این موزیکو من خیلی دوس دارم هر از گاهی گوش میدم نمیدونم شاید در صفحات قبلی بوده باز من میزارم
واقعا لذت بخشه
این موزیکو من خیلی دوس دارم هر از گاهی گوش میدم نمیدونم شاید در صفحات قبلی بوده باز من میزارم
واقعا لذت بخشه
انیمه هنوز فیلر هستش یا به داستان اصلی برگشته ؟؟؟
سلام من تازه اومدم
من سرانجام تصمیم به شروع این انیمه گرفتم بعد از دیدن چندتا کوچولو انیمه!(البته با وجود کوتاه بودن غولی بودنا!)
هر چه مدت یه بار یه اپیزودش(انیمه نه مانگا) پخش میشه؟
معلوم نیست کی میره تو خط داستان اصلیش؟
اره هنوز فیلرهانیمه هنوز فیلر هستش یا به داستان اصلی برگشته ؟؟؟
سلام خوش اومدیسلام من تازه اومدم
هرهفته . .هر چه مدت یه بار یه اپیزودش(انیمه نه مانگا) پخش میشه؟
گاهی هم پخش نمیشه یهویی هفته بعدش 2قسمت باهم میاد معمولا اینطوره . .
فعلا تا 2 قسمت دیگه هم فیلره بقیش فعلا معلوم نیست . .معلوم نیست کی میره تو خط داستان اصلیش؟
قدرت جیرایای کبیر رو میخوام به رخ بکشم من
بهتره به خود انیمه رجوع کنیم به عکس ها دقت کنید
وقتی ایتاچی کبیر تعظیم میکنه در مقابلش
و همچنین اروچیماروی افسانه ای هم میگه نمیتونم ایتاچی رو شکست بدم
قضاوت با خودتون دیگه
زیاد دارن فیلر رو کشش میدن..برن رو داستان اصلی دیگه
هی منتظرم این جنگ نینجاها شروع بشه اینا هم هی کشش میدن.
خب جالبهقضاوت با خودتون دیگه
الان همه جا بحث رو اینه که ایتاچی پین رو میزنه یا نه اونوقت جیرایا !! درست جیرایا قوی بود ولی یه چیز در حد اوروچیمارو ..
اوروچیمارو در مقابل شارینگان ضعیف بود حالا هرکی باشه . .
در مورد گفته های ایتاچی . .
1 اینکه کلا چون میخواست طبق نقشه خودش پیش بره پس جنگ رو بیهوده میتونست . . .
خود کیسامه خیلی خیلی قویه
مبارزه هاچیبی و انکا و پونتا در مقابل کیسامه رو که دیدی ؟ دیدی چقدر راحت مبارزه رو برد !!
ایتاچی خیلی بیشتر از جیرایاست خیـــــــــلی !!
مانگا میخونی ؟
محتوای مخفی: ایتاچی
این عکسا و مطلب چقدر آشنان...! جای دیگه ندیدمشون...؟!قدرت جیرایای کبیر رو میخوام به رخ بکشم من
بهتره به خود انیمه رجوع کنیم به عکس ها دقت کنید
اروچیمارو که در مقابل جیرایا عددی نبود...! همون ساسکه با مانگکیوی معمولی واسش بس بود...!الان همه جا بحث رو اینه که ایتاچی پین رو میزنه یا نه اونوقت جیرایا !! درست جیرایا قوی بود ولی یه چیز در حد اوروچیمارو
ولی قبول دارم به جز ایتاچی هیچ کس نمیتونست از پس پین بر بیاد... ممکن بود کیلر بی و ناروتو بتونن شکستش بدن ولی باید خیلی خیلی دردسر میکشیدن...! ولی ایتاچی با یه ضربه توتسکا مهرش کرد...! تنها کسی هم که میتونه کابوتو رو بکشه و جلوی ادوتنسه هارو بگیره بازم ایتاچیه...! که الان داره میره خدمت کابوتو برسه, ولی مطمئن نیستم کیشی به همین زودیها کابوتو رو حذف کنه... احتمالا یه مشکلی پیش میاد که ایتاچی موفق نمیشه...
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)