آقا من این pmdg 747 رو نصب کردم ولی پانلش کار نمیکرد...میشه راهنمایی کنید؟
آقا من این pmdg 747 رو نصب کردم ولی پانلش کار نمیکرد...میشه راهنمایی کنید؟
دوستان جاتون واقعا خالي بود با علي جان از وين به دبي پرواز کرديم. که مدت پرواز 5ساعت بود...
800-737 :خودم و 600-A300 :علي جان
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
بله منم همين مشکل رو دارم.![]()
اين هم عكس من در انتظار دانيال جان در RWY 39R توي وين جاتون خالي
لينك عكس:
موفق باشيد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by x ali; 22-03-2010 at 23:43.
دوستان چند تا نکته برای کارکردن پنل 744 لازمه که بدونید. اگر صفحه نمایش ها روشن میشن، ولی تنظیم نیستند، برمی گرده به تنظیمات IRS و FMS.
اما اگر کلا روشن نمی شه، ایراد رجیستری داره. برای حل این مشکل این کارها رو انجام بدید:
در شاخه اصلی شبیه ساز و در پوشه Simobject و سپسAirplane و بعد 747-400 pmdg فایل Aircraft.cfg رو بوسیله Notepad باز کنید. یک سرچ کنید و متن زیر رو توش پیدا کنید :
بین این دوتا یک شماره سریال باید اضافه کنید :6C5C0C61209E5C8B6C49C0CBCD2526CD2A526C28کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که به شکل زیر در میاد :
در ضمن تو بسته ای که دانلود کردید فایلی به نام : PMDGOptions.dl موجود هست که باید جایی که شبیه ساز رو نصب کردید، در فولدر Modulesکپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بار اجرا کنید، اگر هنوز مشکل بود، از
یک فایل رجیستری دانلود کنید، و اجراش کنید مشکل حل خواهد شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همگی.ببخشید این بازی میشه آنلاین بازی کرد یا نه.در صورت آنلاین بازی کردن نسخه بازی ها باید مثل هم باشه یا نه.شما کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید
آقا در مورد 767 captain sim هم همین مشکل را دارم برای اون هم راه حلی دارید؟
بله میشه آنلاین بازی کرد، اما انتظار نداشته باشید یک بازی آنلاین پرهیجان داشته باشید. این بازی(شبیه ساز) وقتی آنلاین میشه، خیلی تخصصی تر میشه و در واقع شما باید مثل یک خلبان تخصص پیدا کرده باشید. خلبانی هم که جزو چند کار سخت دنیاستنسخه اش هم زیاد مهم نیست، مهم اینه که چطور بخواید آنلاین بازی کنید:
1- از طریق game spy
2- از طریق IVAo
3- از طریق Vatsim و... .
راستش اطلاع خاصی ندارم در مورد این مدل. اما اگر lcd ها خاموشن، مشکل رجیستری داره و باید براش key بسازید. اگر هم ویندوزتون 64 بیتی هست، باید key مخصوصش رو پیدا کنید.
سلام بر همه دوستان عزیز
سال نو رو به همه شما عزیزان تبریک میگم
دوست عزیز خودم دارم این کار رو میکنم یه کم وقت میخوام
درضمن دوستان توجه کنید :
من قبلا یک بار گفته بودم که اگر با آموزش ها جلو بیایین خیلی به نفع شما هست و آموزش کار کردن با هواپیما 747 شرکت PMDG هم در سری آموزش های بعدی هست
و این هواپیما مثل سایر هواپیما نیست که خیلی ساده باشه نیاز به آموزش داره پس دوستانی که مایل هستنند با این پرنده کار کننده منتظر آموزش های بنده وسری کلاس های آنلاین باشن و در کلاس ها شرکت کنند
من فقط تونستم بیام عید رو تبریک بگم اما ایشالله از هفته دوم عید میام وبا سری 5 آموزش ها کار خودم رو دوباره شروع میکنم
با امید موفقعیت وسلامتی در سال جدید برای همه شما عزیزان
ببخشید این ivao و.... چیه لطفا راهنمایی کنید.نسخه x تنهاش چند سی دی هست.من سرعت دانلود اینترنتم 40 هست میشه.برا آنلاینش دنگ و فنگ زیاد داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)