کردید برید فایل iphonelock.ini رو طبق چیزی که دوستمون گفت ویرایش کنید.تنظیمات دیگش هم توی همین فایل هست.
صفر برای غیر فعال کردن و1 برای فعال کردن
در ضمن جای این سوال اینجا نبود
موفق باشید
ببخشید می دونم اینجا جاش نیست اما هر کاری کردم نشد
من iphonelock.ini را با استفاده از fine تو xplorer پیداش کردم
بعد با کامپوتر اجراش کردم اما startonbackground توش نبود
غیر قابل خوندن بود اگه راهنمایی کنید مشکلم حل شه ممنون میشم![]()
بابا چرا انقدر اين بنده خدا رو ميپيچونيد ؟؟![]()
بفرما عزيز ، اين فايل رو دانلود كن و با xplore جايگزين فايلiphonelock.ini تو مسير d/shared/iphonelock كن . بعدش طبق گفته حسين با دكمه پاور گوشيت اين برنامه فعال ميشه .
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)