تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 506 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

آره داداش اون که درسته برنامه هاشون فرق داره بخاطره تفاوت تو دسته سیم ها ولی کارایی جفت برنامه یه جور هست هردو افزایش مصرف سوحت تو دورهای بالا و اسپرت دارن هر دو تا 0.5 ثانیه شتاب اولیه رو افزایش میدن دیگه قدرت به 120 HP میرسه گشتاور به 160 میرسه نیاز به معکوس کم میشه ماشین خیلی نرم تر کار میکنه کات آف برداشته میشه تاپ اسپید دنده ها بیشتر میشه مثلا اگر الان با دنده 2 90 تا میریم بعد سوپر چیپ 95 تا میریم تاپ اسپید هم بچه ها که نصب کردن تا 210 تا رو راحت تونستن پر کنن !
    و موارد دیگه مثل همون کولر و تاخیر ......

تو 0-100 نمیدونم تاثیر زیادی داره یا نه ولی یکی از دوستان تست زده بود دنده 5 80-120 14 ثانیه که رو معمولی فک میکنم 18 ثانیه ثبت شده ! البته با pps تست زده که کاملا دقیق هست

راستی دوستان از کارخانه زنگ زدن میگن آقا اینو از کجا گرفتی این که همش معیوب هست ! گیربکس و جعبه فرمون و هیدرولیک همه رو دارن عوض میکنن !!
    میگم که مشکوک میزنه
    اخه اینا با تیپ5 دارن چه غلطی میکنن؟
    میخواستن از خط تولید خارجش کنن حواسشون نبوده دادن بیرون
    خدا رو شکر که تو سفری که رفتی یهو فرمون تو راه قفل نشده چون امکانش بوده .
    منتظر نتیجه اون سوپر چیپ هستیم دادا
    ایشالا که موفقیت آمیز باشه

2. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره فک کنم از این معیوبای تهه انبار بوده منم که خوش شانس

چشم داداش اینا ماشین رو تحویل بدن رفتم سوپر چیپ زدم

در مورد ریمپ ECU هم همین الان یه sms از آپکو برام امد تکنولوژِی تیون آلمان رفتم تو سایت 3 نوع برنامه ریزی برا ECU دارن یکی فقط کاهش مصرف با ادعا 2 لیتر ! یکی هم کاهش مصرف هم افزایش قدرت ! یکی فقط افزایش قدرت ! نمیدونم همین سوپر چیپ یا نه ؟ کسی خبر داره ؟

4. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

؟

سلام دوست من.
    شما از روزی که این ماشین رو خریدی مشکلات زیاد داشتینا.
    چرا اینجور شد؟

یعنی دیگه تیپ 5 رو تو مشاوره خرید پیشنهاد ندیم؟ به خاطر شما حتما پیشنهاد میدیم

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه داداش پیشنهاد بده فک کنم از 20 تا 1 دونش اینجوری میخوره به پست بد شانسایی مثل من جالب اینجاست من خودم رفتم ماشین رو از پارکینگ اتکا تو جاده مخصوص تحویل گرفتم بد کارخونه میگه آقا اینو از کجا گرفتی حتما میخواسته بگه کار ما نیست برون مرزی هست !! ولی کلا این آخریا مثل اینکه مشکل فرمون و گیربکس وجود داشته تو تاپیکای همسایه در موردش حرف زدیم !

فرمون تق تق میکنه گیربکس هم صدا میده و بد دنده ها جا میره ولرزش دسته دنده . دسته دنده از جاش میپره بیرون یا کلا کنده شده ! اینا مشکلاتی هست که دوستان دیگه هم داشتن ! که میشه گفت خطر ناک ترین مشکلات هم هست !
    Last edited by isbn; 10-09-2011 at 16:45.

8. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نه داداش پیشنهاد بده فک کنم از 20 تا 1 دونش اینجوری میخوره به پست بد شانسایی مثل من جالب اینجاست من خودم رفتم ماشین رو از پارکینگ اتکا تو جاده مخصوص تحویل گرفتم بد کارخونه میگه آقا اینو از کجا گرفتی حتما میخواسته بگه کار ما نیست برون مرزی هست !! ولی کلا این آخریا مثل اینکه مشکل فرمون و گیربکس وجود داشته تو تاپیکای همسایه در موردش حرف زدیم !

فرمون تق تق میکنه گیربکس هم صدا میده و بد دنده ها جا میره و دسته دنده از جاش میپره بیرون یا کلا کنده شده ! اینا مشکلاتی هست که دوستان دیگه هم داشتن ! که میشه گفت خطر ناک ترین مشکلات هم هست !

خوب اگه میبینی داره اذیت میکنه تا فاتش بیشتر نشده ردش کن.

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

در مورد ریمپ ECU هم همین الان یه sms از آپکو برام امد تکنولوژِی تیون آلمان رفتم تو سایت 3 نوع برنامه ریزی برا ECU دارن یکی فقط کاهش مصرف با ادعا 2 لیتر ! یکی هم کاهش مصرف هم افزایش قدرت ! یکی فقط افزایش قدرت ! نمیدونم همین سوپر چیپ یا نه ؟ کسی خبر داره ؟
    سوپر چیپ یعنی همین اما باید ببینی آیا گارانتی و تضمینی هم در کار هست یا نه و اینکه من شنیدم آپکو میخواد نماینده ست هدرز سوپر اسپرینت بشه و با قیمت کمتر بفروشه اگه تونستی یه سوالی بکن ببین چطوره!

12. 3 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز از آپکو قیمت گرفتید ببینید هزینه چقدر میشه برای کاهش مصرف وافزایش توان موتور

14. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه محمد جان الان دیگه دارن کل قطعات معیوب رو تعویض میکنن گارانتی هم که هست !

در مورد این آپکو درسته ریمپ ECU هست اما معلوم نیست چه مدل برنامه ریزی هست ! مثلا این سوپر چیپ که من میخوام بزنم توش از کاهش مصرف خبری نیست ! اما آپکو کاهش مصرف هم داره زنک که میزنم کسی جواب نمیده تو سایت هم اطلاعات تکمیای نیست !

16. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

نه محمد جان الان دیگه دارن کل قطعات معیوب رو تعویض میکنن گارانتی هم که هست !

در مورد این آپکو درسته ریمپ ECU هست اما معلوم نیست چه مدل برنامه ریزی هست ! مثلا این سوپر چیپ که من میخوام بزنم توش از کاهش مصرف خبری نیست ! اما آپکو کاهش مصرف هم داره زنک که میزنم کسی جواب نمیده تو سایت هم اطلاعات تکمیای نیست !
    شما سعی کن در اوایل وقت اداری زنگ بزنی و ترجیحا حضوری اقدام به پرسش کن....درباره اون هدز هم بپرس لطفا

18. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

2 خانواده 206گران میشود

طي هفته‌هاي گذشته با وجود ركود معاملات خودرو ناشي از ماه رمضان، قيمت خودروها رو به افزايش گذاشته بود، اما به نظر مي‌رسد با پايان ماه رمضان و آرام گرفتن بازار شايعات در مورد افزايش قيمت خودرو، قيمت‌ها در بازار نوسان يافته است.

قيمت سمند ال.ايكس تك سوز در بازار تهران 15 ميليون تومان است كه نسبت به هفته گذشته حدود 600 هزار تومان ارزان‌تر شده است. مدل دو گانه‌سوز اين خودرو هم با كاهش قيمت 500 هزار توماني 15 ميليون و 300 هزار تومان است.

پژو پارس تك‌سوز 200 هزار تومان ارزان‌تر شده است و 18 ميليون و 100 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود. مدل دوگانه‌سوز آن هم با 600 هزار تومان كاهش قيمت 18 ميليون تومان فروخته مي‌شود.

پژو 405 با يك كيسه هوا 13 ميليون و 400 هزار تومان معامله مي‌شود كه 300 هزار تومان ارزان‌تر شده و مدل دوگانه‌سوز آن هم با افت قيمت 300 هزار توماني 14 ميليون و 400 هزار تومان شده است.

روآ - ارزان‌ترين محصول ايران خودرو كه توليد آن نفس‌هاي آخر را مي‌كشد - با 100 هزار تومان كاهش قيمت 9 ميليون و 100 هزار تومان معامله مي‌شود.

پژو 206 كه در هفته‌هاي گذشته بر اسب گراني مي‌تاخت، افت قيمت چنداني را تجربه نكرده است.

پژو 206 اس.دي مدل V8 به 18 ميليون و 600 هزار تومان رسيده كه 100 هزار تومان گران‌تر از هفته‌هاي گذشته است. مدل V9 اين خودرو يك ميليون گران‌تر از قبل 21 ميليون و 200 هزار تومان فروخته مي شود.

اما پژو 206 تيپ دو با 300 هزار تومان افزايش قيمت 15 ميليون و 900 هزار تومان معامله مي‌شود. تيپ 5 اين خودرو بيشتر از 200 هزار تومان ارزان شده و از 17 ميليون به 16 ميليون و 800 هزار تومان رسيده است. پژو 206 تيپ 6 هم با افزايش 500 هزار توماني به 20 ميليون و 750 هزار تومان رسيده است.

پژو 207آي با دنده دستي اين هفته با 500 هزار تومان كاهش قيمت 18 ميليون تومان معامله شد و مدل دنده اتوماتيك آن همچنان به قيمت 21 ميليون خريد و فروش مي‌شود.

تندر90 E1 همچنان در بازار ناياب است و مدل E2 محصول پارس خودرو 15 ميليون و 800 هزار تومان قيمت دارد و مدل ايران خودرو آن با اختلاف 300 هزار توماني 15 ميليون و 500 هزار تومان معامله مي‌شود.

در ميان محصولات سايپا، ريو 15 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود. مگان با دنده اتوماتيك 36 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود و تيبا هم 11 ميليون و 600 هزار تومان قيمت دارد كه بيش از 500 هزار تومان گران شده است.

پرايد111 با افت قيمت 600 هزار توماني به 9 ميليون و 100 هزار تومان براي مدل فول‌آپشن رسيده است و مدل نيمه فول آن با كاهش قيمت 600 هزار توماني، هشت ميليون و 600 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود.

سايپا131 و 132 تغيير قيمتي چنداني را تجربه نكرده‌اند و مدل فول‌آپشن 131 هشت ميليون و 600 هزار تومان است و مدل نيمه فول آن هشت ميليون و 200 هزار تومان.

سايپا 132 هم دقيقا با همين قيمت معامله مي‌شود. سايپا 141 فول‌آپشن هشت ميليون و 600 هزار تومان است و مدل نيمه فول‌ آن با 200 هزار تومان اختلاف، هشت ميليون و 400 هزار تومان فروخته مي‌شود.

منبع: ایسنا

20. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •