به خاطر تراوین نگران نباش خیلی کم مصرفه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به خاطر تراوین نگران نباش خیلی کم مصرفه![]()
مثل اينكه امشب دان تلافي ديشب رو در ميارن حد اكثر سرعت 15 كيلوبايت .
با idm اگر بالاي 2 تا بزارم لينك براي دانلود مياد روي 6 كيلوبايت .
مثل اينكه يك روز درميون سرعتا خوبه . امشب از اون روزاييه كه سرعت بد هست !!!
چقدر نوسان سرعت ADSL واسه شما زیاده..
مال من همیشه توی یه اندازه خاصیه..
امشب هم چهار تا فایل با هم دارم میگیرم که همشون بین 40-50 هستن..
البته شبهای پیش سرعت یکم بالاتر بود که احتمالا امشب هم تا یکی دو ساعت دیگه میره بالای 100..
من سرعت ميخوام![]()
امشب سرعت کاملا استاندارده . بهتره بگم بیسته بیسته ! ( چون انگار طوری تنظیمش کردن که رو 20 چسبیده ! ایول ! ) بعضی وقتا هم نوزده و نیم می شه ... حال گیری ! دقیق تر بخوام بگم ساعت 1:45 شب اشتراک 128 مرکز 3 اندیشه سرعت بین 19.5 الی 21.5 کیلو بایته ! نه یه ذره کمتر نه یه ذره بیشتر ! حتی استاندارهای ISO9001 برای دقت رو هم پاس می کنه !هر کسی که با اشتراک 128امشب سرعتش بالاتر از بیسته می تونه واسه خودش جشن بگیره یدونه پپسی باز کنه .
![]()
من کم کم دارم به حسین آقای عزیز مشکوک می شم با این سرعتای رویایی تو این دوران پیسی سرعت !میگم نکنه یه چند نا صندوق از اون روغن زیتونای تازه چین اصل رودبار که بوش آدم رو مست میکنه و روغن مایع آفتابگردان و روغن سویا هنوز قاطیش نکردین رو واسه اندیشه کادو بردی که اینقده هوات رو دارن ؟!
![]()
ببخشید بچه ها.اینجا فقط بحث روی اندیشه است اونم تو شبا؟؟؟
به هیچ شرکت دیگه ای و ساعت دیگه ای مربوط نمیشه؟
یعنی کسی نیست یه دست یاری به ما برسونه و بگه از شرکتای دیگه تو دیگر ساعات شبانه روز اوضاع چطوره؟؟
البته ازین دوستان که این اخبارو در مورد اندیشه میدن نهاااایت تشکر را دارم![]()
Last edited by ever spring; 10-02-2010 at 09:20.
بيشتر بچها ي اينجا انديشه اي هستند و چون روز ها سرعت انديشه خيلي خوبه از روز كسي اعتراضي نداره و شبه كه مشكلاتي ايجاد ميشه و ما اطلاع ميديم .
با اين حال اگر سئوالي داريد مطرح كنيد . حتما به جواب خود ميرسيد
امروز نزدیک صبح سرعت ها بهتر شد.بالاخره بعد یک هفته تونستم 2 گیگ دانلود کنم.
سلام بچه ها...خوبيد؟
ديشب يه اتفاق جالب افتاد.. براي اولين بار در طول دوران اي دي اس اليم سرعت تورنت خوب بود ولي سرعت دانلود مستقيم خيلي بد بود...هميشه بر عكس بود...ديشب تك لينك 30 و دوتا با هم هر كدوم 10 - 15 بود...
450 مگ فقط دان شد....
ولي تورنت با سرعت بالاي 20 داشت دان ميكرد..اگه اونطور كه پدرام گفت امشب بايد سرعت خوب باشه..يه روز در ميون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)