تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 326 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[QUOTE=saeed_136915;7751543]اگه میتونین با VisualStudio کار کنین ولی توی Turbo هم به آخر iostream یه h. اضافه کنین شاید درست شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/QUOT
    فکر کنم درست شه چون مثلا اینو که خودم نوشتم جمع دوتا عدد هست با روش اولی که میزدم فکر کنم 6 ارور میگرفت ولی این دفه یه ارور گرفت اونم قرمز کردم اینو چجوری باید نوشت
    # include <iostream.h>
    int main ()
    {
    int a,b,c;
    cin>>a>>b;
    cout<<"please Enter 2 integer number:"<<endl;
    cin>>a>>b;
    c=a+b
    cout<<"c= "<<c;
    return 0;
    }

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

این قسمت آخرش ; یادتون رفته :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من از محیط برنامه نویسی کدبلاکس (Code::Blocks) برای برنامه نویسی ++Cاستفاده میکنم و کاملا هم تازه کارم
    مشکل من اینه که تا زمانی که توی فایل اصلی یا همون فایلی که تابع main داخلش قرار داره برنامه نویسی میکنم هیچ مشکلی برای کامپایل وجود نداره ولی اگه بخوام برنامه نویسی رو توی یک فایل جدید ک به پروژه اضافه کردم بنویسم خطای زیر رو میده
    c:\program files (x86)\codeblocks\mingw\bin\../lib/gcc/mingw32/4.7.1/include/clocale:53 : 1 : error: unknown type name 'namespace'
    و یا میگه فایل iostream توی فولدر پروژه وجود نداره
    اشکال کار از کجاست؟؟
    اصلن کار من مشکل داره یعنی نباید فایل جدید به پروژه اضافه کنم و باید همه برنامه نویسی رو توی همون فایل اصلی انجام بدم؟؟
    Last edited by younes_ysf; 17-07-2013 at 03:51.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من یه سوال خیلی عجیب دارم یه جا خوندم اندروید و ای او اس رو با cوc++ نوشتن مگه میشه به برنامه هایی که با این دوتا نرم افزار نوشته میشن رو بهشون گرافیک داد و تو محیط های گرافیکی اجراشون کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام من یه سوال خیلی عجیب دارم یه جا خوندم اندروید و ای او اس رو با cوc++ نوشتن مگه میشه به برنامه هایی که با این دوتا نرم افزار نوشته میشن رو بهشون گرافیک داد و تو محیط های گرافیکی اجراشون کرد
    سلام
    بله با Objective C نوشته میشن. خیلی از برنامه های ویندوز هم که استفاده میکنیم با C و ++C نوشته میشن. اگه اشتباه نکنم همین Firefox هم با ++C نوشته شده (فکر کنم یه جایی خوندم ولی مطمئن نیستم).

7. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من از محیط برنامه نویسی کدبلاکس (Code::Blocks) برای برنامه نویسی ++Cاستفاده میکنم و کاملا هم تازه کارم
    مشکل من اینه که تا زمانی که توی فایل اصلی یا همون فایلی که تابع main داخلش قرار داره برنامه نویسی میکنم هیچ مشکلی برای کامپایل وجود نداره ولی اگه بخوام برنامه نویسی رو توی یک فایل جدید ک به پروژه اضافه کردم بنویسم خطای زیر رو میده
    c:\program files (x86)\codeblocks\mingw\bin\../lib/gcc/mingw32/4.7.1/include/clocale:53 : 1 : error: unknown type name 'namespace'
    و یا میگه فایل iostream توی فولدر پروژه وجود نداره
    اشکال کار از کجاست؟؟
    اصلن کار من مشکل داره یعنی نباید فایل جدید به پروژه اضافه کنم و باید همه برنامه نویسی رو توی همون فایل اصلی انجام بدم؟؟
    سلام

من با کدبلاکس کار نکردم اما اینطور که از شواهد معلوم هست هنگام کامپایل هدر فایل شناخته نمیشود

در محیط های دیگه قسمتی وجود داشت به نام directory یا یه چیزی شبیه به این که ادرس هدر فایل هایی مورد استفاده برنامه در اون قرار میگرفت

در محیط کدبلاکس نگاه کن ببین ادرس هدر فایل ها رو کجا داده اگر مسیر اشتباه هست تغییرش بده

سلام

منظور این نیست تمام برنامه با سی نوشته شده بلکه ممکنه dll های حساس یا api های اصلی برنامه یا بخش مرکزی یا کنترل کننده نرم افزار با زبان سی طراحی شده

خود زبان سی گرافیک محدودی رو ساپورت میکنه اما در کل بخش گرافیک داره تو خود سی اگر بخواهی یک خط بکشی حداقل ده خط کد لازم هست

9. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک زبان برنامه نویسی از هر چیزی (مثل گرافیک و ...) مجزا هست. درست نیست که بگیم زبان x گرافیکی نیست و زبان y گرافیکی هست. زبان بیشتر از هرچیزی بیانگر منطق یک برنامه هست که این منطق میتونه شامل گرافیک/صوت/... باشه.
    متاسفانه در دانشگاه های ایران یک دانشجو فقط با بخش متنی یک زبان مانند C++/C آشنا میشه و این باور براش به وجود میاد که این زبان هیچ میونه ایی با گرافیک نداره. اما در واقعیت اینطور نیست.
    جالبه بدونید بزرگترین کتابخانه های گرافیک مانند Direct3D و OpenGL هر دو با زبان های ++C/C نوشته شده اند. بخش اعظم و اصلی اکثر نرم افزار های مدلینگ 3 بعدی و طراحی2 بعدی (3Ds Max - Maya - Adobe Photoshop - ...) توسط همین زبانها نوشته شده اند.

