تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 2365 اولاول ... 1542042442502512522532542552562572582643043547541254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با تشكر از جوابيه ي كامل شما دوست گرامي

مي خواستم در اين مورد هم بدونم كه آيا Display اين پخش (5050) نام فولدر و فايلها رو نشون ميده تا بشه با آگاهي كامل از نام فولدر (آلبوم) و نام آهنگ (فايل)، آهنگ مورد نظر را انتخاب كرد يا فقط طبق تصويري كه شما گذاشتين فقط شماره هاي فولدر و آهنگ ها رو نشون ميده ؟

در مورد خروجي هاش اينكه ساب رو ساپورت مي كنه هم توضيح بدين لطفا؟

با توجه به وجود نوع تقلبيش كه توضيح فرمودين، از كجا بخرم كه معتبر باشه و قيمتش هم مناسب باشه اگه پيشنهادي دارين لطفا ارائه بدين

اگه آمپلي فاير نذارم آيا خروجي و وضوح صداي اين پخش به نسبت باند6975 كه روي ماشين نصبه مورد قبول خواهد بود؟

ضمنا يه سوال داشتم كه تفاوت پخش هايي كه دمو دارن و اونايي كه ندارن چيه ؟ در كيفيت پخش هم تاثيري داره يا اينكه يه آپشن جهت خوشگليه صرفا !؟

متشكر مي شم هر اطلاعاتي كه فكر مي كنيد در اين زمينه مفيده و مي تونه به من كمك كنه در اختيارم بزارين.

با سپاس - حسين خسروئي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه پخش واسه ماشین بخرم راستش دیدم نمیشه 235صفحه رو خوند گفتم سوال کنم
    1. دی وی دی بخواند و ایضا mp3
    2. بتونه divx بخونه
    3. ورودی usb داشته باشه
    4. فرمتهای تصویری رو بخونه و خروجی تصویر داشته باشه
    و اینکه برای تصویرش چه پنلی بخرم خوبه
    لطف کنید اول برند و دوم مدلهای خوب رو معرفی کنید
    و یه منبعی چیزی معرفی کنید که قیمتهای این مدلها رو داشته باشه
    و در کل می خوام کیفیت خوبی داشته باشه قدرت خیلی زیاد نمیخوام
    چون بلندگوهای معمولی استفاده خواهم کرد و اهل آمپلی فایر و سای این چیزها نیستم
    یعنی تیونینگ نمیخوام
    یه چیز عالی ولی معمولی

با تشکر
    Last edited by alizali; 31-03-2010 at 11:11.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با تشكر از جوابيه ي كامل شما دوست گرامي

مي خواستم در اين مورد هم بدونم كه آيا Display اين پخش (5050) نام فولدر و فايلها رو نشون ميده تا بشه با آگاهي كامل از نام فولدر (آلبوم) و نام آهنگ (فايل)، آهنگ مورد نظر را انتخاب كرد يا فقط طبق تصويري كه شما گذاشتين فقط شماره هاي فولدر و آهنگ ها رو نشون ميده ؟

در مورد خروجي هاش اينكه ساب رو ساپورت مي كنه هم توضيح بدين لطفا؟

با توجه به وجود نوع تقلبيش كه توضيح فرمودين، از كجا بخرم كه معتبر باشه و قيمتش هم مناسب باشه اگه پيشنهادي دارين لطفا ارائه بدين

اگه آمپلي فاير نذارم آيا خروجي و وضوح صداي اين پخش به نسبت باند6975 كه روي ماشين نصبه مورد قبول خواهد بود؟

ضمنا يه سوال داشتم كه تفاوت پخش هايي كه دمو دارن و اونايي كه ندارن چيه ؟ در كيفيت پخش هم تاثيري داره يا اينكه يه آپشن جهت خوشگليه صرفا !؟

متشكر مي شم هر اطلاعاتي كه فكر مي كنيد در اين زمينه مفيده و مي تونه به من كمك كنه در اختيارم بزارين.

با سپاس - حسين خسروئي
    نه
    شما میتونید با آگاهی کامل هر آهنگی رو که توی هر فولدری هست انتخاب و پخش کنید
    کار باهاش خیلی راحته
    در مورد خروجی ساب به این صورت هست که شما میتونید خاموش یا روشن بودن آمپ ساب یا یک سری از مشخصه هایی که به ساب و کیفیت و بیس و .... رو مربوط میشه رو تنظیم کنید
    به اینطورت نیست که یه ساب رو مستقیم به پخش وصل کنید بلکه این وسط یه آمپ برای ساب هم نیاز دارین
    تقلبیش قیافش خیلی بده و کیفیت ساخت خوبی اصلا نداره
    بعدش روش زده که DVD هم پخش میکنه
    یه چیز افتضاحی هست کلا
    و یه کنترل خیلی خیلی بزرگ داره!
    و بیشتر توی بازارچه های مرزی پیدا میشن
    پخشی که شما میگرین کافیه شبیه به عکسی باشه که قرار دادم و با خیال راحت میتونید تهیه کنید
    در مورد صدا هم پخش شما و دیگر پخش ها تقریبا میتونه چیزی حدود 18 - 20 وات به باند هاتون بده که تا یه ولوم خاصی پخشتون جوابگو هست
    بعد از اون به دلیل کمبود قدرت دچار افت کیفیت میشین پس میتونید تا یه اندازه خاصی صدا رو بلند کنید
    اگه آمپ بخرین خوب میتونید حدود 100 وات بهش بدین و صدای بلند تر و به نسبت با توجه به آمپی که تهییه میکنید با کیفیت تری داشته باشید
    دمو هم صرفا جهت خوشگی استفاده میشه
    سوال دیگه ای بود درخدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مرسي از راهنماييتون و اينكه با سعه ي صدر جواب من و مي دين ...

من سوال اول خودم مجبورم دوباره از تون بپرسم فكر كنم من بد سوال كردم ... سوالم اينه كه مثلا اگر نام فولدر ما Moein باشه و داخلش 10 تا تراك باشه هم اسم فولدر و هم شماره و اسم آهنگ ها رو روي صفحه نمايش ميشه ديد؟ يا فقط شماره ي فولدر و شماره ي آهنگ رو نمايش مي ده ؟

ضمنا جهت آگاهي بيشتر خودم مي خواستم بدونم كه AUX در اين پخش (و كلا پخش هاي ماشين) چه كاري انجام ميده و چطور مي تونم ازاين امكان بهره ببرم ؟

اگه در مورد قسمت پيشنهادي پخش 5050 به من، كه 165000 تومن بوده ، نظري دارين (مناسب بودن قيمت) با كمال ميل گوش مي كنم /

با سپاس فراوان از راهنمايي هاي شما دوست گرامي
    حسين خسروئي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مرسي از اينكه جواب دوستانتون را با صعه صدر ميدين
    سوال اول رو دوباره مي پرسم چون فكر كنم بد عنوان كردم
    بعنوان مثال يه فولدر داريم توي مموري كه اسمش celine Dion هست ، و داخلش عناوين آهنگ ها به زبان انگليسي
    مي خوام بدونم كه نام فولدر (خواننده ي مورد نظر) و شماره و عنوان آهنگ ها رو روي صفحه نمايش مي ده تا براحتي قابل انتخاب از بقيه ي آهنگها باشن يا تنها شماره ي انها رو مي ياره ؟

در مورد aux هم مي خواستم اطلاعات داشته باشم كه اصلا چيكار مي كنه و چطور مي تونم از اين امكان در پخش 5050 استفاده كنم.

اگر در مورد قيمت پيشنهادي به من 165000 تومن (مناسب بودن قيمت) هم نظري دارين بفرمائيد .

با سپاس - حسين خسروئي

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسي از اينكه جواب دوستانتون را با صعه صدر ميدين
    سوال اول رو دوباره مي پرسم چون فكر كنم بد عنوان كردم
    بعنوان مثال يه فولدر داريم توي مموري كه اسمش celine Dion هست ، و داخلش عناوين آهنگ ها به زبان انگليسي
    مي خوام بدونم كه نام فولدر (خواننده ي مورد نظر) و شماره و عنوان آهنگ ها رو روي صفحه نمايش مي ده تا براحتي قابل انتخاب از بقيه ي آهنگها باشن يا تنها شماره ي انها رو مي ياره ؟

در مورد aux هم مي خواستم اطلاعات داشته باشم كه اصلا چيكار مي كنه و چطور مي تونم از اين امكان در پخش 5050 استفاده كنم.

اگر در مورد قيمت پيشنهادي به من 165000 تومن (مناسب بودن قيمت) هم نظري دارين بفرمائيد .

با سپاس - حسين خسروئي
    بله گفتم که در مورد نام فولدر و ... هیچ مشکلی ندارین
    شما منو رو میارین
    از اونجا چندین آلبوم هست
    شما مثلا همین celine Dion مد نظرتون هست انتخابش مینین
    بعد اون پوشه باز میشه و میتونید آهنگ های داخلش رو به تریتیب ملاحظه کنید و با آگاهی کامل آهنگ مد نظرتون رو بر اساس اسمش انتخاب کنید و خیلی راحت پیداش کنین
    منظورتون رو میفهمم بعضی پخش ها به این شکل نیستن که قدیمی هستن
    مثلا همون نمونه تقلبی که گفتک که توی بازار هم پیدا نمیشه و بیشتر در شهر های مرزی مشاهده میشن
    AUX هم بیشتر برای استفاده I POD هست که وصلش کنین و از آهنگ های روش استفاده کنین
    5050 هم با این قیمت مناسب هست تهیه کردنش
    البته گفتم که 5150 هم هست که شبیه به همین 5050 هست ولی دمو هم داره
    البنه سی دی و USB رو از جلو میخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14 خرید ضبط و باند تا 400 تومان

سلام
    یک ضبط خوب با کیفیت صدای بالا می خوام برای ال 90 ، حتما رم خور باشه و مهم نیست دی وی دی بخونه
    یک باند خوبم میخوام که جواب بده
    آمپ و ساب و این جور چیزا هم نمی خوام
    کیفیت خیلی برام مهم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    یک ضبط خوب با کیفیت صدای بالا می خوام برای ال 90 ، حتما رم خور باشه و مهم نیست دی وی دی بخونه
    یک باند خوبم میخوام که جواب بده
    آمپ و ساب و این جور چیزا هم نمی خوام
    کیفیت خیلی برام مهم
    ممنون
    پخش رو اگه میخواین مموری یا همون رم بخوره باید 4150 SD بگیرین از پایونیر
    قیمت هم حدود 140 - 150 تومن
    باند هم برمیگرده به خودش ما که به غیر از 150 تومنی که شما میخواین هزینه کنین برای پخش چقدر دیگشو برای باند هزینه کنین
    چون 250 تومن برای باند اونم بدون آمپ هزینه بسیار بسیار اضافی هست
    اگه شما کیفیت محض میخواین میتونید با اون 250 تومن باقی مانده یه جفت کامپوننت با یه آمپ ماسب با اون تهیه کنید

داره خودمونی میشه engineer2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SSHHZZ

پيش فرض

سلام دداش ببین امیر جان من ماشینم 405 یک باکس پورتد حدود 60-65 (صندوق عقب یک خورده لازم دارم حالا 2-3 لیتر کم و زیاد خبری نیست) فرکانس تیون 34-36 چون رپ زیاد گوش می دم آمپ سابم 8104 (قراره تا 1ماه دیگه تعویض بشه) حالا اگه زحمت باکس رو بگشی ممنون می شم پارامتر سابم هم زیر می زارم(می دونم اسباب زحمت می شم شرمنده حیاتیه)

Last edited by engineer2008; 31-03-2010 at 19:35.

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه یه راهنمایی مختصر کنید تا پول من توی جوب نره!
    مشخصات خودم و ماشینم اینه!
    1-من حدود 180 هزار تومن تومان پول دارم حداکثر،
    2- ماشینم RD هست و میخوام یه سی دی و باند بگیرم
    3-سی دی فلش خور باشه
    4-بیشتر کیفیت صدا برام مهمه و کیفیت باند و ظبط یعنی نخوام سر 6 ماه برم گارانتی
    5-آمپلی هم نمیخوام فقط یه سی دی و یک باند
    اینم بگم که امشب رفتم طالقانی(اصفهان) و فروشنده ها هرکدوم یه چیز میگفتن اما چیزی که همشون میگفتن این بود که هم باند و هم سی دی رو یک مارک پیشنهاد میدادن
    یکی میگفت کنوود باند 60تومن و سی دی 125 تومن
    یکی میگفت سونی باند 55تومن سی دی 115تومن
    یکی میگفت جی وی سی
    و هیچکی نگفت پایونیر!
    اگه امکانش هست دوستان لطف کنن راهنمایی کنن که با پولی که من دارم بهترین گزینه ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه ممکنه مارک و مدل دقیق بگید لطفا ممنون شرمنده !
    Last edited by piroooz; 31-03-2010 at 21:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •