سلام
چند نوع فونت بسيار خوانا معمولا توي ادارات بكار ميره كه عبارتند از : زر - نازنين (در حالت بولد) - رويا (درحالت بولد) - ياقوت - لوتوس
سلام
چند نوع فونت بسيار خوانا معمولا توي ادارات بكار ميره كه عبارتند از : زر - نازنين (در حالت بولد) - رويا (درحالت بولد) - ياقوت - لوتوس
سلام من ویستا و آفیس 2007 استفاده میکنم.
مشکلم اینه که همه جای ویندوز میتونم فارسی تایپ کنم اما توی ورد2007 نمیتونم. یعنی توی ورد وقتی که زبان فارسی رو انتخاب میکنم، هر حرفی رو که کلیک میکنم چیزی تایپ نمیشه مثل اینکه قفل شده باشه. اما اگه یه enter بزنم و برم خط بعد میتونم فارسی تایپ کنم. اما همون تایپی رو هم که میکنم نمیتونم ادیت کنم باید باز enter بزنم تا بتونم فارسی تایپ کنم.
ویستا و آفیس جفتشون آپدیت هستن. توی اکسل و بقیه برنامه ها این مشکل رو ندارم.
کسی نمیدونه مشکلم از کجاس؟
آقا کسی نبود کمک کنه؟ یه بار دیگه مفصل تر توضیح میدم:
من ویستا با آفیس 2007 دارم. (+فرونت پیج 2003)
مشکلم اینه که همه جای ویستا و آفیس میتونم فارسی تایپ کنم اما توی ورد نمیتونم. یعنی توی ورد انگلیسی رو راحت تایپ میکنم اما وقتی زبان رو روی فارسی میزارم هر دکمه کیبرد رو که کلیک میکنم، هیچ چیزی تایپ نمیشه. با کیبرد مجازی هم امتحان کردم مشکلم حل نشد. با نصب مجدد آفیس هم حل نشد.
فایل های فارسی رو هم باز میکنه و نشون میده، ولی نمیتونم ادیتشون کنم.
اما هرجایی که این مشکل برام پیش میاد اگه دوتا enter بزنم، مشکلم حل میشه. ولی باز برای کلمه بعدی فارسی باید دو تا enter بزنم تا بتونم فارسی تایپ کنم.
لطفا یه راهی برام پیشنهاد کنید.
این هم لینک کسی که مثل من این مشکل رو داشته و نمیدونم تونسته حل کنه یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز .
من یه متنی خیلی مهمی از نت گرفتم و درون ورد ذخیره کردم.بعد از رایت روی سی دی و منتقل کردن ان به سیستم خودم متوجه شدم که متن خراب شده.دلیلش نمیدونم چیه.ازتون میخوام کمکم کنید.
نمونه ی از فایل را براتون گذاشتم .
HTML کد:
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حس ميكنم شما يه بار ديگه هم اين مشكل رو مطرح كرده بوديد و من هم انگاري جواب داده بودم
بايد گفت كه شما فايلتون درست ذخيره نشده و يا درست رايت نشده
در اين موارد كه فونتها به شكل مربع شكل نمايش داده ميشه به نظر مياد متاسفانه هيچ كاري نشه انجام داد
با سلام
یک سوال خیلی فوری دارم
می خواستم بدونم کسی کار Kerning For Fonts رو توی ورد 2003 بلده توی مسیر پایین
Format----->Font------>Character Spacing
اگه میشه با عکس توضیح بدید و یک جواب منطقی چون من کل اینترنت رو گشتم هیچی پیدا نکردم
یه 2 الی 3 ساعت هم با ورد ور رفتم هیچی پیدا نکردم کم کم دارم به این نتیجه می رسم که این گزینه کاری نمی کنه
اگه میشه با عکس نشون بدین که چی کار می کنه
اگه بتونید زود جواب بدید خیلی کمک بزرگی به هم کردید
با تشکر
سلام
فكر كنم بد نبود كه بجاي گشتن كل اينترنت همين كلمه kerning رو فقط در همين تاپيك جستجو ميكرديد ... !!!
بهر حال دو پست زير رو كه مربوط به همين تاپيك هست ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست اول آدرس منبع كه مربوط به سايت ويكي پديا هست هم آورده شده
موفق باشي
من یه صفحه تایپ میکنم که هم فارسی داره و هم انگلیش و هم پر از فرموله... ولی وقتی پرینت میگیرم فرمولها به سمت راست کاغذ میرن و ناقص چاپ میشن!!! یا اصلا چاپ نمیشن!!!
توی print preview همه چی درسته... سایز A4 رو ،هم در word هم در تنظیمات پرینتر انتخاب کردم..
با یه پرینتر دیگه هم امتحان کردم ولی فایده نداشت!!!!
سلام
غلط یاب املایی فارسی در آفیس 2007
حتما شما هم به یاد دارید که بعد از عرضه Office 2003 XP، مایکروسافت یک Interface فارسی برای این نرم افزار منتشر کرد، با این نرم افزار شما قادر بودید تا تمام منو های برنامه های آفیس به غیر چند برنامه را فارسی کنید، همچنین غلط یاب فارسی را به برنامه خود اضافه کنید، اما وقتی Office 2007 عرضه شد، این برنامه برای آفیس جدید وجود نداشت، کاربران باید برای استفاده از این ویژگی های خوب، همچنان از Office 2003 استفاده می کردند، یا باید از این ویژگی ها می گذستند و به دنیای جدید و زیبای Office 2007 پا می گذاشتند، اما می خواهم در این روش به شما بگویم که می توان در آفیس 2007 هم غلط یاب فارسی را داشته باشید.
البته شاید فکر کنید می خواهم به شما بگویم یک پلاگین که ایرانی ها با نام “املا” آن را ساخته اند استفاده کنید، اما نه، قطعا پلاگین “املا” ساخته ایرانی ها بسیار خوب است، چون تمام کلمات لغت نامه دهخدا را دارد، اما این پلاگین فقط در Microsoft Word کاربرد دارد، در روشی که به شما معرفی می کنم، شما می توانید در تمام مجموعه های آفیس 2007 (به غیر از چند مجموعه) از غلط یاب فارسی بهره مند شوید، حتی اگر کاربر Windows Live Writer هستید، با استفاده از این روش می توانید به راحتی در این برنامه هم غلط یاب فارسی داشته باشید.
خوب حالا باید چه کار انجام دهید، مراحل زیر را انجام دهید، البته مراحل را تا انتها بخوانید. (این روش از برنامه های مایکروسافت استفده شده است)
1- Microsoft Office 2003 XP را نصب کنید
2- برنامه Microsoft Office Persian Interface 2003 را نصب کنید.
3- حالا برنامه Microsoft Office 2003 XP را حذف کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by [ali]; 07-10-2008 at 11:47.
وقتي مطلبي را از صفحات وب كپي و در ورد 2003 منتقل مي كنم تمام عبارت ها همون حالت صفحات وب را دارند ولي وقتي در 2007 حتي از گزينه Paste special هم استفاده ميكنم اين امر صورت نمي گيريد آيا راهي هست؟
بهترين نرم افزاري كه بدون به هم ريختن فايل هاي فارسي ورد اون رو تبديل كنه بهpdf منتها قابليت فعال بودن لينك رو داشته باشه چيه توي انجمن چندتايي بود ولي اين قابليت رو نداشت.
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)