11. 2 کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اندروید سیستم عاملی بر پایه گنو / لینوکس هستش. تمام سیستم های عامل هم با c++ نوشته شده اند.
    اصولا زبان c++ زبان سیستم عامل نویسی و ... هستش. قدرت c++ اونقدر بالاست که هر کاری رو می شه باهاش انجام داد. تمام محیط های گرافیکی هم با c++ نوشته شده و یا بیس زبان های مورد استفاده ی اونها c++ هستش. تمام بازی های کامپیوتری و موتورهای گرافیکی با c++ نوشته می شن.
    Last edited by shadows_funeral; 20-07-2013 at 17:20.

13. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من با کدبلاکس کار نکردم اما اینطور که از شواهد معلوم هست هنگام کامپایل هدر فایل شناخته نمیشود

در محیط های دیگه قسمتی وجود داشت به نام directory یا یه چیزی شبیه به این که ادرس هدر فایل هایی مورد استفاده برنامه در اون قرار میگرفت

در محیط کدبلاکس نگاه کن ببین ادرس هدر فایل ها رو کجا داده اگر مسیر اشتباه هست تغییرش بده

سلام

منظور این نیست تمام برنامه با سی نوشته شده بلکه ممکنه dll های حساس یا api های اصلی برنامه یا بخش مرکزی یا کنترل کننده نرم افزار با زبان سی طراحی شده

خود زبان سی گرافیک محدودی رو ساپورت میکنه اما در کل بخش گرافیک داره تو خود سی اگر بخواهی یک خط بکشی حداقل ده خط کد لازم هست
    c++ کالا کتابخونه های open gl و directx رو ساپورت می کنه که باهاش می شه تمامی کارهای گرافیکی رو بصورت کاملا حرفه ای انجام داد. فقط مهم اینه که مهارتشو داشته باشیم. زبان c++ هیچ محدودیتی نداره. محدودیت در علم ما و یا شاید در برخی موارد محدودیت سخت افزارهای موجوده.
    در زبان c++ حتی می شه کنترل کارت گرافیک رو بدست گرفت. می شه کاری کرد که محاسبات یجای cpu توی gpu انجام بشن . که سرعت محاسبات رو کلی بالا می بره.
    در ضمن یه نکته جالب بگم شاید خیلی از دوستان اطلاع نداشته باشن: پشت این ظاهر گرافیکی ویندوز و برنامه های گرافیکی و ... دنیایی از کنسول قرار گرفته. (یعنی همون برنامه های خشک بدون گرافیک)فقط برای اینکه استفاده برای کاربر عادی راحت بشه ظاهر گرافیکی پیدا کرده. همه ی این کارها رو هم قدرتمند ترین و فراگیر ترین زبان دنیا یعنی c++ انجام می ده.
    Last edited by shadows_funeral; 20-07-2013 at 17:19.

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

c++ کالا کتابخونه های open gl و directx رو ساپورت می کنه که باهاش می شه تمامی کارهای گرافیکی رو بصورت کاملا حرفه ای انجام داد. فقط مهم اینه که مهارتشو داشته باشیم. زبان c++ هیچ محدودیتی نداره. محدودیت در علم ما و یا شاید در برخی موارد محدودیت سخت افزارهای موجوده.
    در زبان c++ حتی می شه کنترل کارت گرافیک رو بدست گرفت. می شه کاری کرد که محاسبات یجای cpu توی gpu انجام بشن . که سرعت محاسبات رو کلی بالا می بره.
    در ضمن یه نکته جالب بگم شاید خیلی از دوستان اطلاع نداشته باشن: پشت این ظاهر گرافیکی ویندوز و برنامه های گرافیکی و ... دنیایی از کنسول قرار گرفته. (یعنی همون برنامه های خشک بدون گرافیک)فقط برای اینکه استفاده برای کاربر عادی راحت بشه ظاهر گرافیکی پیدا کرده. همه ی این کارها رو هم قدرتمند ترین و فراگیر ترین زبان دنیا یعنی c++ انجام می ده.
    اگر توجه میکردید من زبان سی رو عرض کردم و از سی پلاس اسم نبردم

اما جالبه بدونید که پوسته (یا همان ظاهر) برنامه ها رو با سی و سی پلاس نمی نویسند بلکه توجه بر اینکه از سرعت و قدرتی که این زبان ها دارند در بخش های اصلی برنامه استفاده شود

16. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •