ایم مشکا از ویروس هست
شما در سیف مد با آنتی ویروس آپدیت شده یه بار اسکن کنید.
چند وقت هست که این جوری شده؟
ایم مشکا از ویروس هست
شما در سیف مد با آنتی ویروس آپدیت شده یه بار اسکن کنید.
چند وقت هست که این جوری شده؟
منطقه زمانیتونو به تهران که 3.30 هست تغییر بدین
سلام
نه، مال این نباید باشه
آخه منم همین مشکل رو دارم اما منطقه زمانیم همیشه روی تهرانه
مشکل که از آپدیت ساعت توسط time.windows.com یا time.nist.gov هست اما چرا؟؟؟ منم نمی دونم
فرق نسخه هاي untouched و corporate و original در چيه؟
سلام
من ویندوزم رو عوض کردم منتها الان موقع بوت ویندوز 2 تا اسم ویندوز میاد که یکیش کار نمیکنه و قبلاً هم 2 تا ویندوز نداشتم و یک نکته دیگه اگه cd یا dvd بوت توی درایو باشه اصلاً بالا نمیاد ( اون دو تا ویندوز برای انتخاب)
خب، شما می تونید از توی فایل Boot.ini اون یکی اسم رو که کار نمی کنه پاک کنید و یا حتی زمان توقف در لونجا رو صفر کنید (البته اگه بهش آشنایی دارین)
به این مسیر برو و ویرایش کن :
Right click on my computer>properties>Advanced>Startup and recovery >Setting > Edit
یکی رو پاک کن و Save کن
اي بابا !
راه درست رو نشونش بدين خوب !
براي سوال اولت :
برو به : run >> msconfig >>boot.ini
و check all boot patch رو بزن
اگه اضافه باشه پاك ميشه
سوال دوم :
وقتي سيستم رو روشن كردي ( يا ري استارت كردي ) چند بار دكمه Delete و يا بعضي از سيستم ها F2 رو بزن
فكر كنم گذينه دومي باشه. برو اونجا و ترتيب رو اونجوري كه مي خواي منظم كن
در مورد اون دوستمون كه گفته بود ساعت ويندوز ميره جلو
روي ساعت دوبار كليك كن تا منوي data and time properties بياد
در تب time zone تيك گذينه Automatically adjust ... رو بردار
همونطور که گفتم این مشکل همیشگی نیست.
با kis2009 توی سیف مد اسکن کردم، چیزی پیدا نکرد.
البته ده، دوازده روز پیش یه نرم افزار لوکال هاست نصب کردم ولی فکر نمی کنم از اون باشه، دو سه روزه اینجوری شده.
یه نکته ی دیگه اینکه یه سال بیشتره که ویندوز عوض نکردم ولی در عوض حسابی بهش می رسم. نرم افزارهای دیفرگ و رجیستری نصب کردم و تا امروز مشکلی نداشتم.یعنی ممکنه به خاطر پیر شدن ویندوزم باشه؟!!!![]()
ویندوزم اخرین ورژن sp3 هست ولی ظاهر ویندوز قدیمیه میخام مثل ویستا باشه ایکن ها چون اول این جوری بود بعد update کردم دوباره قدیمی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)