تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 380 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من نمیدونستم کجا باید این مطلب رو بزارم بنابراین اینجا قرار دادم.
    من به تازگی نسخه 6.12 IDMan رو از پی سی ورلد دانلود کردم اما نصب patch با پیغام fail همراه هست.وقتی هم که میخوام یک مطلبی رو دانلود کنم با این پیغام مواجه میشم:

احتمال میدم تنظیمات فایر فاکسم به هم خورده باشه چون پ روکسی فایر هم در فایر فاکسم کار نمیکنه.ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه.
    1. اگه توی آی دی آم هم پ.روکسی وارد کردید چک کنید که غیر فعال باشه
    2. فایروال یا آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید و مجددا چک کنید ببینید درست شده یا نه
    3. اگه هیچکدوم جواب نداد ، آی دی ام رو پاک کنید ، سیستم رو ریست کنید ، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید و نصب کنید .... برای پچ کردن هم از پچ های داخل همین مجموعه استفاده کنید .....

2. 2 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوست عزیز

قبلا من یکی دوبار این مشکل واسم پیش اومد و تا جایی که یادم میاد وقتی اینترنت قطع شد و فایلی که احتمال میدی ممکنه از اول دانلود کنه

, دانلود رو شروع نکن و از پوشه DwnlData که سرچ کنی تو یکی از پوشه ها هست , فولدر همنام همون فایل که مثلا تا نصفه دانلود کردی رو پیدا کن که

داخل اون پوشه یه تعداد پارت هست و اون پوشه فایل رو جای دیگه ای یه copy و نه cut ازش ایجاد کن و

دانلود رو شروع کن اگه ادامه داد که هیچ و در غیر اینصورت , یه پوشه جدید با نام اون فایل ایجاد میشه که باید بذاری یکی دو مگ دانلود کنه و بعد

نام پارتهایی که داخل پوشه جدید , ایجاد شده رو روی همون پارتهای داخل پوشه ای که کپی کردی بنویس و اونها رو به این پوشه جدید انتقال بده و اگه پرسید از

ابتدا شروع به دانلود کنه NO رو بزن.
    برای منم این مشکل پیش اومده و چون ازش بک آپ نگرفته بودم همشون پاک شدن منم مجبور شدم دوباره از اول دانلودشون کنم.هر کدومشونم 500 مگ حجم داشتند

داره خودمونی میشه raha20011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

1. اگه توی آی دی آم هم پ.روکسی وارد کردید چک کنید که غیر فعال باشه
    2. فایروال یا آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید و مجددا چک کنید ببینید درست شده یا نه
    3. اگه هیچکدوم جواب نداد ، آی دی ام رو پاک کنید ، سیستم رو ریست کنید ، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید و نصب کنید .... برای پچ کردن هم از پچ های داخل همین مجموعه استفاده کنید .....
    کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی باز هم تغییری ایجاد نشد.من از چند جای مختلف دیگه هم دانلود کردم و دوباره ریختم اما باز هم همون مشکل به وجود اومد.لینکی هم که دادید ناقصه.قسمتی از ادرسش نیست.بار اخری هم که نصبش کردم دانلود رو یه مقدار انجام میده و بعد این پیام رو میده:
    ارتباط توسط سرور قطع شد که میتواند به دلایل زیر باشد.بخشی از برنامه توسط سرور از کار افتاده یا دوباره راه اندازی شده است.یه گزینه دیگه هم داشت که یادم نیست.بعد از نیم ساعت که زدم دوباره راه اندازی شد.کلا دلبخواهی کار میکنه بعضی وقتا از کار میفته و دوباره بعد یه مدت کار میکنه.کمک کنید لطفا.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بیشتر این گونه خطا ها بر میگرده به IP شما و مشکلات ناشی از شبکه اینترنتی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض Download Manager Problem

اخیرا هر چی فایل میخوام دانلود کنم اونو با دانلود منیجر دانلود نمیکنه !
    من از مرورگر کروم استفاده میکنم و هنگامی که روی لینک دانلود کلیک میکنم مثل قبلا اونو با دانلود منیجر دان نمیکنه بلکه با خود کروم دانلود میکنه.
    و اینکه فایل های ویدیویی رو که قبلا از یوتوب و... به طور خودکار میشد دانلود کرد الان اون صفحه دانلود ویدیو دیگه نمیاد .
    من نیز ابتدا هم دانلود منیجر و هم گوگل کروم رو پاک کردم و نسخه جدیدشون رو نصب کردم ولی باز مشکل پابرجاست.
    اعصابم خورد شده خدایش.این ویدیوهای یوتوب رو اصلا نمیتونم دانلود کنم.

اول اینکه گوگل کروم توی لیست مرورگرها نیست و اصلا فعال هم نمیشه.
    روی اون گزینه ایی که دورش آبی کشیدم هم که میرم یه صفحه راهنما باز میشه و.... که میگه باید سرویس Base Filtering Engine رو فعال کنی.که من گشتم اصلا همچین سرویسی رو پیدانکردم.( نداشتم )
    بعد اینکه این موضوع برای فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر هم همیجوریه و نمیشه فایل ویدیویی دانلود کرد.

دوستان راهتمایی کنید لطفا.

7. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آخرین ورژن اینترنت دانلود منیجر را نصب کنید

9. این کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahsalam1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من با فایر فاکس بلدم این مشکل رو برطرف کنم. اگه فایر فاکس رو نصب کنی میتونم بهت بگم ولی نه تاحالا کروم رو نصب کردم و نه با محیطش آشنایی دارم. اگه خواستی فایر فاکس رو نصب کنی بگو

11. این کاربر از bahsalam1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آخرین ورژن اینترنت دانلود منیجر را نصب کنید
    این کار رو کردم.ولی نشد دوست عزیز.
    اصلا نمیشه که یهو بیاد و همچین مشکلی پیش بیاد.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من با فایر فاکس بلدم این مشکل رو برطرف کنم. اگه فایر فاکس رو نصب کنی میتونم بهت بگم ولی نه تاحالا کروم رو نصب کردم و نه با محیطش آشنایی دارم. اگه خواستی فایر فاکس رو نصب کنی بگو
    آره دوست عزیز.من اونم نصب دارم.
    بگو دمت گرم.

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

14 مشکل با قسمت redial در Internet Download Manager

با سلام دوستان عزیز

چند روزه این نرم افزار دیگه وقتی موقع دانلود , وقتی اینترنت دیسکانکت میشه خودش وصل نمیکنه و باید

اینترنت رو دستی وصل کرد چون توی option تو قسمت dialup گزینه redial همیشه فعال بود و کار میکرد ولی

الان دیگه وصل نمیکنه.

انشاءالله سربلند باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •